- 26 Ağustos 2020
- 2.357
- 3.814
- 83
- 32
- Konu Sahibi Umutla beklemek
-
Evet dün toplandı dün agrim vardı kramp şeklinde bugün iyiyim çok şükür 8 tane toplandı1-2 güne kasılmalar dışında geçti canım toplama işlemi oldu mu sende nasıl geçti
Merhaba novafertilde mi yaptıracaksınız siz de novafertil de rapor geçerli değil diye biliyorum amaMerhaba kızlar bende tüp bebek aşamasına geçiyorum artık 3 başarısız aşılamam var rapor çıkarttım dün nova fertil le görüşmeye gittim Ruşen bey e uzun protokol mu olacak dedim ben onu gerekmedikçe uygun bulmuyorum 15 gün içinde sonucu alırsınız dedi sizlere de mi böyle dedi ben dondurulmuş embriyonun tutma ihtimalinin daha yüksek olduğunu okudum hep ama kendisi böyle söyledi
Merhaba Sadece ilaçlara raporumu kullanabilirmişim söyledi umaydan da fiyat aldık umayda tüp bebek raporu geçerliymiş hala karar veremedik cengiz Gökçek doğum hastanesinde yaptıracaktım ben aslında pazartesi de oraya randevu aldım fiyat farki çok değilse özelde olsun diye düşündük bir de orayla görüşeyim onlar ne diyecekMerhaba novafertilde mi yaptıracaksınız siz de novafertil de rapor geçerli değil diye biliyorum ama
Hayırlısı olsun inşallah HakkınızdaMerhaba Sadece ilaçlara raporumu kullanabilirmişim söyledi umaydan da fiyat aldık umayda tüp bebek raporu geçerliymiş hala karar veremedik cengiz Gökçek doğum hastanesinde yaptıracaktım ben aslında pazartesi de oraya randevu aldım fiyat farki çok değilse özelde olsun diye düşündük bir de orayla görüşeyim onlar ne diyecek
Dediğim gibi 1-2 kramp şeklinde oluyor zaten geçiyor geri antibiyotik yazmıştı doktorum bana onunda çabuk geçti serumda baglandı 2 gün. 8 yumurtan hayırlı olsun canım inşallah güzel kalitededirlerEvet dün toplandı dün agrim vardı kramp şeklinde bugün iyiyim çok şükür 8 tane toplandı
Raporu nasıl aldınız acaba şartlar vs nedir bilgi verirmsnzMerhaba Sadece ilaçlara raporumu kullanabilirmişim söyledi umaydan da fiyat aldık umayda tüp bebek raporu geçerliymiş hala karar veremedik cengiz Gökçek doğum hastanesinde yaptıracaktım ben aslında pazartesi de oraya randevu aldım fiyat farki çok değilse özelde olsun diye düşündük bir de orayla görüşeyim onlar ne diyecek
Teşekkür ederim inşallah hayırlısıyla pozitif sonuçlanır sizinki deHayırlısı olsun inşallah Hakkınızda
Tıp fakültesinde gonalf ile iki aşılama sonrası tüp bebek raporu çıkıyor canım ilk femara ile yaptılar belki tutar diye onun dışında yaş evlilik şartı falan sormadılar tüp merkezine karar verdikten sonra gidip raporu çıkartıcaz bir ay geçerlilik süresi varmış çünküRaporu nasıl aldınız acaba şartlar vs nedir bilgi verirmsnz
Benim tüpler kapalı sanırım tüpler kapalıyken hemen rapor çıkıyormuş ben suan Umay’da yaptırıyorum parayla allah korusun tutmazsa diye ikinci defa icin araştırıyorum inşallah gerek kalmazdaTıp fakültesinde gonalf ile iki aşılama sonrası tüp bebek raporu çıkıyor canım ilk femara ile yaptılar belki tutar diye onun dışında yaş evlilik şartı falan sormadılar tüp merkezine karar verdikten sonra gidip raporu çıkartıcaz bir ay geçerlilik süresi varmış çünkü
Ben rahim filmimi de tıp fakültesinde çektirmiştim ücretsiz geçen seneydiBenim tüpler kapalı sanırım tüpler kapalıyken hemen rapor çıkıyormuş ben suan Umay’da yaptırıyorum parayla allah korusun tutmazsa diye ikinci defa icin araştırıyorum inşallah gerek kalmazda
İnşallah pozitif sonuçlanır rapora falan ihtiyacın kalmaz canım Allah kimsenin emeğini karşılıksız koymasınBenim tüpler kapalı sanırım tüpler kapalıyken hemen rapor çıkıyormuş ben suan Umay’da yaptırıyorum parayla allah korusun tutmazsa diye ikinci defa icin araştırıyorum inşallah gerek kalmazda
Allah razı olsun canım hepimizin inşallahİnşallah pozitif sonuçlanır rapora falan ihtiyacın kalmaz canım Allah kimsenin emeğini karşılıksız koymasın
Evet canım eşim görüştü telefonla detaylı konuşmadık ama öyle demişler sen memnun musun peki umaydan dondurulmuş embriyo mu transfer edecekler sanaAllah razı olsun canım hepimizin inşallahUmay’da rapor geçiyormuş sanırım
Evet çok memnunum Canım. Ben Ağustos 25 de yumurta toplama işlemi oldum transfer hemen edilecekti ama çikolata kistim skntı oldu onun icin lucrin iğne yapıldım Eylül 7 de şimdi ekim 7 de gideceğimEvet canım eşim görüştü telefonla detaylı konuşmadık ama öyle demişler sen memnun musun peki umaydan dondurulmuş embriyo mu transfer edecekler sana
Sağol canım 4 tanesi iyi kalite 4 tanesi orta kaliteymiş 5 tanesi döllenmiş dünDediğim gibi 1-2 kramp şeklinde oluyor zaten geçiyor geri antibiyotik yazmıştı doktorum bana onunda çabuk geçti serumda baglandı 2 gün. 8 yumurtan hayırlı olsun canım inşallah güzel kalitededirler
Transfer ertelenip embriyo dondurulduğu için ne kadar ücret ödedin canım extraEvet çok memnunum Canım. Ben Ağustos 25 de yumurta toplama işlemi oldum transfer hemen edilecekti ama çikolata kistim skntı oldu onun icin lucrin iğne yapıldım Eylül 7 de şimdi ekim 7 de gideceğim
Eşime telefonda 6 buçuk demişler ilaçlar hariçTransfer ertelenip embriyo dondurulduğu için ne kadar ücret ödedin canım extra
İnşallah kaliteli bi şekilde ilerler canımSağol canım 4 tanesi iyi kalite 4 tanesi orta kaliteymiş 5 tanesi döllenmiş dün
Ücret ödemedim canım suan için öyle biseyde söz konusu değil bence yerleştirmeden sonra kalanları dondurmak istersem ozmn ücret ödeyeceğimEşime telefonda 6 buçuk demişler ilaçlar hariç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?