• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

deffnem

Rabbim " OL " Diyecek ve olacak İnanıyorum
Kayıtlı Üye
5 Aralık 2014
104
86
28
Arkadaşlar şuanda 4 aylık Hamileyim ve yazdıklarımı yaşadıklarımı siliyorum.Olumsuz sonıç alan arkadaşalr beni suçlamaya başlamış klinikten biri olduğumu umutları ile oynadığımı yazmışlar ve gerçekten çok üzüldüm bu duruma.Birebir yaşadıklarımı yazıp paylaştım o an ki heyecanımla.Allah hepimizin gönlünü biliyor.Kalp kırmayalım arkadaşlar.Ben gittim ve mutlu ayrıldım.Çok iyi davrandılar.Sağlıklı bir gebelik geçiriyorum.Siz farklı bir sonuç almış olabilirsiniz.Sadece bilgi paylaşımı yapıp duygularını paylaşan insanları Suçlamadan önce azcık vicdanlı davranın lütfen.Allah Gönlümüze göre versin İnşallah.

Son düzenleme:
Merhaba.. aklıma takılan daha sonuca ulaşmadan nasıl bu kadar övgü yağdıra biliyorsunuz? Bunu o pozitif alan 3 kişi yazsa okeyim. Belki süreç içerisinde (yumurta toplama,transfer,döllenme vs..) problemler yaşayacaksınız. sizi bu kadar emin kılan güler yüzlü olmaları mı? Açıklayıcı konuşmaları mı?ki bu yapmaları gereken şey zaten. Yeni açılan bir merkez olduğu için de olabilir diye düşünüyorum. Sonuçta pozitif sonuçlarla reklam yapılacak. Nasıl ki siz bile hemen 3 pozitifi söylediyseniz. Nacizane tavsiyem yalnış anlamayın. Yani bana bu kadar çok memnun olmanız (yeni açılan bir yer için üstelik) fazla geldi. bana göre bir merkezden memnun kalmak bu şekilde olmamalı. süreç içerisinde doktora rahatlıkla ulaşabiliyor musunuz? Sizi olabilecek risklerden koruyabilecek mi? İlaçların dozları doğru belirlenecek mi? her gittiğinizde doktorla mı yoksa yanındakilerle mi muhatap olacaksınız? yumurtalarınızın kaç tanesi döllenecek? bu en büyük başarı etkeni kaçı 5.güne gelecek? dondurma yöntemleri. yavaş mı yoksa son çıkan hızlı dondurma yöntemini mi kullanıyorlar? çözülürken hücre kaybına uğramamaları vs..vs.. önemli olan bunlar olmalı. Tabi ki bunu yaşamadan bilemeyiz ama bilmeden de nasıl bu kadar memnun olabiliriz? ilk tüp denemeniz olduğu içinde bu açıklamaları yapıyorum yanlış anlamayın. Yani birde telefon numarasını yazmakta nedir. Daha çok oranın koordinatörü gibi yazmışsınız. Her neyse çok uzattım neden bilmiyorum :KK64: Dilerim sonuçtan da bu kadarr çok memnun kalıp pozitifi alan 4.kişi olursunuz. Bol şanslar.

hgnm hgnm merhabalar ben 3 aydır klinik aradım 20 kere arayıp 3 kliniğide ki sadece istediğim bana sürecin anlatılıp neler olacağı hakkında bilgi vermeleri idi.aşama aşama yazacağım yaşadıklarımı yazdım.İlk aşama klinik seçimimdi onu yazdım.Sadece 1.aşamadayım.KLİNİK SEÇİMİ.Şimdi süreç yeni başlıyor.Sorduğunuz soruların hepsinin cevabını ben sormadan verdiler.3.gün embriyosu 5.gün embriyosu dondurma uzun protokol kısa protokol ki bunları ilk defa duydum.kullanılacak ilaçlar doz ayarlama kağıdı ilacın etkisi yumurta 15 den fazla olursa nolur az olursa süreç nasıl ilerler.Cam gibi parlak embriyo nasıl birşey tahlil sonuçlarının yorumu hepsini hem doç.dr ile hem de Embriyolog ile yan yana oturarak sohbet havası içinde konuştuk.Embriyolog bayan kişisel numarasını verdi.DÜN akşam saat 8 de uzun uzun konuştuk yine.Transferi doktor ile birlikte yapacaklarmış.Arkadaşım ben kimsenin hakkına girmek istemem.Allaha şükür inancım var.Yalan yazacak da değilim☺Süreçte o kadar sıkıntı çektim ki bilgi bulamadım hiç bi yerden uzaktayım da Antepde yaşamıyorum.Git gel de yapamam her sorum için.Benim gibi olanlar varsa yaşadıklarımı okur belki aynı özelikleri arıyordur bi merkezden yardımcı olur diye yazdım.O kadar korkuyorum ki bu süreçten.Sadece seçim yapmak bile benim için büyük bir olay.1.tercihim olan merkezden çıkınca 2 gün ağladım nasıl bir Hayal kırıklığı yaşadım anlatamam.böyle heycanlandıran güzel bi ilgi ile karşılaşınca da paylaşmak istedim sadece...

