Hamileyim canim:)Anladım canım inş pozitif sonuç alırsın. Sonucunu merakla bekliyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hamileyim canim:)Anladım canım inş pozitif sonuç alırsın. Sonucunu merakla bekliyorum
. Yaaa çok sevindim ben ne dedim adet belirtiside olabilir allah tamamına erdirsin seninki ikiz değerin yüksek çıkmış brnim 114 dü inş kese ve kalp atışlarınıda duymak nasip eder darısıda bana olur inşDegerim 578 canım hamileyim :)
Ins cnm cok sevindim ben de valla bence de ikiz gibi degerim :). Yaaa çok sevindim ben ne dedim adet belirtiside olabilir allah tamamına erdirsin seninki ikiz değerin yüksek çıkmış brnim 114 dü inş kese ve kalp atışlarınıda duymak nasip eder darısıda bana olur inş
Ayyy çok sevindim canım darısı başıma inş. Dua et bize de ne olur. İnş sağlıkla kucağına alırsın canımHamileyim canim:)
Taze anne napıon bugün tekrar kan verdinmi hayırlısıyla on gün sonra keseyi görürsünIns cnm cok sevindim ben de valla bence de ikiz gibi degerim :)
Cnm testi tekrarla demediler bana ben vermedim kan...haftya gidip göreceğiz ins.senin de yuzun güler ins bu denemede ne zaman baslayacaksin?Taze anne napıon bugün tekrar kan verdinmi hayırlısıyla on gün sonra keseyi görürsün
Hee kesin gözüyle bakmışlar demek inş canım dua et benim içinde bilmiyorum nezaman yaparız biraz maddi durum var herhalde aralıkta başlarız inş benimde olumlu olur bu sefer iki tane koydurcam inş sende rahat ol keseleride görcen inş on gün sonrada kalp atışı için gidersin çok stresli oluyo valla iğneye devam mıCnm testi tekrarla demediler bana ben vermedim kan...haftya gidip göreceğiz ins.senin de yuzun güler ins bu denemede ne zaman baslayacaksin?
Sorma kese icin sabirsizlaniyorum...daha kalp atisi var ins bi sey olmaz haklisin maddi olarak yipratiyo fitil ve gobekten kan sulandirici kullaniyodum onlara devam ededi....ins sen de en iyi zamanda alırsın kucagina sen de iki iste benim deger yuksek ama ikiz mi belli degil cnm...Hee kesin gözüyle bakmışlar demek inş canım dua et benim içinde bilmiyorum nezaman yaparız biraz maddi durum var herhalde aralıkta başlarız inş benimde olumlu olur bu sefer iki tane koydurcam inş sende rahat ol keseleride görcen inş on gün sonrada kalp atışı için gidersin çok stresli oluyo valla iğneye devam mı
İkiz bence canım amin darısı bana olsun artık ama korkuyorum bunda da aynısı olcak diye hayırlısı artık kalp atışını duyana kadar ilaçlara devam edersin inş kanaman falan olmazsa tabi inş olmaz valla çok mutlu oldum sanki aynı duyguları tekrar yaşamış gibi oldum aman nazar değmesin sizeSorma kese icin sabirsizlaniyorum...daha kalp atisi var ins bi sey olmaz haklisin maddi olarak yipratiyo fitil ve gobekten kan sulandirici kullaniyodum onlara devam ededi....ins sen de en iyi zamanda alırsın kucagina sen de iki iste benim deger yuksek ama ikiz mi belli degil cnm...
Sagolasin canim ins bugun kahverengi leke vardi hemsireyi aradim sorun yok dedi kirmizi kan yoksa jeldendir dedi bi daah da olmadi ama bi korktum Allah seni de bi daha uzmesin tez zamanda guldursun ins. Canim iyi dileklerin icin sagol...İkiz bence canım amin darısı bana olsun artık ama korkuyorum bunda da aynısı olcak diye hayırlısı artık kalp atışını duyana kadar ilaçlara devam edersin inş kanaman falan olmazsa tabi inş olmaz valla çok mutlu oldum sanki aynı duyguları tekrar yaşamış gibi oldum aman nazar değmesin size
Hayirli olsun canim darisi badimiza yarin bende adetimin 2.gunu basliycaz hayirlisiylaSagolasin canim ins bugun kahverengi leke vardi hemsireyi aradim sorun yok dedi kirmizi kan yoksa jeldendir dedi bi daah da olmadi ama bi korktum Allah seni de bi daha uzmesin tez zamanda guldursun ins. Canim iyi dileklerin icin sagol...
Şimdiden kolay gelsin hayırlı olsun sonucu pozitif olsun inş. Benim de bu ay hamilelik olmazsa adet başlayınca aynı merkezde tedaviye başlıycaz. Bata 3 gün kaldı. Gelişmelerden haberdar et bizi olur mu? Bu arada antepte mi oturuyorsun?Hayirli olsun canim darisi badimiza yarin bende adetimin 2.gunu basliycaz hayirlisiyla
evet canm antepdeyim hayirlisiyla ins. Sende gerek kalmadan hamile kalirsin insallahŞimdiden kolay gelsin hayırlı olsun sonucu pozitif olsun inş. Benim de bu ay hamilelik olmazsa adet başlayınca aynı merkezde tedaviye başlıycaz. Bata 3 gün kaldı. Gelişmelerden haberdar et bizi olur mu? Bu arada antepte mi oturuyorsun?
Aman dikkat et kendine sende panik olma hemen amin canım inş brnde hamile olurumSagolasin canim ins bugun kahverengi leke vardi hemsireyi aradim sorun yok dedi kirmizi kan yoksa jeldendir dedi bi daah da olmadi ama bi korktum Allah seni de bi daha uzmesin tez zamanda guldursun ins. Canim iyi dileklerin icin sagol...
İnş canım çünkü urfanın küçük bir ilçesindeyim sürekli antepe git gel yapıcam mecbur. Hayırlısı hakkımızdaevet canm antepdeyim hayirlisiyla ins. Sende gerek kalmadan hamile kalirsin insallah
hayırlı olsun cok sevindimDegerim 578 canım hamileyim :)
yok canım ben sanko tüp bebek merkezinde yaptırdımNovafertilde mi yaptirdin...cok sevindim ne güzel darisi bana olur ins cok zor bir süreç hic hamilelik belirtisi olmadi mi sende?
Hayirli olsun bize umut oldun.yumurta toplama acili bi surecmu benim dr.umda rusen bey .cok heyecanliyim Rabbim herkese nasip etsin ins degeriniz yuksek 2 keseyide gordunuzmu.Allahm kucaginiza almayi nasip etsinHamileyim canim:)
Sagol canim yumurta toplamada anestezi uyguluyorlar hissetmezsin ben daha gormedim haftaya carsamba gorucrm ins ikiz mi bilmiyoruz :)))Hayirli olsun bize umut oldun.yumurta toplama acili bi surecmu benim dr.umda rusen bey .cok heyecanliyim Rabbim herkese nasip etsin ins degeriniz yuksek 2 keseyide gordunuzmu.Allahm kucaginiza almayi nasip etsin
Canım ne oldu başladı mı tedavin? Ben de yarın gidiyorum adetimin 3. Günü. Bakalım zaman ne gösterecek? İnş mutlu haberler alırızHayirli olsun bize umut oldun.yumurta toplama acili bi surecmu benim dr.umda rusen bey .cok heyecanliyim Rabbim herkese nasip etsin ins degeriniz yuksek 2 keseyide gordunuzmu.Allahm kucaginiza almayi nasip etsin