- Konu Sahibi Umutla beklemek
2.kez adet olduğumda doktor öyle dediTamam canım yarın yazarım sen nezmn gideceksin geri
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
2.kez adet olduğumda doktor öyle dediTamam canım yarın yazarım sen nezmn gideceksin geri
Suan oldun zaten ekimde gideceksin ozmn bakalım yarın bana ne dicek2.kez adet olduğumda doktor öyle dedi
İkincisi kaç gün sonra oluyor seninki ne zaman olduSuan oldun zaten ekimde gideceksin ozmn bakalım yarın bana ne dicek
Bize aslında doktor taze transfer yapacaktı ama daha sonra beklemeyi seçtiSuan oldun zaten ekimde gideceksin ozmn bakalım yarın bana ne dicek
Vardır bi bildiği o yüzden bekletmeyi tercih etmiştir benimde öyle oldu sorduğumda daha sağlıklı dediBize aslında doktor taze transfer yapacaktı ama daha sonra beklemeyi seçti
Dün lekelenme oldu aradım söyledim hemşiresiyle görüşüm lekelenmeyi 1. Gün olarak saymıyorlar bugun 1 yarın 2 günü gideceğim 5 ne olmuş oldum gelecek ayda öyle bisey olur igne ve ilaçlardan 10 gün öne geldi normalde ben 15 ne oluyordum yarın detaylı sorarım bakalım neden erteledi vs diye sen şimdi 2 regl e kadar gitmicekmsnİkincisi kaç gün sonra oluyor seninki ne zaman oldu
Hayor gitmeyeceğim ikinci regl de gel dedi bana sizin ilk ve ikinci regl arasında kaç gün olduDün lekelenme oldu aradım söyledim hemşiresiyle görüşüm lekelenmeyi 1. Gün olarak saymıyorlar bugun 1 yarın 2 günü gideceğim 5 ne olmuş oldum gelecek ayda öyle bisey olur igne ve ilaçlardan 10 gün öne geldi normalde ben 15 ne oluyordum yarın detaylı sorarım bakalım neden erteledi vs diye sen şimdi 2 regl e kadar gitmicekmsn
Benim tedaviye başladığımdaki ilk regl bu gittim yeni geldim doktordan gelecek ay bugun gideceğimHayor gitmeyeceğim ikinci regl de gel dedi bana sizin ilk ve ikinci regl arasında kaç gün oldu
Size de benle aynı şekilde demişBenim tedaviye başladığımdaki ilk regl bu gittim yeni geldim doktordan gelecek ay bugun gideceğim
Bana gecen hafta gittiğimde demişti zaten hasta olunca iğneyi al gel yapalım ikinci reglde yaparız transferi diye bakalım ikinci regl nezmn gelecekSize de benle aynı şekilde demiş
Bana doktor ikinci çok yoğun olur felan dedi ama bakalımBana gecen hafta gittiğimde demişti zaten hasta olunca iğneyi al gel yapalım ikinci reglde yaparız transferi diye bakalım ikinci regl nezmn gelecek
Benim suan çok yoğun sanırım ignedenBana doktor ikinci çok yoğun olur felan dedi ama bakalım
Benim ilk işte yoğun oldu daha nasıl yoğun olabilir doktor diğeri çok daha fazla olacak dediBenim suan çok yoğun sanırım igneden
Rabbim uğraşımızı görüyor tez zamanda sağlıklı bebişler nasip etsin inşallahBenim ilk işte yoğun oldu daha nasıl yoğun olabilir doktor diğeri çok daha fazla olacak dedi
Merhaba canım nasılsın başladın mı tedaviyeBilmem kısmet novafertil daha sıcak geldi bize hatta orası daha uygundu fiyat olarak
Meraba canım yok hala reglimi bekliyorum adet takvimim ayın 15 gösteriyor ama ben hep 1.2 gun erken olurum ama bu ay değişir mi bilmiyorum histereskopiden muhtemelen gelecek hafta olur ve tedaviye başlarız inşalalhMerhaba canım nasılsın başladın mı tedaviye
İnşallah canım umarım hersey istediğin gibi gelişirMeraba canım yok hala reglimi bekliyorum adet takvimim ayın 15 gösteriyor ama ben hep 1.2 gun erken olurum ama bu ay değişir mi bilmiyorum histereskopiden muhtemelen gelecek hafta olur ve tedaviye başlarız inşalalh
Inşallah cnm teşekkür ederim az önce leke gelmiş galiba olucam lekelenmeyi adetin birinci günü saymazlarsa yarın da leke devam ederse cumartesi 1 günüm olur pazarda 2 pazartesi doktora gitsem olur heraldeİnşallah canım umarım hersey istediğin gibi gelişir
Cumartesi 2 günün olur bence duruma göre bakar karar verirsinInşallah cnm teşekkür ederim az önce leke gelmiş galiba olucam lekelenmeyi adetin birinci günü saymazlarsa yarın da leke devam ederse cumartesi 1 günüm olur pazarda 2 pazartesi doktora gitsem olur heralde