Gaza gelen es ailesi?!

Ne güzel seni tutuyolar işte kendi evlatlarından önce.
Tabi gereksiz yere endişeleniyolar o başka.
Bende olsa hoşuma giderdi el ustunde tutulduğumu bilmek.
Herzaman nasıl isen öyle davran bence, ve belirt yani açıkca aranızın iyi olduğunu mesela: eşinle şakalaş onların yanında gülüm balım vs. sevgi sözcüklerini bol tut ki görsünler.

Mesafe iyidir derdik ama bu kadar etkili olacağını tahmin etmezdim :KK48:
Oğullarına da nasıl yakıştırmışlar kadına el kaldırabileceğini. Çok enteresan:KK53:

Yanlarında git sarıl iki öp, boş bardağını eşine ver bir çay getirir misin bitanem falan de o da getirir al işte mis gibi seven çift modeli. :KK53:

seni koruyorlar bu gayet güzel birşey bence...onlara sadece merak etmeyin herşey yolunda tersgiden birşey olursa ilk sizi ararım falan diyebilirsin..

İlk önce akıllarına dayak gelmesi tuhaf.Kayınvaliden çok mu dayak yemiş zamanın da?

Bizimkiler sesim kötü olunca tartıştınız mı diye sorarlar.Kimsenin aklına dayak gelmez çünkü yakıştırmazlar ne bileyim sizinkiler pek garipmiş.
Bir de diyelim ki dayak yediniz demek ki sizin evden gitme ihtimalinizi bile düşünmüyorlar.Dayak yiyip evde oturacağını düşünmeleri daha kötü değil mi?

sizi birbirinize düşürmeye çalışıyorlar gibi geldi bana. ay ne bilim çok masum düşünemedim :)

Derdin çok güzelmiş.

Bence neşeli olsan, anne merak etmeyin biz cok mutluyuz desen yeter.

Aniden boyle bi tavir takinmalari cok tuhaf.
bana sanki bilincli yapiliyomus gibi geldi.
dovdun mu felan demesi.ustelik kp bide sevmezsmissiniz birbirinizi kavgaliymisiniz.
kp kv kavga ediyolar kv oglunda senin gibi dedikten sonra size yoneliyolar oylemi cidden ilginc.
kv felan hic dert yandinizmi esinizden acaba.

kv ve kp kendi aralarında ne sebepten tartıştılar bilemiyorum ama kv ettiği tek bir lafla bütün okları kendinden alıp, oğluna yöneltmiş. Kendiyle ilgili konu da arka planda kalmışşş :KK66:

Allah dert vermesin :)
Slimmmm iyiymiş valla bi sesin kötü gitti diye oğlunu arayıp dövdün mü geliniiiii?? Diye çatıyor adam :KK45: bide arayıp oğlunuz beni dövdüüüüü desen neler olacak kim bilir :KK53:

Gayet eşinle ilgili konuş, yemekte çayda şöyle böyle diye birbirinizin ağzına bakın yani aranızda birşey olmadığını hissederler gibime geliyor,

Kizlar kusura bakmayin cevap veremedim...

Allah cezanizi versin ne biçim evlat yetisyirdiniz hergün dayak hakaret ediyor de
:KK70::KK70::KK70:
Şaka şaka normal davran abartılı yaparsan bu sefer bişey var saklıyor derler canım

Oglenden beri burdayiz.
Bi sikinti simdilik yok.
Ben de oyle dusunuyorum normaliz.

Kızlar böyle kv KP herkes başına inşallah

Abartisi da kotu anam ya.

bayram değil seyran değil eniştem beni niye öptü:KK57:
kız doğru söyle ne yaptın da kıymete bindin:cool:
azcık biz de nasiplenek:KK70:

Kiz valla bir sey yapmiyorum. Tek gelinim diye heralde.

Amin :)

O kadar kuruyolar kafada yani o zaman hicbirsey yapma esin naparsa yapsin kendi ailenede laf arasinda bunlar boyle dusunuyo guluyorum gibi laf yapki sacma bi davranista soka girmesinler :)

Babam da tatile gitti.
Tesadufen ararlarsa falan panik olur diye korkuyorum.

