- Konu Sahibi Umutla beklemek
inşallah hamile de kalırızBi çok şeyimiz ortak seninle
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
inşallah hamile de kalırızBi çok şeyimiz ortak seninle
Beni dünde aradılar bugunde arayacaklarını söylediler merak etmeyin yarın yine bilgi icin arayacağız dendi hafta sonu çalışıyorlarBugün haftasonu ama Ararlar mı nen kapalı diye biliyorum
İnşallah canım inşallahinşallah hamile de kalırız
Öylemi dün öğlene kadar dediler yarın çalışmıyor dediler ben sormadım ama biri sormuştu orda öyle dendi çok stres yaptım şimdiBeni dünde aradılar bugunde arayacaklarını söylediler merak etmeyin yarın yine bilgi icin arayacağız dendi hafta sonu çalışıyorlar
Sizin bugün toplama işleminden sonra kaçıncı günİnşallah canım inşallah
Umay çalışıyor sizinkisini bilmem ama çalışıyor olmalı ve size bilgi vermek zorundalarÖylemi dün öğlene kadar dediler yarın çalışmıyor dediler ben sormadım ama biri sormuştu orda öyle dendi çok stres yaptım şimdi
Bugun son gün 5 gün yaniSizin bugün toplama işleminden sonra kaçıncı gün
Şunana kadar kaç tanesi geldi pekiBugun son gün 5 gün yani
Acaba Abdullah bey işlemleri orda yapıyor diye direk ona mı bilgi veriliyorÖylemi dün öğlene kadar dediler yarın çalışmıyor dediler ben sormadım ama biri sormuştu orda öyle dendi çok stres yaptım şimdi
16 toplandı düne kadar kalan 12 çok şükürŞunana kadar kaç tanesi geldi peki
Doktora bileği vereceğiz dediler sanki tam da hatırlamıyorum ki olmazsa pazartesi sorarım çok stresliydim bir an önde eve gelmek istedimAcaba Abdullah bey işlemleri orda yapıyor diye direk ona mı bilgi veriliyor
AA ne kadar güzel16 toplandı düne kadar kalan 12 çok şükür
Cnm aramışlar 10 tane kaliteli yumurta oluşmuş 7 tanesi döllenmiş ilk gün çok önemli demişler yA inşallah olur16 toplandı düne kadar kalan 12 çok şükür
Çok şükür canım çok sevindim inşallah son günde kaliteli olanlar kalır beni şimdi aradılar 4 tane donduruldu yarın kontrolüm varCnm aramışlar 10 tane kaliteli yumurta oluşmuş 7 tanesi döllenmiş ilk gün çok önemli demişler yA inşallah olur
Dört tane mi kalmışÇok şükür canım çok sevindim inşallah son günde kaliteli olanlar kalır beni şimdi aradılar 4 tane donduruldu yarın kontrolüm var
Evet canım ilk gün ve son gün önemli zaten doktorum öyle demişti kaliteli dölleniyormus zaten çok şükür 4 tane kalmış inşallah transferde yapılınca tutunurDört tane mi kalmış
Evet canım ilk gün ve son gün önemli zaten doktorum öyle demişti kaliteli dölleniyormus zaten çok şükür 4 tane kalmış inşallah transferde yapılınca tutunur
çok korkuyorum hiç kalmayacak diyeDört tane mi kalmış
inşallah canım tutunur sizin şansınız benden yüksekEvet canım ilk gün ve son gün önemli zaten doktorum öyle demişti kaliteli dölleniyormus zaten çok şükür 4 tane kalmış inşallah transferde yapılınca tutunur
Öncelikle korkma bol bol dua et güzel bi söz var ne düşünürsen onu yasarsın diye güzel şeyler düşün güzel olur inşallah dua ederim senin içinde hayat diyeinşallah canım tutunur sizin şansınız benden yüksek
Ayrıca neden şansım senden yüksek olsun ki onu biz bilemeyiz rabbim bilir layık görürse verir zamanı gelmişse bizimkisi mücadele olmuş olur zamanıda değilse daha iyisi olacağı icin güzellestiriyordur öyle düşün lütfen psikoloji çok önemli birbirimize destek oluruz burda benim 3 tane kistim var ve tüplerim kapalı ve sen bana şanslısın diyorsun olumsuz düşünmek isterse insan bunların hepsi birer olumsuz şeyler ve doktor bana %20 şansın var dedi ben rabbime dayadım sırtımı Allah’ın izniyle olacak inşallah sende öyle düşün olurmu skma canını çok konuştum kızinşallah canım tutunur sizin şansınız benden yüksek