- 14 Haziran 2013
- 988
- 968
Merhaba. Bir sey sormak istiyorum. Doktor çağrı yazıcıoğlu bu doktoru duydunuz mu nasıl acaba. Netten biraz araştırdım da olumlu şeyler yazıyor. Siz de duydunuz mu acabateşekkür ederim, tüpbebek olan bebeğim büyüdü sonradan süpriz kendi gelen bi bebeğim bile oldu, bugünler geçer dert etmebende Gaziantepteyim bu arada,
Canim.bende yarin gidicem.tedavim devam ediyo igneler hakkimiza hayirlisi insCanım ne oldu başladı mı tedavin? Ben de yarın gidiyorum adetimin 3. Günü. Bakalım zaman ne gösterecek? İnş mutlu haberler alırız
Randevun kaçta canım? Benim 10:45 belki karşılaşırız :)Canim.bende yarin gidicem.tedavim devam ediyo igneler hakkimiza hayirlisi ins
Canım sizde bebek olmamasındaki sorun neydi? İlki tüp bebek 2. Kendiliğinden demişsin de. Benim sağ tüp kapalı bugün tüp bebeğe başlıycaz sonradan bizim de belki kendiliğinden de olur diye soruyorum :) Allah bağışlasın çocuklarınıyok canım ben sanko tüp bebek merkezinde yaptırdım
Canm 9.30daydi sanki ben ciktim siz girdiniz garajda arabadan.iniyodunuz galiba 63 plaka dimi bende arabaya giriyodum karsilastik o sizdiniz sanirimRandevun kaçta canım? Benim 10:45 belki karşılaşırız :)
Hayırlı olsun tedavin inş olumlu olur canım ilk denemen mi olcakCanim.bende yarin gidicem.tedavim devam ediyo igneler hakkimiza hayirlisi ins
Garaj dediğin sankoparkın otoparkı mı canım?Canm 9.30daydi sanki ben ciktim siz girdiniz garajda arabadan.iniyodunuz galiba 63 plaka dimi bende arabaya giriyodum karsilastik o sizdiniz sanirim
Tedavin hayırlı olsun inş tutar stres yapma o yeter novafertile mi gidiyosunKızlar bugün tedaviye start veriyoruz ilk denemem olacak inş tutar da son olur :) önerileriniz var mı kızlar süreçle ilgili?
evet canım şu an ordayım birazdan muayene olup iğnelere başlıycamTedavin hayırlı olsun inş tutar stres yapma o yeter novafertile mi gidiyosun
Ay canım hayırlısı olsun demek şimdi ruşen beyi görceksinevet canım şu an ordayım birazdan muayene olup iğnelere başlıycam
Yok canim siz degilsiniz o zaman beyaz bi arabaydi .Allahim kolay gecislrtsin insGaraj dediğin sankoparkın otoparkı mı canım?
Canım bizim de 63 plaka ve beyaz. Biz sankoparkın kapalı otoparkına bırakmıştık senin dediğin garaj neresi? Novafertilin garajı var mı kendine ait? Bu arasa cumartesi 9da randevum. Denk gelirse haberleşelim canım. Sen de yumoşlar ne durumda büyümeye başlamışlar mı? Bana merional başlandı günlük 300 ıu. 25 derecenin altında oda sıcaklığı deniyor ama evin en serin odası 30 derece civarı. Senin de aynı ilaçsa bu ilacı nerede muhafaza ediyorsun canım?Yok canim siz degilsiniz o zaman beyaz bi arabaydi .Allahim kolay gecislrtsin ins
Canm benim dedigim novafertilin yaninda acik bi garaj.esin vardi yaninda toyotami araciniz .ne bilim sen sandım.buzdolabinda saklanicak benimkide 300 cuma gunu gidicem tekrar 9da ins .Rabbim hakkimiza en hayirlisini versin insCanım bizim de 63 plaka ve beyaz. Biz sankoparkın kapalı otoparkına bırakmıştık senin dediğin garaj neresi? Novafertilin garajı var mı kendine ait? Bu arasa cumartesi 9da randevum. Denk gelirse haberleşelim canım. Sen de yumoşlar ne durumda büyümeye başlamışlar mı? Bana merional başlandı günlük 300 ıu. 25 derecenin altında oda sıcaklığı deniyor ama evin en serin odası 30 derece civarı. Senin de aynı ilaçsa bu ilacı nerede muhafaza ediyorsun canım?