hgnm hgnm merhabalar ben 3 aydır klinik aradım 20 kere arayıp 3 kliniğide ki sadece istediğim bana sürecin anlatılıp neler olacağı hakkında bilgi vermeleri idi.aşama aşama yazacağım yaşadıklarımı yazdım.İlk aşama klinik seçimimdi onu yazdım.Sadece 1.aşamadayım.KLİNİK SEÇİMİ.Şimdi süreç yeni başlıyor.Sorduğunuz soruların hepsinin cevabını ben sormadan verdiler.3.gün embriyosu 5.gün embriyosu dondurma uzun protokol kısa protokol ki bunları ilk defa duydum.kullanılacak ilaçlar doz ayarlama kağıdı ilacın etkisi yumurta 15 den fazla olursa nolur az olursa süreç nasıl ilerler.Cam gibi parlak embriyo nasıl birşey tahlil sonuçlarının yorumu hepsini hem doç.dr ile hem de Embriyolog ile yan yana oturarak sohbet havası içinde konuştuk.Embriyolog bayan kişisel numarasını verdi.DÜN akşam saat 8 de uzun uzun konuştuk yine.Transferi doktor ile birlikte yapacaklarmış.Arkadaşım ben kimsenin hakkına girmek istemem.Allaha şükür inancım var.Yalan yazacak da değilim☺Süreçte o kadar sıkıntı çektim ki bilgi bulamadım hiç bi yerden uzaktayım da Antepde yaşamıyorum.Git gel de yapamam her sorum için.Benim gibi olanlar varsa yaşadıklarımı okur belki aynı özelikleri arıyordur bi merkezden yardımcı olur diye yazdım.O kadar korkuyorum ki bu süreçten.Sadece seçim yapmak bile benim için büyük bir olay.1.tercihim olan merkezden çıkınca 2 gün ağladım nasıl bir Hayal kırıklığı yaşadım anlatamam.böyle heycanlandıran güzel bi ilgi ile karşılaşınca da paylaşmak istedim sadece...
Haşaa yalan söylüyorsun demedim. Sadece ilerleyen aşamalarda belki bu kadar çok memnun kalmazsın demek istedim. zaman gösterecek tabiki. Hakkında hayırlısı olsun.

Amin hepimizin hakkında inşallah hgnm hgnm
Şimdi doz ayarlama süreci bakalım o işlemler nasıl olacak.Şimdilik 200 lük vuruluyorum yarın tekrar gitcem.Kontrolü aynı doc.dr mu yapacak?Yine tek tek gelişen yum.ları gösterecek mi bu arada gerçekten ultrason cihazı çok güzel gösteriyordu.Nerden anladın diycen adetin 2.günü gittiğim tüm yum.takiplerinde ki inan 1 yıl yumurta takibi yaptırdım 2 ayrı özel hastanede bi fakültede. daha küçük gözükmüyorlar Diyorlardı sadece burda nasıl oldu anlamadım 6 mm mi 9 mm mi ne olduğunu ölçtü bi ucundan ucuna...diğer küçükleri gösterdi sağda solda...reklamlar kısmı mıydı süreç nasıl gelişecek onları da yazacağım tek tek inşallah...

Bi de ben galiba bulumduğum ilden kaynaklı hep kalabalık ve pis ÖZEL HASTANELER gitmişim.Fakültesi hariç orası pırılpırıldı....Ortası delikli tek kullanımlık vajinal ultrason için bi örtü kullanıyorlar çok komiğime gitti:KK70:
İlk defa gördüm.

Bi de ben galiba bulumduğum ilden kaynaklı hep kalabalık ve pis ÖZEL HASTANELER gitmişim.Fakültesi hariç orası pırılpırıldı....Ortası delikli tek kullanımlık vajinal ultrason için bi örtü kullanıyorlar çok komiğime gitti:KK70:
İlk defa gördüm.
Merhaba.. inanın günlerdir umaya ait ufakta olsa bir bilgi bulmak için çırpındım durdum.. yazdıklarınızı soluksuz okudum diebilirim.. çikolata kisti hastasıyım ve 5 cm ulaştı maalesef,1 yıldır bebek sahibi olamıyorm.. muhtemelen sizin ilk sırada elediğinz o tüp bebek merkezi gaziantep in en eski tüp bebek merkezi ve bu aralar bende hiç ii şeyler duymuyorm orayla ilgili.. umaya yönlendirdi doktorum, kurucu jinekologlarından birine daha önce muayene olmştum kendi doktorumunda beğendiği bir hekim.. 1-2 aya kadar bende tüp bebek tedavisine başlicam kuvvetle ihtimal ankaraya gitmek istiyorum normalde ama yol ve masrafların artması bu yorucu sürece eklenirse çok yıpratıcı olud die düşündüğümden gaziantepte yaptırabilme ihtimallerine bakıyorum.. yani verebileceğiniz başka detay var mı? Doç dr güven verdi mi size? Biraz daha detay verebilir misiniz?

