Gaza gelen es ailesi?!

iyotsuztuz

Eski slimsigara :*
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2011
5.411
9.343
148
Kizlar selam. Hayirli cumalar.

Absurd otesi bir konuyla karşınızdayim.

Bu hafta basindan beri esimin ugrastigi, benim gulup gectigim ama cig gibi buyuyen bir sorunumuz var.

Kv ile kp kavga etmis, kv kavga ederken "oglun da senin gibi ayi!" Demis esim icin oglen yemege gel diye esimi cagirip bayagi ustunden gecmisler. Iste sen o kizi eve kapatiyorsun, sen o kiza kotu davraniyorsun, sen o kizi ailesinden kopardın... seklinde bayagi bayagi ayaga kalkip uste yurumeli falan kavga gecmis babasiyla aralarinda.

Bunu ogrendigimde hala guluyordum, hala da komik geliyor acikcasi. Calismiyorum, evdeyim ama bu esimin ozel istegi degil, yani arkadaslarimla ciktigimda falan da bir tepkisi yok esimin. kotu davranma meselesi sanirim küfürlü konusmamiz ama esiminde ben de yeri gelir sevgi sozcugu yerine kufur kullaniriz, onlarin yaninda yapmadigimizi dusunuyorum ama ya da bazen sakalasirken birbirimizin bir yerlerini incitir yine guleriz belki onu anlatmisizdir. Ama bunlar sadece ihtimal hatirladigim bir sey yok. Aile konusunda koparma meselesi de ailemden uzak oturmamiz, ama esimin ailesinden de uzak oturuyoruz. Arabayla 15 dk iste uzak da.

Dun kp beni aradi. Ki aramiz iyi degildir. Zamaninda kavgali oldugumuzdan su an asiri mesafeliyiz. Gayet iyi konustu benimle. Dislerimden bazilari doldurma benim, o kirilmisti onu yaptiricaktim, bide kisa keselim diye arkadasimla oturuyorum vs dedim. Anlattim bunlari hep. Bu arada avmdeyim yani sesim falan kotu degil. Gitmis esimi aramis "sen kizimi dovdun mu?" Esim de catmis kapatmislar telefonu.

Aksam aradilar. Esim yemek yapiyor ben yine basim agridigi icin yatiyorum. Hadi gelin, esim de slim hasta, daha yemek yemedik baska zaman geliriz deyince yine alevlendiler. Esim de tekrar cildirdi yarin gelicez dedi.

Simdiii bugun gidicez. Bana acik acik sormazlar, ondan eminim. Benim kestirip atacagimi bilirler. Olayi zaten hep esimden duydugum sekilde anlattim size de. Aksama gidince ben de bir sey diyip yuz goz olmak istemiyorum. Aslinda kimsenin paranoyasi icin kendimi yormam da esim bas edemiyor. Ve olay dayak yedigime falan geldi!

Aksam konusmadan nasıl her seyin yolunda oldugu mesajini verebilirim?

Mesaj vermek istiyorum cunku bunun bir sonraki asamasi babama haber vermeleri, zamansiz kontrol etmeleri falan olabilir. Ben cildiririm o zaman.

Sen neyden şikayetçisin ben anlamadım? Ne güzel sana arka çıkan bir kp ve kv var yani? Ben senin yerinde olsaydım hoşuma giderdi bu durum ve daha çok kucak açardım eşimin ailesine.

Ben ortada bir sey olmadigi halde esime ikide bir sarmalarindan ve paranoyadan sikayetciyim. Ezik hissettim kendimi ve esim de her gun sinir harbi yasiyor. Esimin ailesini severim zaten sadece kp ile mesafeliyim ben. O da dengesiz tavir sahibi oldugundan, konudan da goruldugu gibi.

Alisik olmadigim kaynana kayinpeder modeli kisa sureli sok gecirdim :) Benim kaynanamda evde durmuyo bana gelmiyoculardan :)

Neyse ben rahatca gulerek esim beni dovebilirmi sizce biz cok iyiyiz diye konusurdum.

Iste konusup prim vermeyi hic istemiyorum. Bu sefer de olay bana hic yansitilmadigi icin oglum soyletiyo olacak.

Iste konusup prim vermeyi hic istemiyorum. Bu sefer de olay bana hic yansitilmadigi icin oglum soyletiyo olacak.
O kadar kuruyolar kafada yani o zaman hicbirsey yapma esin naparsa yapsin kendi ailenede laf arasinda bunlar boyle dusunuyo guluyorum gibi laf yapki sacma bi davranista soka girmesinler :)

Ben olsam böyle bir konu olmuş ben size durumu iyice izah edeyim de boşuna benim için üzülmeyin der güzelce bir konuşurdum. İma etmeye yada tavırla belli etmeye gerek yok.zaten eşinin sana anlattığını tahmin etmişlerdir.
Aranızda bir sorun olmadığını boşuna oğullarını suçlayıp onu üzdüğünü söyleyin onlara..
İnsanlar konuşa konuşa anlaşır..

bdv, bdv olalı böyle kv kp görmedi
dostlar başına kv kp

babanıza söylese ne olacak ki babanız size soracak hayır diyeceksiniz
kimse durduk yere gidip babanıza birşey söylemez merak etmeyin

Tuhaflarmış
Şiddet o kadar normal mi geliyor onlara
Gelinin sesi bozuksa kesin bizim oğlan dövmüştüre getirmişler
Şaşırdım

Kayınpeder ve kayınvalidenizin yanında eşinizin gözlerinin içine bakıp mutluluk pozları kesin. Her fırsatta '' canım eşim ben hastayım diye uğraşıp yemek yaptı'' ; '' aslan kocam bunu bunu aldı'' ; ''biricik kocam vıdı bla bla''

Hayatınız üzerine insanların çok yorum yapmasını istemiyorsanız Kesinlikle ''kotu olan HİCBİRŞEYİ katıyen anlatmayacaksınız.. Kan kusup kızılcık şerbeti içeceksiniz.Evet evet olmadığınız gibi görüneceksiniz.

Ama kayın aileyi tebrik ederim.Sizi savunuyor ve düşünüyor olmaları büyük incelik.Çok şanslıymışsınız vesselam! Bende muhteşem bi aileye düştüm elbette ama onlar için öncelik kendi evlatlarıdır tabiki.. Bizimkiler içinde damatları yine :)

Kayınpeder kv nin lafını baya ciddiye almış gibi, oğlunun kendisi gibi 'ayı' olmasını istemiyor. . Geliniyle yani seninlede arasını düzeltmek istiyordur diye düşünüyorum..
Biz iyiz sıkıntımız yok oğlun beni darlamıyor kendi kararım vs . .. demekten başka bişey yapamazsınki sende.

bana şirin gelmedi açıkçası
ortada gerçekten şiddet olsa da savunsalar evet çok iyi niyetli gelecekler ama
sizden hiçbir şikayet gitmemiş eşiniz size kötü davranmamışken
böyle bir şey ortaya çıkarmak sesiniz normal geliyorken bile
dayak mı attın geline gibi şeyler söylemek
ne bileyim sakin olan ortamı kızıştırmak sanki

Amaniiim bu türlüsü de cekilmez :)) aile hayatiniza müdahalenin bir baska boyutu. Bence ruh sagliklari iyi degil oek size bu kadar sardiklarina göre.. en kisa zamanda kayinailene insansiz bir mesgale diliyorum :)) size de huzur mutluluk..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…