Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Canım üçü eder mi bilmiyor ama konuşunca görüşünce iki tane transfer ediyor. Aynı dönemde bana ve başka bi arkadaşa 2 tane transfer etti söyleyince kabul etti 2 taneyi. Şimdi ikimizde hamileyiz şükür ikimizinde bir embriyo tutundu. 3 için ne der bilemem görüşmen lazım
Novafertilde aşılama yaptırdım. Over kistim oldugunu söylememe rağmen Dr. Ruşen Atmaca beyefendi olmadığını iddia etti ve aşılamayı yaptı. Ne tedavi ne ilaç. Sonuç olumsuz. Anladık ki ben paramı alırım gerisi umrumda olmaz diye düşünüyorlar kısacası tavsiye etmem hanımlar.
merhaba arkadaşlar. biz de Gaziantep novafertilde tedaviye başlayacağız bu ay. eşinde sperm sayısı ile ilgili problem olup burda tedavi olan ve başarılı sonuç alan arkadaşlarımız var mı acaba??? yardımlarınızı rica ediyorum lütfeeennn. mesela germinal arkadaşım sorun eşimde idi demişsin. tam olarak neydi sorun, sayı azlığı mı???
İnş tutar canım. Ben de gelecek ay novafertilde ilk denememi yaptırmayı düşünüyorum. Sen memnun kaldın mı şu ana kadar? Kaç güne bir muayeneye gittin iğne yaptırırken? Şimdi transfer sonrasu hangi ilaçları verdiler? Sen antepte oturuyorsun galiba, sana novafertili mi önerdiler? Ben de urfadan oraya gidip gelicem çağırdıkları günlerde. 2 transferi sen mi istedin doktor direk mi yaptı? 3. Embriyo 5. Güne gelememiş mi? Çok soru sordum kusura bakma canım. İnş bebişlerin tutunur sana. İkiz annesi olursun :)