Ben olsam böyle bir konu olmuş ben size durumu iyice izah edeyim de boşuna benim için üzülmeyin der güzelce bir konuşurdum. İma etmeye yada tavırla belli etmeye gerek yok.zaten eşinin sana anlattığını tahmin etmişlerdir.
Aranızda bir sorun olmadığını boşuna oğullarını suçlayıp onu üzdüğünü söyleyin onlara..
İnsanlar konuşa konuşa anlaşır..

Esim aksama konuyu acacakmis.

Var mı böyle kaynana ile kayınpeder Kesin kadir gecesi doğmuşşsun sen

Ahaha yok valla

bdv, bdv olalı böyle kv kp görmedi :KK9::KK9::KK9:
dostlar başına kv kp :KK50:

babanıza söylese ne olacak ki babanız size soracak hayır diyeceksiniz :KK14:
kimse durduk yere gidip babanıza birşey söylemez merak etmeyin :KK66:

Babamla arkadas olmaya calisiyor kp.
Korkum bundan yurumesi.
Babam da tatile gitti panik olup donmesini istemiyorum.

Tuhaflarmış
Şiddet o kadar normal mi geliyor onlara
Gelinin sesi bozuksa kesin bizim oğlan dövmüştüre getirmişler
Şaşırdım

Sesi bozuksadan ziyade sanirim disim kirildigi icin.

Anne baba nasıl kendi çocuklarına eşini dövmeyi yakıştırıyorlar anlayabilmiş değilim. Şiddet eğilimi mi var ki eşinizin? Ortada fol yok yumurta yokken bu dayak olayı da nerden çıktı?

Disim kirilinca agzimi burnumu kirdi sandilar sanirim.
Esimin siddet egilimi var mi deyince de, bilmiyorum. Yani bi kadina ya da bana asla ama ters bir sey olursa bi adami cok rahat dover.

Kayınpeder ve kayınvalidenizin yanında eşinizin gözlerinin içine bakıp mutluluk pozları kesin. Her fırsatta '' canım eşim ben hastayım diye uğraşıp yemek yaptı'' ; '' aslan kocam bunu bunu aldı'' ; ''biricik kocam vıdı bla bla''

Hayatınız üzerine insanların çok yorum yapmasını istemiyorsanız Kesinlikle ''kotu olan HİCBİRŞEYİ katıyen anlatmayacaksınız.. Kan kusup kızılcık şerbeti içeceksiniz.Evet evet olmadığınız gibi görüneceksiniz.

Ama kayın aileyi tebrik ederim.Sizi savunuyor ve düşünüyor olmaları büyük incelik.Çok şanslıymışsınız vesselam! Bende muhteşem bi aileye düştüm elbette ama onlar için öncelik kendi evlatlarıdır tabiki.. Bizimkiler içinde damatları yine :)

Kotu bir sey anlatmadigima eminim aslinda. Cunku kotu bir sey yasamadim. En fazla kaynanamla kaynanasini cekistirirken esimin baba tarafini kotulemisimdir yani. Onda da amaaan babasi gibi muhabbeti olmustur.

Kayınpeder kv nin lafını baya ciddiye almış gibi, oğlunun kendisi gibi 'ayı' olmasını istemiyor. . Geliniyle yani seninlede arasını düzeltmek istiyordur diye düşünüyorum..
Biz iyiz sıkıntımız yok oğlun beni darlamıyor kendi kararım vs . .. demekten başka bişey yapamazsınki sende.

Aksam esimin konuyu acmasini bekliyorum.
Simdilik bir sorun yok, iyiyiz.

iyotsuztuz iyotsuztuz itiraf et paralel evrenden geldin değil mi?

Millet deliye ben?

Çok minnoşlarmış be kanım kaynadı herkesin başına böylesini versin Allah:KK200::nazar::KK70:

Ya iyi insanlardir ama minnos da degil Allah icin :D

bana şirin gelmedi açıkçası
ortada gerçekten şiddet olsa da savunsalar evet çok iyi niyetli gelecekler ama
sizden hiçbir şikayet gitmemiş eşiniz size kötü davranmamışken
böyle bir şey ortaya çıkarmak sesiniz normal geliyorken bile
dayak mı attın geline gibi şeyler söylemek
ne bileyim sakin olan ortamı kızıştırmak sanki

Bilerek ortalik kizistiracak insanlar degiller. Anlasamadigim kp bile o tip biri degil.
Gereksiz panik olmuslar ya da canlari panik olasi gelmis gibiler.

