Gaz problemi 😢Nasil basa cikarim ?

Insallah ben halen adet olmadim testler dengesiz zaten belki gec dollenmedir belki regl olacagim bilmouorum regl olana kadar devam edecegim her sabah test yapmaya . Regl olursam da yoktur iste olsun hayirlisi olsun
Ben dua ediyorum valla her gece hayirlisiyla olsun diye ama cok da istiyorum
Stres olabilir veya dediğin gibi geç döllenme olabilir, kırmızıları görene kadar umut vardır rabbim yüzünü güldürsün en yakın zamanda güzel haberini alalım 🤲🏻💐🤍

Stres olabilir veya dediğin gibi geç döllenme olabilir, kırmızıları görene kadar umut vardır rabbim yüzünü güldürsün en yakın zamanda güzel haberini alalım 🤲🏻💐🤍
Ay bence var hamilesin ya uzulmeni de istemiyorum ama ilk dakikalar da cikmis 💛 bence cok yeniiiiii daha

Oldu tokat gibi 🤣

Eklentiler

• Screenshot_20230228_144728_com.android.gallery3d.webp
    Screenshot_20230228_144728_com.android.gallery3d.webp
    23,4 KB · Görüntüleme: 48
Başka hesabıma göre de 9 günüm var çok erkende olabilir o yüzden bekleyeyim biraz daha
evet stresli zamanlar gecirdik bir de su aralar onun etkisi bile oluyor bekle bakalim kuzum iyice ustunden zaman gecsin her insanin erkenden belli olmuyor ki regl olmayana kadar devam 💛

evet stresli zamanlar gecirdik bir de su aralar onun etkisi bile oluyor bekle bakalim kuzum iyice ustunden zaman gecsin her insanin erkenden belli olmuyor ki regl olmayana kadar devam 💛
Aynen öyle canım kırmızıları görmeden umudumuzu kaybetmicez elbet bir gün olucak inanıyorum😍💐

Ates olcme yontemi falan varmis daha once hic denedin mi
Onunla takip ediyorum bende 😌 bu ay iki kere ateşim düştü yumurtlama gösterdi 2.yumurtlamama daha 5 gün önce çizgi çekti o yüzden benim biraz karışık eğer ilk yumurtlama da tuttuysa 6 günüm var 2 yumurtlamama da 9 o yüzden bekliyorum, kimi arkadaşlarım yerleşme düşüşü diyor o yüzden benim beklemekten başka çarem yok

Onunla takip ediyorum bende 😌 bu ay iki kere ateşim düştü yumurtlama gösterdi 2.yumurtlamama daha 5 gün önce çizgi çekti o yüzden benim biraz karışık eğer ilk yumurtlama da tuttuysa 6 günüm var 2 yumurtlamama da 9 o yüzden bekliyorum, kimi arkadaşlarım yerleşme düşüşü diyor o yüzden benim beklemekten başka çarem yok
Ben dijital ates olcer aldim sabah degil de simdi olctum 36.7 ama genel duzenli bi olcum yapmadim bana dusuk gibi geldi bilgin var mi regl olmadim ama yarin bide sabah olcucem unutmazsam

Tam olarak nasil hesaplaniyor not alarak yapayim bende

Koltuk altindan olcme yaptim bu arada sureklo kahve iciyorum isi yukselmistir agizda diye

Ben dijital ates olcer aldim sabah degil de simdi olctum 36.7 ama genel duzenli bi olcum yapmadim bana dusuk gibi geldi bilgin var mi regl olmadim ama yarin bide sabah olcucem unutmazsam
Sabah yataktan kalkmadan ölçmek gerekıyor canım ve aynı saatte olması lazım, dil altından

Sabah yataktan kalkmadan ölçmek gerekıyor canım ve aynı saatte olması lazım, dil altından
Benim agrilarim kesildi sol tarafta vardi ozellikle simdi hafif sizlama gibi yok denecwk kadar az . Arada cekilme oluyo bide o kadar . afedersin akinti geliyor acaba reglmi oldum diyorum islaklik gibi bazen seffaf ama halen umitli degilim . Bazende sumuksu gibi seffaf . Cok arastirdim baktim herkes de farkli oliyor o yuzden cok yormak istemiyorum hayal kirimligi olmasin diye. Gogus sizim var bir de

Back
X