• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Gaziantep ümay tüp bebek merkezinden memnun kalanlar yardımcı olabilir mi?

Beni dünde aradılar bugunde arayacaklarını söylediler merak etmeyin yarın yine bilgi icin arayacağız dendi hafta sonu çalışıyorlar
Öylemi dün öğlene kadar dediler yarın çalışmıyor dediler ben sormadım ama biri sormuştu orda öyle dendi çok stres yaptım şimdi

inşallah canım tutunur sizin şansınız benden yüksek
Ayrıca neden şansım senden yüksek olsun ki onu biz bilemeyiz rabbim bilir layık görürse verir zamanı gelmişse bizimkisi mücadele olmuş olur zamanıda değilse daha iyisi olacağı icin güzellestiriyordur öyle düşün lütfen psikoloji çok önemli birbirimize destek oluruz burda 🥰 benim 3 tane kistim var ve tüplerim kapalı ve sen bana şanslısın diyorsun 🙃 olumsuz düşünmek isterse insan bunların hepsi birer olumsuz şeyler ve doktor bana %20 şansın var dedi ben rabbime dayadım sırtımı Allah’ın izniyle olacak inşallah sende öyle düşün olurmu skma canını çok konuştum kız😂

Back