• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Gaziantep ümay tüp bebek merkezinden memnun kalanlar yardımcı olabilir mi?

6 tane kalmış bugün diğeri ni gözlemliyor larmış transfer edecek kadar kalır mi yA sizce Çok korkuyorum
Kalır inşallah canım lütfen sıkıntı yapma kactane kalır kalmaz sadece dua et Kalbini ferah tut biz rabbimize sığındık o dilerse olur ve olacak inşallah güzel düşünelim güzel olsun

Evet canım aradılar 6 tanesi ilerliyor bir tanesi durmuş gözlemliyoruz dediler sence bölünür mü sonradan çok stres yaptım ya
Stres yapma canım bak sana hep diyorum benim kist dolu ve doktor olumlu bakmıyordu 2 tane alsam yeter gözüyle bakıyordu rabbime sığındım sende öyle yap lütfen stres yapma güzel düşün ya aklına getirme diyemem seni en iyi anlayan biziz aklına geldikçe güzel düşün güzel olacak de dua et yeter gör bak Allah’ın izniyle

Stres yapma canım bak sana hep diyorum benim kist dolu ve doktor olumlu bakmıyordu 2 tane alsam yeter gözüyle bakıyordu rabbime sığındım sende öyle yap lütfen stres yapma güzel düşün ya aklına getirme diyemem seni en iyi anlayan biziz aklına geldikçe güzel düşün güzel olacak de dua et yeter gör bak Allah’ın izniyle
üçüncü gün aramadılar

3tane dondurmuşlar cnm doktorum öyle istemiş
Tamam korkma bugun 3 tane dondurmuşlardır yarın sayı yükselir bende ilk 12 oldu sonra 4 donduruldu sonra 3 toplamda 7 tane var ama orta ve düsük olanlar da var benım transfer 1,5 ay ertelendiği icin beklicez pazartesi kontrol var sana ne dedi transfer günü icin

Tamam korkma bugun 3 tane dondurmuşlardır yarın sayı yükselir bende ilk 12 oldu sonra 4 donduruldu sonra 3 toplamda 7 tane var ama orta ve düsük olanlar da var benım transfer 1,5 ay ertelendiği icin beklicez pazartesi kontrol var sana ne dedi transfer günü icin
Yok cnm öyle sonra haber vericez felan demediler.doktorum adetin ikinci günü gel dedi o zaman başlayacağız hazırlıklara dedi sizde ne dedi Eylül’de yapılacak

Back