- Konu Sahibi Umutla beklemek
-
inşallah evet zaten burda destek buluyorum gerçekten çok teşekkür ederimAyrıca neden şansım senden yüksek olsun ki onu biz bilemeyiz rabbim bilir layık görürse verir zamanı gelmişse bizimkisi mücadele olmuş olur zamanıda değilse daha iyisi olacağı icin güzellestiriyordur öyle düşün lütfen psikoloji çok önemli birbirimize destek oluruz burdabenim 3 tane kistim var ve tüplerim kapalı ve sen bana şanslısın diyorsun olumsuz düşünmek isterse insan bunların hepsi birer olumsuz şeyler ve doktor bana %20 şansın var dedi ben rabbime dayadım sırtımı Allah’ın izniyle olacak inşallah sende öyle düşün olurmu skma canını çok konuştum kız
Hiç serum vermediler yA banaolurmu ya serum vermemek otururken bile kramp batma oluyordu ben söyledim şiddetli diye Ahmet bey saolsun toplama işlemi oldu yatsın biraz bağlayın serum dedi ve sabahta gelsin yine yapılsın dedi soguk su içme dedi sıcak tut dedi sende öyle yap inşallah diner agrıların
Olur inşallah dediğim gibi güzel düşün güzel olsun inşallahinşallah evet zaten burda destek buluyorum gerçekten çok teşekkür ederimhayırlısı ile olsun da
Normalde agrın olur diye vermeleri lazımdı ama bilemedim ki antibiyotik kullanıyorsun demiHiç serum vermediler yA bana
Evet antibiyotik kullanıyorum bilmiyorum ki daha önce rahim filmi çekinmiştim omda vermişlerdi birde bu ondan daha ağrılı bir işlemNormalde agrın olur diye vermeleri lazımdı ama bilemedim ki antibiyotik kullanıyorsun demi
Güzel düşünecem umutsuz olmamaya çalışıyorumOlur inşallah dediğim gibi güzel düşün güzel olsun inşallah
Yarın yine arayacaklar mışNormalde agrın olur diye vermeleri lazımdı ama bilemedim ki antibiyotik kullanıyorsun demi
Ewet günlük arayıp bilgi vermek zorundalar sende relaxs ol hersey iyi olur inşallahYarın yine arayacaklar mış
Evet daha agrılı ve daha zor rahim filmin temiz çıktı mı peki sende sorun varmı kist vsEvet antibiyotik kullanıyorum bilmiyorum ki daha önce rahim filmi çekinmiştim omda vermişlerdi birde bu ondan daha ağrılı bir işlem
Bu arada 5 gün günlük arar bilgi verirler 5.gün kalanı söylerler ondan sonra doktorun uygun görürse transfer yapar yoksa dondurur 2 ay sonra yaparYarın yine arayacaklar mış
Şu beş gün hayırlısıyla geçip dondurulsaydı rahatlayacaktım saolunEwet günlük arayıp bilgi vermek zorundalar sende relaxs ol hersey iyi olur inşallah
Bende bende küçük bir çikolata kisti var tüplerim kapalı çıktı açılmıştıEvet daha agrılı ve daha zor rahim filmin temiz çıktı mı peki sende sorun varmı kist vs
Bir ay sonra olmaz mi acaba iki ay mi bekleniyorBu arada 5 gün günlük arar bilgi verirler 5.gün kalanı söylerler ondan sonra doktorun uygun görürse transfer yapar yoksa dondurur 2 ay sonra yapar
İyi sizin ne güzel açılmış benim açılmadı ameliyat zaman kaybı dendi amh değerim düsük diye ve bende de çikolata kisti varBende bende küçük bir çikolata kisti var tüplerim kapalı çıktı açılmıştı
Rahmi dinlendirmek için genelde 2 ay sonra diyorlarmış öyle duymuştumBir ay sonra olmaz mi acaba iki ay mi bekleniyor
Öylemi inşallah dondurulacak kadar olur da beklerimRahmi dinlendirmek için genelde 2 ay sonra diyorlarmış öyle duymuştum
Zaten tüp benekte kapalı olması önemli değilmiş direk rahime konulduğu içinİyi sizin ne güzel açılmış benim açılmadı ameliyat zaman kaybı dendi amh değerim düsük diye ve bende de çikolata kisti var
Aynen öyle ama benim tüp bebek olumsuz olursa ameliyatı denicem inşallah olmazda korkarım çünküZaten tüp benekte kapalı olması önemli değilmiş direk rahime konulduğu için
Olur olur inşallahÖylemi inşallah dondurulacak kadar olur da beklerim
Kaç cm kistAynen öyle ama benim tüp bebek olumsuz olursa ameliyatı denicem inşallah olmazda korkarım çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?