Canım bizim opel. Belki başka gün denk geliriz :) senin de merional dimi? Bana 25 derecenin altında oda sıcaklığı dendi ben de en serin odam 30-35 derece dedim sonra buzdolabı kapağı dendi çok soğuk olmaz mı? Dolaptan çıkarıp hemen vurulsa çok soğuk olur dolaptan çıkarıp ısınmasını beklesem soğu ısın zararı olmaz mı dedim o zaman dışarda dursun dendi kafam karıştı biraz. Sen buzdolabının kapağına mı koyuyorsun? Dolaptan çıkarıp hemen mi vuruyorsun yoksa bekletip mi? Sana da semra hanım mı (ismi semraydı galiba) anlattı? O mu söyledi dolaba koy diye? Ayy kafam karıştı vallaCanm benim dedigim novafertilin yaninda acik bi garaj.esin vardi yaninda toyotami araciniz .ne bilim sen sandım.buzdolabinda saklanicak benimkide 300 cuma gunu gidicem tekrar 9da ins .Rabbim hakkimiza en hayirlisini versin ins
Canim benimki gonal f dolapta sakliyorum.direk vuruyorum o niye oyleymis oda sivakligi dediyse oda dadir.sorun neydi canm sizde.Canım bizim opel. Belki başka gün denk geliriz :) senin de merional dimi? Bana 25 derecenin altında oda sıcaklığı dendi ben de en serin odam 30-35 derece dedim sonra buzdolabı kapağı dendi çok soğuk olmaz mı? Dolaptan çıkarıp hemen vurulsa çok soğuk olur dolaptan çıkarıp ısınmasını beklesem soğu ısın zararı olmaz mı dedim o zaman dışarda dursun dendi kafam karıştı biraz. Sen buzdolabının kapağına mı koyuyorsun? Dolaptan çıkarıp hemen mi vuruyorsun yoksa bekletip mi? Sana da semra hanım mı (ismi semraydı galiba) anlattı? O mu söyledi dolaba koy diye? Ayy kafam karıştı valla
Canım diğer başlığa cvp yazdım sana bakabilirsen sevinirim :) farklı ikimizin ki. Benim sağ tüp kapalı eşimin tetkikleri iyi sayılır 6 yaşında bir kızım var 2 ayda plansız geldi. 2.ye 9 ay önce karar verdik 6 ay olmayınca tetkiklerimi yaptırdım orda belli oldu. Tetkikler öncesi 2 defa klomen ve çatlatma iğnesi kullandım 2 ay önce iğne yumurta geliştirilip aşılama yapıldı 9 ay içinde 3 defa ovulasyon testi de kullandım nasip olmadı. Bakalım inş bu sefer olur. Hatta hayırlısıysa keşke ikiz olsa 1 kız 1 erkek. Çünkü ben 3-4 hatta 5 çocuk istiyorum :) bu arada yaş 31. Sizin hikayeniz nasıl canım?Canim benimki gonal f dolapta sakliyorum.direk vuruyorum o niye oyleymis oda sivakligi dediyse oda dadir.sorun neydi canm sizde.
Canım naptınız gördünüz mü keseleriSagol canim yumurta toplamada anestezi uyguluyorlar hissetmezsin ben daha gormedim haftaya carsamba gorucrm ins ikiz mi bilmiyoruz :)))
Canim dun gittik tek kese gorundu cok ilginc dimi ben iki bekliyodum ama tek keseydi 10 gun sonra kalp atisi canim ins iyi olur her seyCanım naptınız gördünüz mü keseleri
Allah ALlah şaşırdım iki olmadığına hayırlı olsun darısı kalp atışalırına inşCanim dun gittik tek kese gorundu cok ilginc dimi ben iki bekliyodum ama tek keseydi 10 gun sonra kalp atisi canim ins iyi olur her sey