Canim benimde oyle oldu galiba yani bugun 6. Ignem catlatma onleyicide cok bi agri yok endiselenme catlatmayi onluyolar.yarin yine kontrolum var bakalim ovitrelle yazar heralde sali gunu yap falanmi der bakicak duruma cok heyecanliyimHadi hayırlısı canım ne güzel :) benim pek ağrım yoktu. Sabah muayenede çatlatma önleyici iğneyi yarın başlarsın denmişti öyle düşünülüyordu. Tabi estradiol sonucu ile karar verilcek denmişti. Öğleden sonra estradiol sonucuna göre o çatlatma önleyici iğneyi bugün başlayalım demiş ruşen hoca. Yani iğnemin 5. Gününde hem yumurta geliştirici olanı hem de çatlatma önleyici olanı başlamış olucam. Senin kaçıncı gününde başlanmıştı? İnş herşey yolundadır inş. 1 saattir sol kasığım ağrımaya başladı baya ağrıyor korktum açıkcası. Senin de ağrın olmuş muydu çatlatma önleyici iğne öncesinde yada sonrasında?
Aynen iğneye basladigim gun cok oldu sema hanim.beni aradi e2 sonucuna gore bugun basliyosun igneye dedi akintim fazla.oluyo.bende sordum dr a normal dediCanım benim akıntım dün artmaya başladı bugün iyice arttı. Sende akıntı durumu nasıl oldu?sirine82
Boyutlarini soyleyince ben saydim kavirmis olabilirim arada hayirlisi olsun olursa 1 taneylede olur yeterki saglikli sihhatli evlatlarimiz olsun insallahBu arada doktor mu dedi 6 tane diye sen mi öyle tahmin ediyorsun? Benim 5 tane için hafif düşük ama ortalamaya yakın dedi. Öyle sıkıntılı falan diye konuşmadı. İnş kaliteli olurlar ve yeterli embriyomuz olur önemli olan o zaten canım
Ay ne bilim canm.bugun biraz panik oldum .e2 testi yi.e yapildi dr ultrasyonda bakti testin sonucuna gore konusalim dedi ,ogleden sonra gelebilirmisiniz diyince endiselendim yok bi sorun dedi gerci gerek kalmadi gitmeme telefonda dozu soyledi ogleden sonra aradi hemsire hanm persembe toplanicak dedi .bugun yine gonalf vuruldum.cetrotide ile .yarin yine gidicem catlatma ignesi yazicakaheralde.cumle devrik.oldu ama.udare etsirine82 tatlım ne yaptın? Kontrolün vardı galiba. Merak ettim seni. İnş herşey yolundadır
Canım endişe etme herşey yolunda inş. Prş yumoşlar toplanırsa hafta başında da gelsin bebişler. Ben senin yerine heyecanlandım :) yumoş sayısını söyledi mi? Yarın randevun kaçta? Benim 9:00ta. Denk geliriz belki :)Ay ne bilim canm.bugun biraz panik oldum .e2 testi yi.e yapildi dr ultrasyonda bakti testin sonucuna gore konusalim dedi ,ogleden sonra gelebilirmisiniz diyince endiselendim yok bi sorun dedi gerci gerek kalmadi gitmeme telefonda dozu soyledi ogleden sonra aradi hemsire hanm persembe toplanicak dedi .bugun yine gonalf vuruldum.cetrotide ile .yarin yine gidicem catlatma ignesi yazicakaheralde.cumle devrik.oldu ama.udare et
Gittim canm ordamiyfin ben bi sema hanima ugradim ciktim ilaclari anlatti catlatma ignesi yazdi . 6 falanmis yumurta bugun 11.30da vurulacam persembe toplanicak senin durumlar nasilTatlım gittin mi bugün? Tekrar kontrol etti mi? Ne dedi? Ben oldum kontrolümü dönüyorumsirine82
