Sabah yataktan kalkmadan ölçmek gerekıyor canım ve aynı saatte olması lazım, dil altından
Herkeste farklı oluyor bide biz çok vücudumuzu dinlediğimiz için heryerimiz ağrıyor sanıyoruzBenim agrilarim kesildi sol tarafta vardi ozellikle simdi hafif sizlama gibi yok denecwk kadar az . Arada cekilme oluyo bide o kadar . afedersin akinti geliyor acaba reglmi oldum diyorum islaklik gibi bazen seffaf ama halen umitli degilim . Bazende sumuksu gibi seffaf . Cok arastirdim baktim herkes de farkli oliyor o yuzden cok yormak istemiyorum hayal kirimligi olmasin diye. Gogus sizim var bir de
O zaman en iyisi direk kan vermen 4 gün daha bekle varsa da çıkarBenim tel kirildi bu telin baya kamerasi kotu gozle pembe gozukuyo bu marka da ilk defa basima geldi . Uykuluydum bes dk baktim sonra gittim yattim demistim ya . O testlerden biri bu sekilde kaldi digeri de o kadar silik ki zor gozukuyo . Ama defalarca basima bu geldi umursayamiyorum o yizden yarin sabah olsun da bi daha yapicam
varsa da yoksa da sizin icin dua edecegimHerkeste farklı oluyor bide biz çok vücudumuzu dinlediğimiz için heryerimiz ağrıyor sanıyoruzreglin geçmiş bende 4 gün regl olmazsan tekrarla testini geç döllenme olabilir
Testte biraz daha koyulasma gormeden gitmwm doktora zatenO zaman en iyisi direk kan vermen 4 gün daha bekle varsa da çıkar
Bende senin için edicem sonuç ne olursa olsunvarsa da yoksa da sizin icin dua edecegim
Attığınız testte bariz gebelik var duruyor amaTestte biraz daha koyulasma gormeden gitmwm doktora zaten
Amin kuzum hepimiz icin en hayirlisi olsun insallahBende senin için edicem sonuç ne olursa olsunAllah yazı olsun çok güzel kalpli insanlarla tanıştım burada rabbim gönlünüze göre versin her şeyi
Uyku sersemiydim valla gittim yattim bi bi vucuk saat sonra baktigimda boyleydi hala da ayni o yuzden pek umitlenmwk istemiyorum tek fark marka farkliAttığınız testte bariz gebelik var duruyor ama
Benim bekleyen hiçbir testim böyle çıkmıyor genelde başta var sonra negatifUyku sersemiydim valla gittim yattim bi bi vucuk saat sonra baktigimda boyleydi hala da ayni o yuzden pek umitlenmwk istemiyorum tek fark marka farkli
Biraz dahabkliyim diyorum en azindan 2 gun daha hr gun her sabah yaapyim belji bu testte yniliyordurBenim bekleyen hiçbir testim böyle çıkmıyor genelde başta var sonra negatifbence siz hamilesiniz kan vermelisin
Gebelik testlerine hiiiç güvenim yok zaten kaset varsa yapsana yarın sabahBiraz dahabkliyim diyorum en azindan 2 gun daha hr gun her sabah yaapyim belji bu testte yniliyordurAma insallah dedigini gibidir
Ya baya var gibi canım inşallah koyulaşır çok sevindim bende yaptım negatifBenim tel kirildi bu telin baya kamerasi kotu gozle pembe gozukuyo bu marka da ilk defa basima geldi . Uykuluydum bes dk baktim sonra gittim yattim demistim ya . O testlerden biri bu sekilde kaldi digeri de o kadar silik ki zor gozukuyo . Ama defalarca basima bu geldi umursayamiyorum o yizden yarin sabah olsun da bi daha yapicam
Kasette de basima geldi bu durum ama baya uzun sure sonra . Bi saat icinde cikiyo yaptigim testler bu ara bazisi beyaz cizgi oluyo bazisi bi saat icinde boyle oluyo anlamadim gitti gercektenGebelik testlerine hiiiç güvenim yok zaten kaset varsa yapsana yarın sabah
Ilk idrarla yarin tekrarla bence regl olana kadarYa baya var gibi canım inşallah koyulaşır çok sevindim bende yaptım negatif
İşte en iyisi beklemek ama reglinizde geçmiş gelmezse kan verin hiç testle uğraşmayınKasette de basima geldi bu durum ama baya uzun sure sonra . Bi saat icinde cikiyo yaptigim testler bu ara bazisi beyaz cizgi oluyo bazisi bi saat icinde boyle oluyo anlamadim gitti gercekten
Gec dollenmedir belki cikmaz diye vermiyorum ama cikar mi kiİşte en iyisi beklemek ama reglinizde geçmiş gelmezse kan verin hiç testle uğraşmayın
İlk kanda sonra idrarda çıkar canım testte çıktıysa kanda kesin çıkarGec dollenmedir belki cikmaz diye vermiyorum ama cikar mi ki
Esime soyledim simdk abartiyorsun artik diyo tonla test soyledin diyo psikolojjmi bozuyosun artik diyo bekle bi kac gun daha o zaman git doktorw diyo simdk gidicwm ben dedim sinirlerimi bozdu hic anlamiyorlar heyecandanİlk kanda sonra idrarda çıkar canım testte çıktıysa kanda kesin çıkar
Benimde öyle maalesef korkuyorum birşey söylemeyeEsime soyledim simdk abartiyorsun artik diyo tonla test soyledin diyo psikolojjmi bozuyosun artik diyo bekle bi kac gun daha o zaman git doktorw diyo simdk gidicwm ben dedim sinirlerimi bozdu hic anlamiyorlar heyecandan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?