- 3 Nisan 2019
- 1.550
- 4.136
- 83
- Konu Sahibi pinkpantera
-
canim teşekkür edrim inaniyorum seninin de ellerinden guzellikler yağıyorZalııım kaçırcan beni yarışmadanellerine sağlık kuzum
Sen bilirsin sana özel bildirim gönderirizBak baaak kaçmadımmmm Yıkılmadım ayaktayım
Yok bacım busefer pek okadar bişi cıkmıcak valla ah tantunim ahh bi alabileydim tantunide kaldı gözümcanim teşekkür edrim inaniyorum seninin de ellerinden guzellikler yağıyor
Katılacaaaam bundan da eksik kalamam kalmamalıyım yaparım bennnnSen bilirsin sana özel bildirim göndeririz
canim sen o zaman yeni katigori için pusuda bekleYok bacım busefer pek okadar bişi cıkmıcak valla ah tantunim ahh bi alabileydim tantunide kaldı gözümneysem olsun bundan da eksik kalmıyayım katılayım
Bekliceeeem nevoyu mesaj manyağı yapcamcanim sen o zaman yeni katigori için pusuda bekle
teşekkür edrim canim ,etleri yimek için diş lazim oda bende yokEllerine sağlık canım altını ben yiyim eti senin olsun
teşekkur ediremBunu bu gece gormemeliydim
Ellerine saglik
Basarilar dilerm
Ellerine, emeğine sağlık canım. Yarışmada başarılar dilerim. :)
Ben bu tarifin peşindeydim. Demek sen aldın
BENDE konu acildiginda @-CANTANEM-sen ttifini alal bidinmi diyib duruyordum sendeme kendim almisim senin
Tesekkur ederim minikcimEllerine emeğine sağlık :)) başarılar
Tesekkur ederim cnm elektirkli firnda yaptimcanimEkmeği fırına mı attınız tava da mı kızartınız ? Harika gözüküyor ellerinize sağlık , denemek istiyorum .
Tesekkur ederim canimEllerine saglik canim cok guzel gozukuyor bol sans❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?