Akşam 11:30 da mı vurulcaksın canım? Benim de 6 yumurta varmış biri 17 mm diğerleri 11-14 mm. Küçük olanlar büyüsün diye 2 gün daha iğne yap artık büyük olan 24 mm olabilir olsun küçükleri büyütelim dedi. Prş 9:15te kontrole gidicem büyük ihtimalle cumartesi toplarız dedi. Senin işlem prş saat kaçta? Belki denk geliriz :) bu arada bugün yumurta geliştirici ve çatlatma önleyici de vur dediler mi? Çatlatma iğnenin adı ne canım 1 mi 2 mi vurcaksın? Merak ettim kusura bakma çok sordum :)Gittim canm ordamiyfin ben bi sema hanima ugradim ciktim ilaclari anlatti catlatma ignesi yazdi . 6 falanmis yumurta bugun 11.30da vurulacam persembe toplanicak senin durumlar nasil
Bugun 23.30da canm vurulucam.hastanede .evet son ignemi yapicam simdi gonal f cetretide . catlatma ignesinin adini unuttum c ile basliyo cok.bilinen bisey degil ovitrelle yada pregnly degil. Bu arada ilac yazdi 7 kalem.onu saglik.ocagina yazdirdim.onlari.karsiliyomus yumurta toplandiktan sonra baslicam.heralde bunlara..... yarin.igne yok tatilim :) persembe 10da yumurtalar toplanicak.hayirlisiyla bi arada progestana baktilar bugun sorun.yok opu yapilacak dedi hemsire hanm heyecanliyim cokkkkkkk .karsiliasrz insallahAkşam 11:30 da mı vurulcaksın canım? Benim de 6 yumurta varmış biri 17 mm diğerleri 11-14 mm. Küçük olanlar büyüsün diye 2 gün daha iğne yap artık büyük olan 24 mm olabilir olsun küçükleri büyütelim dedi. Prş 9:15te kontrole gidicem büyük ihtimalle cumartesi toplarız dedi. Senin işlem prş saat kaçta? Belki denk geliriz :) bu arada bugün yumurta geliştirici ve çatlatma önleyici de vur dediler mi? Çatlatma iğnenin adı ne canım 1 mi 2 mi vurcaksın? Merak ettim kusura bakma çok sordum :)
Ayy ne güzel darısı başıma artık. Benim de yaklaşıyor :) inş kaliteli yumoşların vardır ve inş kaliteli embriyoların olur ve tutunur sana inş. Bakalım inş karşılaşırız o gün :) ismin ne canım?Bugun 23.30da canm vurulucam.hastanede .evet son ignemi yapicam simdi gonal f cetretide . catlatma ignesinin adini unuttum c ile basliyo cok.bilinen bisey degil ovitrelle yada pregnly degil. Bu arada ilac yazdi 7 kalem.onu saglik.ocagina yazdirdim.onlari.karsiliyomus yumurta toplandiktan sonra baslicam.heralde bunlara..... yarin.igne yok tatilim :) persembe 10da yumurtalar toplanicak.hayirlisiyla bi arada progestana baktilar bugun sorun.yok opu yapilacak dedi hemsire hanm heyecanliyim cokkkkkkk .karsiliasrz insallah
Aminnnn canm.ins hepimizin duasi kabul olur.özelden attim.mesaj sanaAyy ne güzel darısı başıma artık. Benim de yaklaşıyor :) inş kaliteli yumoşların vardır ve inş kaliteli embriyoların olur ve tutunur sana inş. Bakalım inş karşılaşırız o gün :) ismin ne canım?
Sali canm dun baktilar opu karari verildi sonra iste .sorun.olsaydi dondurulacakti gelecek ay yapilacaktiGünaydın canım birşey sorucam progesterona salı günü mü baktılar çarşamba günü mü?
Ins canm ya bu catlatma ignesi vuruldum ama dun hic akintim yok simdi de onu taktim.kafayaYarın karşılaşırız inş canım. Yarın haberler sende zaten. İnş herşey yolunda gider ve bebişcikler sıkıca tutunur annesine :)sirine82
Valla yasim 33 esiminki 40 yumurtamda az bence 2 isterim ins koyarsa embriyolarar olusursa tabi Allah isterse .Rabbum sen yardim et bizlereSen konuştun mu kaç embriyo transfer edilecek sana? Ben 2 tane istiycem