Kizlar selam. Hayirli cumalar.
Absurd otesi bir konuyla karşınızdayim.
Bu hafta basindan beri esimin ugrastigi, benim gulup gectigim ama cig gibi buyuyen bir sorunumuz var.
Kv ile kp kavga etmis, kv kavga ederken "oglun da senin gibi ayi!" Demis esim icin
oglen yemege gel diye esimi cagirip bayagi ustunden gecmisler. Iste sen o kizi eve kapatiyorsun, sen o kiza kotu davraniyorsun, sen o kizi ailesinden kopardın... seklinde bayagi bayagi ayaga kalkip uste yurumeli falan kavga gecmis babasiyla aralarinda.
Bunu ogrendigimde hala guluyordum, hala da komik geliyor acikcasi. Calismiyorum, evdeyim ama bu esimin ozel istegi degil, yani arkadaslarimla ciktigimda falan da bir tepkisi yok esimin. kotu davranma meselesi sanirim küfürlü konusmamiz ama esiminde ben de yeri gelir sevgi sozcugu yerine kufur kullaniriz, onlarin yaninda yapmadigimizi dusunuyorum ama ya da bazen sakalasirken birbirimizin bir yerlerini incitir yine guleriz belki onu anlatmisizdir. Ama bunlar sadece ihtimal hatirladigim bir sey yok. Aile konusunda koparma meselesi de ailemden uzak oturmamiz, ama esimin ailesinden de uzak oturuyoruz. Arabayla 15 dk iste uzak da.
Dun kp beni aradi. Ki aramiz iyi degildir. Zamaninda kavgali oldugumuzdan su an asiri mesafeliyiz. Gayet iyi konustu benimle. Dislerimden bazilari doldurma benim, o kirilmisti onu yaptiricaktim, bide kisa keselim diye arkadasimla oturuyorum vs dedim. Anlattim bunlari hep. Bu arada avmdeyim yani sesim falan kotu degil. Gitmis esimi aramis "sen kizimi dovdun mu?" Esim de catmis kapatmislar telefonu.
Aksam aradilar. Esim yemek yapiyor ben yine basim agridigi icin yatiyorum. Hadi gelin, esim de slim hasta, daha yemek yemedik baska zaman geliriz deyince yine alevlendiler. Esim de tekrar cildirdi yarin gelicez dedi.
Simdiii bugun gidicez. Bana acik acik sormazlar, ondan eminim. Benim kestirip atacagimi bilirler. Olayi zaten hep esimden duydugum sekilde anlattim size de. Aksama gidince ben de bir sey diyip yuz goz olmak istemiyorum. Aslinda kimsenin paranoyasi icin kendimi yormam da esim bas edemiyor. Ve olay dayak yedigime falan geldi!
Aksam konusmadan nasıl her seyin yolunda oldugu mesajini verebilirim?
Mesaj vermek istiyorum cunku bunun bir sonraki asamasi babama haber vermeleri, zamansiz kontrol etmeleri falan olabilir. Ben cildiririm o zaman.