- 9 Mart 2022
- 8.278
- En iyi cevaplar
- 1
- 6.293
- 148
İlk 3 dakikada çıktı bu çizgi 5 dakika da böyle olducizgi ne zaman cikti bu arada kuzu ilk dakikalar mk
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İlk 3 dakikada çıktı bu çizgi 5 dakika da böyle olducizgi ne zaman cikti bu arada kuzu ilk dakikalar mk
Stres olabilir veya dediğin gibi geç döllenme olabilir, kırmızıları görene kadar umut vardır rabbim yüzünü güldürsün en yakın zamanda güzel haberini alalımInsallah ben halen adet olmadim testler dengesiz zaten belki gec dollenmedir belki regl olacagim bilmouorum regl olana kadar devam edecegim her sabah test yapmaya . Regl olursam da yoktur iste olsun hayirlisi olsun
Ben dua ediyorum valla her gece hayirlisiyla olsun diye ama cok da istiyorum
Ay bence var hamilesin ya uzulmeni de istemiyorum ama ilk dakikalar da cikmisStres olabilir veya dediğin gibi geç döllenme olabilir, kırmızıları görene kadar umut vardır rabbim yüzünü güldürsün en yakın zamanda güzel haberini alalım![]()
Yaptım şimdi 5 dakika sonra bakıcazAy bence var hamilesin ya uzulmeni de istemiyorum ama ilk dakikalar da cikmisbence cok yeniiiiii daha
Ay hadi bakalimmmmYaptım şimdi 5 dakika sonra bakıcaz![]()
Noldu belli oldu muuuuYaptım şimdi 5 dakika sonra bakıcaz![]()
bekleyelim biraz daha hemen umidini kesmeOldu tokat gibi![]()
Kaybettim bu testten sonra regli bekliyorum ben dedim ama hep böyle oluyorbekleyelim biraz daha hemen umidini kesme
kirmiziyi gorene kadar umut vardir ama dur bakalimKaybettim bu testten sonra regli bekliyorum ben dedim ama hep böyle oluyor![]()
Başka hesabıma göre de 9 günüm var çok erkende olabilir o yüzden bekleyeyim biraz dahakirmiziyi gorene kadar umut vardir ama dur bakalim
evet stresli zamanlar gecirdik bir de su aralar onun etkisi bile oluyor bekle bakalim kuzum iyice ustunden zaman gecsin her insanin erkenden belli olmuyor ki regl olmayana kadar devamBaşka hesabıma göre de 9 günüm var çok erkende olabilir o yüzden bekleyeyim biraz daha
Aynen öyle canım kırmızıları görmeden umudumuzu kaybetmicez elbet bir gün olucak inanıyorumevet stresli zamanlar gecirdik bir de su aralar onun etkisi bile oluyor bekle bakalim kuzum iyice ustunden zaman gecsin her insanin erkenden belli olmuyor ki regl olmayana kadar devam![]()
Ates olcme yontemi falan varmis daha once hic denedin miAynen öyle canım kırmızıları görmeden umudumuzu kaybetmicez elbet bir gün olucak inanıyorum![]()
Onunla takip ediyorum bendeAtes olcme yontemi falan varmis daha once hic denedin mi
Ben dijital ates olcer aldim sabah degil de simdi olctum 36.7 ama genel duzenli bi olcum yapmadim bana dusuk gibi geldi bilgin var mi regl olmadim ama yarin bide sabah olcucem unutmazsamOnunla takip ediyorum bendebu ay iki kere ateşim düştü yumurtlama gösterdi 2.yumurtlamama daha 5 gün önce çizgi çekti o yüzden benim biraz karışık eğer ilk yumurtlama da tuttuysa 6 günüm var 2 yumurtlamama da 9 o yüzden bekliyorum, kimi arkadaşlarım yerleşme düşüşü diyor o yüzden benim beklemekten başka çarem yok
Tam olarak nasil hesaplaniyor not alarak yapayim bendeOnunla takip ediyorum bendebu ay iki kere ateşim düştü yumurtlama gösterdi 2.yumurtlamama daha 5 gün önce çizgi çekti o yüzden benim biraz karışık eğer ilk yumurtlama da tuttuysa 6 günüm var 2 yumurtlamama da 9 o yüzden bekliyorum, kimi arkadaşlarım yerleşme düşüşü diyor o yüzden benim beklemekten başka çarem yok
Koltuk altindan olcme yaptim bu arada sureklo kahve iciyorum isi yukselmistir agizda diyeOnunla takip ediyorum bendebu ay iki kere ateşim düştü yumurtlama gösterdi 2.yumurtlamama daha 5 gün önce çizgi çekti o yüzden benim biraz karışık eğer ilk yumurtlama da tuttuysa 6 günüm var 2 yumurtlamama da 9 o yüzden bekliyorum, kimi arkadaşlarım yerleşme düşüşü diyor o yüzden benim beklemekten başka çarem yok
Sabah yataktan kalkmadan ölçmek gerekıyor canım ve aynı saatte olması lazım, dil altındanBen dijital ates olcer aldim sabah degil de simdi olctum 36.7 ama genel duzenli bi olcum yapmadim bana dusuk gibi geldi bilgin var mi regl olmadim ama yarin bide sabah olcucem unutmazsam
Benim agrilarim kesildi sol tarafta vardi ozellikle simdi hafif sizlama gibi yok denecwk kadar az . Arada cekilme oluyo bide o kadar . afedersin akinti geliyor acaba reglmi oldum diyorum islaklik gibi bazen seffaf ama halen umitli degilim . Bazende sumuksu gibi seffaf . Cok arastirdim baktim herkes de farkli oliyor o yuzden cok yormak istemiyorum hayal kirimligi olmasin diye. Gogus sizim var bir deSabah yataktan kalkmadan ölçmek gerekıyor canım ve aynı saatte olması lazım, dil altından