Merhaba.. inanın günlerdir umaya ait ufakta olsa bir bilgi bulmak için çırpındım durdum.. yazdıklarınızı soluksuz okudum diebilirim.. çikolata kisti hastasıyım ve 5 cm ulaştı maalesef,1 yıldır bebek sahibi olamıyorm.. muhtemelen sizin ilk sırada elediğinz o tüp bebek merkezi gaziantep in en eski tüp bebek merkezi ve bu aralar bende hiç ii şeyler duymuyorm orayla ilgili.. umaya yönlendirdi doktorum, kurucu jinekologlarından birine daha önce muayene olmştum kendi doktorumunda beğendiği bir hekim.. 1-2 aya kadar bende tüp bebek tedavisine başlicam kuvvetle ihtimal ankaraya gitmek istiyorum normalde ama yol ve masrafların artması bu yorucu sürece eklenirse çok yıpratıcı olud die düşündüğümden gaziantepte yaptırabilme ihtimallerine bakıyorum.. yani verebileceğiniz başka detay var mı? Doç dr güven verdi mi size? Biraz daha detay verebilir misiniz?

Doç.dr olması ve belgeleri gerçekten güven verdi.Görüşme esnasında Ağladım zaten korkudan panikten stresten bilinmemezliktenEmbriyolog ile sakin sakin anlattılar.Fiyat konusu var 4000 tl + İlaçlar.İlaçlar 1600 gibi bi rakam tuttu.Eklemeler olabilir dediler.
Tutmazsa dedim ne olacak.Dondurulan embriyolardan tekrar transfer denenir dedi.aMa tabii bunun için önce sağlıklı bi yumurta toplama aşaması olması lazım dediler.Stres faktöründen bahsedildi.bakalım heyecanla yarını bekliyoruz...

Doç.dr olması ve belgeleri gerçekten güven verdi.Görüşme esnasında Ağladım zaten korkudan panikten stresten bilinmemezliktenEmbriyolog ile sakin sakin anlattılar.Fiyat konusu var 4000 tl + İlaçlar.İlaçlar 1600 gibi bi rakam tuttu.Eklemeler olabilir dediler.
Tutmazsa dedim ne olacak.Dondurulan embriyolardan tekrar transfer denenir dedi.aMa tabii bunun için önce sağlıklı bi yumurta toplama aşaması olması lazım dediler.Stres faktöründen bahsedildi.bakalım heyecanla yarını bekliyoruz...
Umarım Allah gönlünüze göre verir sağlıklı sıhatli kucağınıza alırsınız.. bende çok stresli ve gerginim.. sürekli ağlıyorum en başta stresimi yenmek zorundaym.. Rabbim kucağımızı boş bırakmasın hayırlısıyla..

Umarım Allah gönlünüze göre verir sağlıklı sıhatli kucağınıza alırsınız.. bende çok stresli ve gerginim.. sürekli ağlıyorum en başta stresimi yenmek zorundaym.. Rabbim kucağımızı boş bırakmasın hayırlısıyla..

Amin inşallah hepimizin.Herşey yolunda gider ve Güzel haberleri de paylaşırız...

L Livelough ankarada bildiğin bir yer varmıydı?
ben de antep için araştrma yaptım, ruşen atmacayı araştrdım, ama bana histerskopi gerekiyor öncesinde , ve ruşen atmaca hatem hastanesnde yapıyormuş kendi kliniğinde amaliyat yapılmıyormuş diye soğudum biraz ama orda tüp yaptıran bi arkadaşın oğlu oldu bile.
adanayı falan araştrdnız mı?

deffnem deffnem ben de çaresizim rahm filmmide sorun çıktı ve histereskopi olmam lazım, orada histereskopi yapılıyormu acaba?
bir de neden istenmeden telini yazıdn ki oranın sanki reklam yaparmış gibi oldu