Amaniiim bu türlüsü de cekilmez :)) aile hayatiniza müdahalenin bir baska boyutu. Bence ruh sagliklari iyi degil oek size bu kadar sardiklarina göre.. en kisa zamanda kayinailene insansiz bir mesgale diliyorum :)) size de huzur mutluluk..

Esim konuyu acacakmis aksama. Onu bekliyorum.

Ne güzel seni tutuyolar işte kendi evlatlarından önce.
Tabi gereksiz yere endişeleniyolar o başka.
Bende olsa hoşuma giderdi el ustunde tutulduğumu bilmek.
Herzaman nasıl isen öyle davran bence, ve belirt yani açıkca aranızın iyi olduğunu mesela: eşinle şakalaş onların yanında gülüm balım vs. sevgi sözcüklerini bol tut ki görsünler.

Oyle yapacağım. Tesekkurler.

birdenbire bu tavırlar çok enteresan, altından bir şey çıkar diye düşünüyorum.

hayır insanın aklına gelmez ki bu ihtimal.

Disimi kirmis olmam sanirim sebep.
Ben de bekliyorum ne cikacak acaba.

Mesafe iyidir derdik ama bu kadar etkili olacağını tahmin etmezdim :KK48:
Oğullarına da nasıl yakıştırmışlar kadına el kaldırabileceğini. Çok enteresan:KK53:

Yanlarında git sarıl iki öp, boş bardağını eşine ver bir çay getirir misin bitanem falan de o da getirir al işte mis gibi seven çift modeli. :KK53:

Ya sevgi sozcukleri falan neyse de esime bardak falan veremem ya. Kv evindeyken havada kapiyor cay koyucam yemek vericem diye :D
Bakalim aksam olsun da nolucak.

seni koruyorlar bu gayet güzel birşey bence...onlara sadece merak etmeyin herşey yolunda tersgiden birşey olursa ilk sizi ararım falan diyebilirsin..

Teşekkürler. Konusu acilinca soylerim.

İlk önce akıllarına dayak gelmesi tuhaf.Kayınvaliden çok mu dayak yemiş zamanın da?

Bizimkiler sesim kötü olunca tartıştınız mı diye sorarlar.Kimsenin aklına dayak gelmez çünkü yakıştırmazlar ne bileyim sizinkiler pek garipmiş.
Bir de diyelim ki dayak yediniz demek ki sizin evden gitme ihtimalinizi bile düşünmüyorlar.Dayak yiyip evde oturacağını düşünmeleri daha kötü değil mi?

Evet kv cok dayak yemis zamaninda.
Simdi kesinlikle karsilar aydinlanmislar mi ne olmussa artik.
Ben de ezik hissettim iste bir seyler yapma hevesim ondan.
Halbuki esim bana bi vursa ben onu 3 bicaklarim yani.

sizi birbirinize düşürmeye çalışıyorlar gibi geldi bana. ay ne bilim çok masum düşünemedim :)

Ya ben kotu dusunceli olduklarini düşünmüyorum acikcasi.

Derdin çok güzelmiş.

Bence neşeli olsan, anne merak etmeyin biz cok mutluyuz desen yeter.

Tesekkurler. Iyi gorunuyoruz bence ama neye inanmadilsr bilmiyorum.

Aniden boyle bi tavir takinmalari cok tuhaf.
bana sanki bilincli yapiliyomus gibi geldi.
dovdun mu felan demesi.ustelik kp bide sevmezsmissiniz birbirinizi kavgaliymisiniz.
kp kv kavga ediyolar kv oglunda senin gibi dedikten sonra size yoneliyolar oylemi cidden ilginc.
kv felan hic dert yandinizmi esinizden acaba.

Yok yanmadim dert falan. Yok cunku.
En fazla kaynanamin kaynanasini cekistirirken amaaan tum erkekler ayni demisimdir. O da tetiklemez diye düşünüyorum.

kv ve kp kendi aralarında ne sebepten tartıştılar bilemiyorum ama kv ettiği tek bir lafla bütün okları kendinden alıp, oğluna yöneltmiş. Kendiyle ilgili konu da arka planda kalmışşş :KK66:

Tartistiklari konuyu bilmiyorum ya. Genel olarak her seyden tartisabiliyorlar. :D

Kp eşinizin sizi dövdüğünü nerden çıkarmış ki o_O

Disim kirildigi icin diye düşünüyorum.

