antepte yalnız kaldım istanbulluyum ben..
yokmu hiç arkadaş buralarda bana....
tabikiii... :) anteplimisin? neresinde oturuyosun?tanışalım ??
tabikiii... :) anteplimisin? neresinde oturuyosun?
karataş 1. bölge canımm..yakında çıktık iyimi..
eşim antepli buraya taşındık işi için doğma büyüme ist. ben. bende çalışıyodum ayrıldım bi ay oldu. evdeyim artıkhaha aynen yaa.. ama ben çalışıyorum şimdi işteyim.. istanbullumuusn? neden geldin antebe ?
eşim antepli buraya taşındık işi için doğma büyüme ist. ben. bende çalışıyodum ayrıldım bi ay oldu. evdeyim artık
alıştım artık. bi oğlum var.. muhasebeydi meslegim. sen ne işle meşgulsün? evlimisinistanbuldan sonra zor olmuştur böyle bir şehir.. umarım cok garıpsememzsin.. ne işle meşguldun ?? çocuk var mı ??
alıştım artık. bi oğlum var.. muhasebeydi meslegim. sen ne işle meşgulsün? evlimisin
maşallaah.. allah analı babalı büyütsün canım :) ben korkuyorum 2. cocugu düşünmesi bile ürkütüyo beni :)evliyim bir kızım var, hamileyim 5 aylık ve grafikerim
maşallaah.. allah analı babalı büyütsün canım :) ben korkuyorum 2. cocugu düşünmesi bile ürkütüyo beni :)
benimde öle baya ara verdiğimden herhalde.. hayırlısı olsun kısmet artıkbeni de bayagı ürküttü zira kızım 7'ye girdi düşün :) ancak kendime gelipte karar verebildim .. zor tabiki... allah hepsini korusun inş