Tüp Bebek Merkezleri Gaziantep nova fertil ??

Kizlar rusen bey en fazla kac emriyo transfer ediyor 3 tane emriyo transfer eder mi
Canım üçü eder mi bilmiyor ama konuşunca görüşünce iki tane transfer ediyor. Aynı dönemde bana ve başka bi arkadaşa 2 tane transfer etti söyleyince kabul etti 2 taneyi. Şimdi ikimizde hamileyiz şükür ikimizinde bir embriyo tutundu. 3 için ne der bilemem görüşmen lazım

Kesinlikle katılıyorum. Benimde ilkinde vücudum ilaçlara tepki verdi ikincisinde değiştiricez dedi dozu ayralamadı beni perişen etti . Tek derdi para

merhaba arkadaşlar. biz de Gaziantep novafertilde tedaviye başlayacağız bu ay. eşinde sperm sayısı ile ilgili problem olup burda tedavi olan ve başarılı sonuç alan arkadaşlarımız var mı acaba??? yardımlarınızı rica ediyorum lütfeeennn. mesela germinal arkadaşım sorun eşimde idi demişsin. tam olarak neydi sorun, sayı azlığı mı???

Merhaba canım, bende tüp bebek yaptiracagim..urfadan gideceğim. Az bilgi verir misin ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…