- 3 Nisan 2019
- 1.550
- 4.136
- 83
- Konu Sahibi pinkpantera
canim teşekkür edrim inaniyorum seninin de ellerinden guzellikler yağıyorZalııım kaçırcan beni yarışmadanellerine sağlık kuzum
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canim teşekkür edrim inaniyorum seninin de ellerinden guzellikler yağıyorZalııım kaçırcan beni yarışmadanellerine sağlık kuzum
![]()
Sen bilirsin sana özel bildirim gönderirizBak baaak kaçmadımmmm Yıkılmadım ayaktayım![]()
Yok bacım busefer pek okadar bişi cıkmıcak valla ah tantunim ahh bi alabileydim tantunide kaldı gözümcanim teşekkür edrim inaniyorum seninin de ellerinden guzellikler yağıyor![]()
Katılacaaaam bundan da eksik kalamam kalmamalıyım yaparım bennnnSen bilirsin sana özel bildirim göndeririz![]()
canim sen o zaman yeni katigori için pusuda bekleYok bacım busefer pek okadar bişi cıkmıcak valla ah tantunim ahh bi alabileydim tantunide kaldı gözümneysem olsun bundan da eksik kalmıyayım katılayım
![]()
Bekliceeeem nevoyu mesaj manyağı yapcamcanim sen o zaman yeni katigori için pusuda bekle
teşekkür edrim canim ,etleri yimek için diş lazim oda bende yokEllerine sağlık canım altını ben yiyim eti senin olsun![]()
teşekkur ediremBunu bu gece gormemeliydim
Ellerine saglik
Basarilar dilerm![]()
Ellerine, emeğine sağlık canım. Yarışmada başarılar dilerim. :)
Ben bu tarifin peşindeydim. Demek sen aldın
BENDE konu acildiginda @-CANTANEM-sen ttifini alal bidinmi diyib duruyordum sendeme kendim almisim senin![]()
Tesekkur ederim minikcimEllerine emeğine sağlık :)) başarılar
Tesekkur ederim cnm elektirkli firnda yaptimcanimEkmeği fırına mı attınız tava da mı kızartınız ? Harika gözüküyor ellerinize sağlık , denemek istiyorum .
Tesekkur ederim canimEllerine saglik canim cok guzel gozukuyor bol sans❤