- 24 Ocak 2020
- 481
- 358
- 53
- 36
- Konu Sahibi Umutla beklemek
-
Yarın önce muayene yapar kist vs varmı diye bakar ondan sonra Kan verirsin değerlerini görür iğneleri ona göre yazar canım hiç korkma dua et bol bol rabbim güzel haberlerle gelmeyi nasip etsinIyi akşamlar kızlar yarın gidicez hastaneye hemen iğnelere başlıyormuyuz çok korkuyorum ya muayeneden hele adetliyken
Amin inşallah kist olsa geçen ay histereskopide çıkmazmiydiYarın önce muayene yapar kist vs varmı diye bakar ondan sonra Kan verirsin değerlerini görür iğneleri ona göre yazar canım hiç korkma dua et bol bol rabbim güzel haberlerle gelmeyi nasip etsin
Kist öyle bi illet ki bende bi ay yoktu diğer ay gittim 2 tane çıkmıştı o yüzden stres skntı yapma yaptıkça çıkıyorAmin inşallah kist olsa geçen ay histereskopide çıkmazmiydi
Çok şükür kist falan çıkmadı ama sağ ve sol yumurtalıklarda toplamda 4 yumurta gördü doktor nasıl azmi kızlar bugün iğnelere başlıyoruzKist öyle bi illet ki bende bi ay yoktu diğer ay gittim 2 tane çıkmıştı o yüzden stres skntı yapma yaptıkça çıkıyor
Bence gayet iyi önemli olan iğnelere vereceğin tepki ve toplanan yumurta sayının döllenmesi skntı etme canım çok şükür iyisin bak gonol-f basladınÇok şükür kist falan çıkmadı ama sağ ve sol yumurtalıklarda toplamda 4 yumurta gördü doktor nasıl azmi kızlar bugün iğnelere başlıyoruz
Merional iğne verdiBence gayet iyi önemli olan iğnelere vereceğin tepki ve toplanan yumurta sayının döllenmesi skntı etme canım çok şükür iyisin bak gonol-f basladın
Bende kullandım merional 150 -300 diye dozu arttı düştü göbekten kendim yapıyorduk kontrole gittiğinde bakıp yumurta gelişimine göre dozu düşürür yada başka yazar skntı etme morelini güzel tut bide incir badem yumurta ye bende bunların etkisinde olduMerional iğne verdi
Tamam inşallah canım ya 375 kullanıyorum kasıklarimda iki gündür ağrı var kayısı ceviz falan yiyorum bende hamur işi asitli yiyecekler yememeye dikkat et dediBende kullandım merional 150 -300 diye dozu arttı düştü göbekten kendim yapıyorduk kontrole gittiğinde bakıp yumurta gelişimine göre dozu düşürür yada başka yazar skntı etme morelini güzel tut bide incir badem yumurta ye bende bunların etkisinde oldu
Adetliyken muayene ben de çok rahatsız oluyorum keşke karından bakılsaIyi akşamlar kızlar yarın gidicez hastaneye hemen iğnelere başlıyormuyuz çok korkuyorum ya muayeneden hele adetliyken
Kasık agrısı Normal canım yumurta uyarıcı iğneler alıyorsun çünküTamam inşallah canım ya 375 kullanıyorum kasıklarimda iki gündür ağrı var kayısı ceviz falan yiyorum bende hamur işi asitli yiyecekler yememeye dikkat et dedi
3 iğne birden bile vurulduğum oldu canım normal endişelenmeKızlar doktor bana bugün hem merional hem de fostomin verdi aksam ikisini de vuracakmışım kendime sizin böyle oldu mu yani iki iğne birden
Oyle mi canim neyse biraz rahatladim3 iğne birden bile vurulduğum oldu canım normal endişelenme
Bende iki iğne vurunuyorum şuan gerekmese vermezlerKızlar doktor bana bugün hem merional hem de fostomin verdi aksam ikisini de vuracakmışım kendime sizin böyle oldu mu yani iki iğne birden
Merhaba canım benim ekim 7 gel dedi doktorum bakarız ona göre gün veririz dediArkadaşlar nasıl transfer gününüz belli oldumu bizim yumurtalar toplanacak bu hafta
Hayırlısı inşallah bizim çarşamba günü yumurtalar toplanacak bu gece 12 buçuk ta çatlatma iğnesi yapılacak sizdemi evde yaptınız bize evde kendiniz yapın dediMerhaba canım benim ekim 7 gel dedi doktorum bakarız ona göre gün veririz dedi
Evet canım saat vermişti doktorum o saate kendim yaptım rast gelsin inşallah güzel haberlerini bekliyorumHayırlısı inşallah bizim çarşamba günü yumurtalar toplanacak bu gece 12 buçuk ta çatlatma iğnesi yapılacak sizdemi evde yaptınız bize evde kendiniz yapın dedi
1-2 güne kasılmalar dışında geçti canım toplama işlemi oldu mu sende nasıl geçtiIyi akşamlar arkadaşlar nasılsınız yumurta toplandiktan sonra ağrınız kaç gün sonra geçti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?