Tüp Bebek Merkezleri Gaziantep nova fertil ??

Canim benimde oyle oldu galiba yani bugun 6. Ignem catlatma onleyicide cok bi agri yok endiselenme catlatmayi onluyolar.yarin yine kontrolum var bakalim ovitrelle yazar heralde sali gunu yap falanmi der bakicak duruma cok heyecanliyim

Boyutlarini soyleyince ben saydim kavirmis olabilirim arada hayirlisi olsun olursa 1 taneylede olur yeterki saglikli sihhatli evlatlarimiz olsun insallah

Canım hayırlısı olsun hakkımızda. Aramızda 4 gün vardı bakalım seni takip ediyorum :)

sirine82 tatlım ne yaptın? Kontrolün vardı galiba. Merak ettim seni. İnş herşey yolundadır
Ay ne bilim canm.bugun biraz panik oldum .e2 testi yi.e yapildi dr ultrasyonda bakti testin sonucuna gore konusalim dedi ,ogleden sonra gelebilirmisiniz diyince endiselendim yok bi sorun dedi gerci gerek kalmadi gitmeme telefonda dozu soyledi ogleden sonra aradi hemsire hanm persembe toplanicak dedi .bugun yine gonalf vuruldum.cetrotide ile .yarin yine gidicem catlatma ignesi yazicakaheralde.cumle devrik.oldu ama.udare et

Canım endişe etme herşey yolunda inş. Prş yumoşlar toplanırsa hafta başında da gelsin bebişler. Ben senin yerine heyecanlandım :) yumoş sayısını söyledi mi? Yarın randevun kaçta? Benim 9:00ta. Denk geliriz belki :)

Gittim canm ordamiyfin ben bi sema hanima ugradim ciktim ilaclari anlatti catlatma ignesi yazdi . 6 falanmis yumurta bugun 11.30da vurulacam persembe toplanicak senin durumlar nasil
Akşam 11:30 da mı vurulcaksın canım? Benim de 6 yumurta varmış biri 17 mm diğerleri 11-14 mm. Küçük olanlar büyüsün diye 2 gün daha iğne yap artık büyük olan 24 mm olabilir olsun küçükleri büyütelim dedi. Prş 9:15te kontrole gidicem büyük ihtimalle cumartesi toplarız dedi. Senin işlem prş saat kaçta? Belki denk geliriz :) bu arada bugün yumurta geliştirici ve çatlatma önleyici de vur dediler mi? Çatlatma iğnenin adı ne canım 1 mi 2 mi vurcaksın? Merak ettim kusura bakma çok sordum :)

Bugun 23.30da canm vurulucam.hastanede .evet son ignemi yapicam simdi gonal f cetretide . catlatma ignesinin adini unuttum c ile basliyo cok.bilinen bisey degil ovitrelle yada pregnly degil. Bu arada ilac yazdi 7 kalem.onu saglik.ocagina yazdirdim.onlari.karsiliyomus yumurta toplandiktan sonra baslicam.heralde bunlara..... yarin.igne yok tatilim :) persembe 10da yumurtalar toplanicak.hayirlisiyla bi arada progestana baktilar bugun sorun.yok opu yapilacak dedi hemsire hanm heyecanliyim cokkkkkkk .karsiliasrz insallah

Ayy ne güzel darısı başıma artık. Benim de yaklaşıyor :) inş kaliteli yumoşların vardır ve inş kaliteli embriyoların olur ve tutunur sana inş. Bakalım inş karşılaşırız o gün :) ismin ne canım?

Aminnnn canm.ins hepimizin duasi kabul olur.özelden attim.mesaj sana

Günaydın canım birşey sorucam progesterona salı günü mü baktılar çarşamba günü mü?

Yarın karşılaşırız inş canım. Yarın haberler sende zaten. İnş herşey yolunda gider ve bebişcikler sıkıca tutunur annesine :) sirine82

Sen konuştun mu kaç embriyo transfer edilecek sana? Ben 2 tane istiycem

Yarın karşılaşırız inş canım. Yarın haberler sende zaten. İnş herşey yolunda gider ve bebişcikler sıkıca tutunur annesine :) sirine82
Ins canm ya bu catlatma ignesi vuruldum ama dun hic akintim yok simdi de onu taktim.kafaya ins catlatlar .dua edermisin canm bende dua ediyorum sana tum.isteyenlere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…