Allah dert vermesin :)
Slimmmm iyiymiş valla bi sesin kötü gitti diye oğlunu arayıp dövdün mü geliniiiii?? Diye çatıyor adam :KK45: bide arayıp oğlunuz beni dövdüüüüü desen neler olacak kim bilir :KK53:

Muhtemelen babamdan once esimi oldururler diye düşünüyorum.

Ayy kaynanam benim öldügümü duysa Allah rahmet eylesin demez,ne güzel gızz seninkiler ohh.
Valla kıskandım ha,Allah daha iyi mutlu etsin.

Yok Allah icin cok duskunler bana.
Kv kendi kizi olse 40 gunde unutur ben olsem bir omur unutmaz.
Sanirim bu da ondan oldu.
Darisi basina.

Gayet eşinle ilgili konuş, yemekte çayda şöyle böyle diye birbirinizin ağzına bakın yani aranızda birşey olmadığını hissederler gibime geliyor,

Aksama konusucaz heyecanla bekliyorum.

Herkes ne kadar olumlu bakmış olaya.

Bir tek ben sevimsiz buldum herhalde.

Kendi oğlundan üstün tutuyorlar muhabbeti değil ki bu, eşi konu sahibine bir şey yapmamış ki bu tavrı Kadir Gecesinde doğmaya, şanslı gelin olmaya yoralım, düpedüz huzurdan huzursuzluk çıkarmak bu.

Ortada bir şey yokken mesafeli olduğum biri benim lehime de olsa paranoyaya kapıldığında ben de tedirgin olurdum.

Bugün kendi oğlu hakkında negatif sanrısının arkasında bu kadar sağlam duran adam yarın aynı şeyi neden gelinine yapmaya kalkmasın?

Siz mesafeli olduğunuzu söylemişsiniz zaten ki bunu hak edecek bir potansiyel var anlattıklarınıza bakılırsa.

Sırada sizi koruma adı altında bile olsa eşinizle münasebetinize müdahil olamayacaklarını en net şekilde ifade etmek var.

Bunu da yaparsanız belki bu kez nerede duracağını anlar kayınpederiniz.

İlginç olmuş. Bi orta yol tutturamiyor sanırım kv. ve kp ler.:KK24:
Baş agriniz noldu doktora gidecektiniz? Yine agriyor yatiyordum diyince sorayim dedim merak ettim.

iyotsuztuz iyotsuztuz Noldu konuştunuz mu akşam? Merak ettim :KK53:

Esimle yine kavga ettiler. Ben de bir iki laf ettim o kadar. Bir daha bu tarz seyler olsa da bize yansiyacagini sanmiyorum.

Herkes ne kadar olumlu bakmış olaya.

Bir tek ben sevimsiz buldum herhalde.

Kendi oğlundan üstün tutuyorlar muhabbeti değil ki bu, eşi konu sahibine bir şey yapmamış ki bu tavrı Kadir Gecesinde doğmaya, şanslı gelin olmaya yoralım, düpedüz huzurdan huzursuzluk çıkarmak bu.

Ortada bir şey yokken mesafeli olduğum biri benim lehime de olsa paranoyaya kapıldığında ben de tedirgin olurdum.

Bugün kendi oğlu hakkında negatif sanrısının arkasında bu kadar sağlam duran adam yarın aynı şeyi neden gelinine yapmaya kalkmasın?

Siz mesafeli olduğunuzu söylemişsiniz zaten ki bunu hak edecek bir potansiyel var anlattıklarınıza bakılırsa.

Sırada sizi koruma adı altında bile olsa eşinizle münasebetinize müdahil olamayacaklarını en net şekilde ifade etmek var.

Bunu da yaparsanız belki bu kez nerede duracağını anlar kayınpederiniz.

Esim aksam konuyu acti. Yine sert bi tartisma oldu. Bir daha mudahale etmeye calisacaklarini sanmiyorum.

İlginç olmuş. Bi orta yol tutturamiyor sanırım kv. ve kp ler.:KK24:
Baş agriniz noldu doktora gidecektiniz? Yine agriyor yatiyordum diyince sorayim dedim merak ettim.

Basim icin migren dedi dr. :)

Migren çok zor bende çekiyorum :KK43:
Kışın soğukta, yazın güneşte, seste, üzüntüden herşeyde ağrı giriyor müthiş bi ağrı ve günlerce devam ediyor :cry:

Back