L Livelough ankarada bildiğin bir yer varmıydı?
ben de antep için araştrma yaptım, ruşen atmacayı araştrdım, ama bana histerskopi gerekiyor öncesinde , ve ruşen atmaca hatem hastanesnde yapıyormuş kendi kliniğinde amaliyat yapılmıyormuş diye soğudum biraz ama orda tüp yaptıran bi arkadaşın oğlu oldu bile.
adanayı falan araştrdnız mı?
Ankara da 3 tane merkez var önerilen bana.. birisi anatolia 5900 artı ilaçlar (ama baya ii duruyorlar araştırınca anlarsın) başkent hastanesi var doktorumun tavsiyesi 4250 artı ilaçlar ve medicana hastanesi var bir prof tanıdığımızın önerisi oda 4500 artı ilaçlar.. adanayı araştırmadım açıkçası il dışına gidersem ankara yoksa da antepte.. karalamak gibi olması ama son bir haftadır antepteki en eski tüp bebek merkezi ile ilgili güzel şeyler duymadım pek ve açıkçası soğudum.. ankarada müthiş muazzamlıktaki hastaneler ve proflar eşliğinde işlem yapan hastanelerin fiyatları bile çok daha uygun.. umut sömürgeciliği gibi geliyo bana böle şeyler..

deffnem deffnem ben de çaresizim rahm filmmide sorun çıktı ve histereskopi olmam lazım, orada histereskopi yapılıyormu acaba?
Telefon numarasını nasıl buldum oranın biliyor musun? bi merkeze Görüşmeye gittiğimizde kapıda bekliyoruz bi çift görüşme yapıyor.Yaptı Çıktılar çıkarken bayanla göz göze geldik.5 dk sonra sizi alacağız dediler o sırada bayan bana siz de mi tüp bebek düşünüyorsunuz dedi.....sohbet başladı 4 lü olarak eşlerimiz de dahil oldu sohbete.onlarda genç bi çiftti.Bayan hemşireymiş hatta.İlçeden git gel yapıyormuş.Sonra nasıldı görüşme dedik ? içimize sindi gibi dediler.Ama bi merkez daha varmış oraya da bakacağız dediler.Aracınız yoksa sizi de götürelim dediler sağ olsunlar.Bizde vaktimizin olmadığı önce bura ile sonra diğer tarafla görüşüp anca akşama döneceğimizi söyledik.Hiç Duymamışdım bu Umay merkezi.Bayanın tel. numarasını aldım.güzel haberleri paylaşırız inşallah dedik ayrıldık.Bi kaç gün sonra karar vedin mi araştırdın mı diye bi yazdım watsapp dan.Umaydan bahsetti.Orada başlayacağını söyledi.Bayanın tüpler tıkalıymış daha öncr de denemesi olmuş galiba.Numarasını istedim Merkezin Aradım adresi aldık navigasyona yazdık geldik.
Şimdiiii bu bayan ile karşılaşmasaydım ben buranın telefon numarasını bulamazdım merkezden bile haberim yoktu.Tevafuk mu dersiniz kısmet mi dersiniz bilmem ama ben zor ulaştım diye herkes kolay ulaşsın istedim telefon numarasına...

yarın öğleden sonra gideceğim sorarım istersen.Arayıp net bilgide alabilirsin istersen.benim histeroskopi hakkında hiç bi bilgim yok.

Ankara da 3 tane merkez var önerilen bana.. birisi anatolia 5900 artı ilaçlar (ama baya ii duruyorlar araştırınca anlarsın) başkent hastanesi var doktorumun tavsiyesi 4250 artı ilaçlar ve medicana hastanesi var bir prof tanıdığımızın önerisi oda 4500 artı ilaçlar.. adanayı araştırmadım açıkçası il dışına gidersem ankara yoksa da antepte.. karalamak gibi olması ama son bir haftadır antepteki en eski tüp bebek merkezi ile ilgili güzel şeyler duymadım pek ve açıkçası soğudum.. ankarada müthiş muazzamlıktaki hastaneler ve proflar eşliğinde işlem yapan hastanelerin fiyatları bile çok daha uygun.. umut sömürgeciliği gibi geliyo bana böle şeyler..
Teşekkür estim Can'ım ya ben de eşimle konuştum bugün ya İstanbul ya da Adana diye, o da Bi de Ankara'ya baksana demişti , senle yazıştık , peki Dr adı var mı bildiğin bu merkeZlerde?

deffnem deffnem Can'ım seni takipteyim , inş istediğin sonuca ulaşırsın bu merkezde , herşey umduğun gibi ve gönlünce olur , ben de artık Bi an önce Bi yola girmek istiyorum

Teşekkür estim Can'ım ya ben de eşimle konuştum bugün ya İstanbul ya da Adana diye, o da Bi de Ankara'ya baksana demişti , senle yazıştık , peki Dr adı var mı bildiğin bu merkeZlerde?
Canm ankara anatolia da prof dr hakan yaralı,ankara medicana hastanesinde prof de yusuf üstün ve başkent hastanesinde prof dr göğşen önalan. Allah hepimize hayırlı kapılar açsın.. benm tedirginliğim tüp bebek işleminden snra uçakla yola çıkmak,inişte sarsılmanın zararının olabileceği ihtimali.

Back