Gecmis olsun...toplam kac tl odediniz bir de sorun kimdeydi bende esimden kaynakli sorun var 3 aşılama yaptirdim tutmadi...Ben yaptırdım ruşen beye ben memnun kaldım ikincisini yaptırcaz ilkinde bebeğimin kalp atışı durduğu için kürtaj oldum suan bekleme sürecindeyim
Sağol bendeydi sorum canım ya 6 bini geçti ilaçlarla birlikte hayırlısı olsun sizin içinGecmis olsun...toplam kac tl odediniz bir de sorun kimdeydi bende esimden kaynakli sorun var 3 aşılama yaptirdim tutmadi...
Bu ay adet olur olmaz gidicem hemen baslar dimi tedavıye bu ay istiyoruz çünküSağol bendeydi sorum canım ya 6 bini geçti ilaçlarla birlikte hayırlısı olsun sizin için
BaşlAr canım adetin îkinci günü randevunu al bin lira kadar yanında olsunBu ay adet olur olmaz gidicem hemen baslar dimi tedavıye bu ay istiyoruz çünkü
Bilgilendirdigin icin Teşekkürler cnm yime sorarim sana olur mu bi seyler tedavi sürecindeBaşlAr canım adetin îkinci günü randevunu al bin lira kadar yanında olsun
Olur tabi inş olumlu sonucun olurBilgilendirdigin icin Teşekkürler cnm yime sorarim sana olur mu bi seyler tedavi sürecinde
Bugum gittim merional igne verdi degerlerim de iyi kan tahlilinde ins iyi olurOlur tabi inş olumlu sonucun olur
Ne değerlerine bsktılar ben hiç sormamıştım bişey demediler bana sevindim senin adına bende gonal f kullanmıştım iğne olarakBugum gittim merional igne verdi degerlerim de iyi kan tahlilinde ins iyi olur
Canim kan almadilar mi senden tsh fsh prolaktin hepsine bakildi ogleden sonra da arayip hepsi normal dediler...bana doktor gonalf vermedi merionalda ymurta daha cok olusuyomus...Ne değerlerine bsktılar ben hiç sormamıştım bişey demediler bana sevindim senin adına bende gonal f kullanmıştım iğne olarak
Tamam tamam şimdi hatırladım banada normal demişlerfi banada sonradan vermişlerdi değerler iyi gidince kullandırtmadılar inş kaliteli yumurtan olur önemlisi o eşinde sende arı sütü bsş polen kullanın bence yumurtaları besliyomus ben bilmiyordum içmemiştim allah nasip ederse ikinci tedavide kullanmayı düşünüyorum inş faydasını görürüzCanim kan almadilar mi senden tsh fsh prolaktin hepsine bakildi ogleden sonra da arayip hepsi normal dediler...bana doktor gonalf vermedi merionalda ymurta daha cok olusuyomus...
Merhaba canim benim dün opu yapildi 9 yumrtam toplandi sabah aradilar sadece 3 tane döllenmiş moralim bozuldu bayagi seninki nasildi sence kötü müTamam tamam şimdi hatırladım banada normal demişlerfi banada sonradan vermişlerdi değerler iyi gidince kullandırtmadılar inş kaliteli yumurtan olur önemlisi o eşinde sende arı sütü bsş polen kullanın bence yumurtaları besliyomus ben bilmiyordum içmemiştim allah nasip ederse ikinci tedavide kullanmayı düşünüyorum inş faydasını görürüz
Benim 14 yumurta toplandı 9 nu işleme koydular 4 tane döllenme oldu içlerinden bir tanesi 5.gune gitti onu koydular güzel bence dua et sağlıklı yumurta olsun bir taneyle bile hamile kalırsın ben kalmıştımMerhaba canim benim dün opu yapildi 9 yumrtam toplandi sabah aradilar sadece 3 tane döllenmiş moralim bozuldu bayagi seninki nasildi sence kötü mü
Ins canim cok korkuyorum ins dedigin gibi olur pazartesi arayip tekrar bilgi verecekler ins kaliteleri iyidir sagolasin cok yardimci oluyosun...Benim 14 yumurta toplandı 9 nu işleme koydular 4 tane döllenme oldu içlerinden bir tanesi 5.gune gitti onu koydular güzel bence dua et sağlıklı yumurta olsun bir taneyle bile hamile kalırsın ben kalmıştım
Hiç korkma canım allah yardimci olsun inş hep dua et bende senin gibiydim çok umutsuzdum çok ağladım oldu ama sonu gelmediIns canim cok korkuyorum ins dedigin gibi olur pazartesi arayip tekrar bilgi verecekler ins kaliteleri iyidir sagolasin cok yardimci oluyosun...
Ikincisi olur ins. Sen de bozma moralini bu yola bi kere çıkınca her seye alismak gerekiyomus...bem simdiden olumsuza da hazirliyorum kendimi...Hiç korkma canım allah yardimci olsun inş hep dua et bende senin gibiydim çok umutsuzdum çok ağladım oldu ama sonu gelmedi
Ins canim Allah herkese nasip etsin çok stresli bir süreç ama olumlu oluncada güzel oluyor transfer olduktan sonrada ananas ye veya suyunu iç tutunmaya sagliyormusIkincisi olur ins. Sen de bozma moralini bu yola bi kere çıkınca her seye alismak gerekiyomus...bem simdiden olumsuza da hazirliyorum kendimi...
Aldim canim evde transferi bekliyorum :)Ins canim Allah herkese nasip etsin çok stresli bir süreç ama olumlu oluncada güzel oluyor transfer olduktan sonrada ananas ye veya suyunu iç tutunmaya sagliyormus