Gaz problemi 😢Nasil basa cikarim ?

Bi ton laf ediyorlar evwt morelim bozuldu gercekten hic bi is bile yapmak istemiyorum evde

çizgi gözüküyor ben gördüm predictor early mi test?

çizgi gözüküyor ben gördüm predictor early mi test?
Evet regle bi kac gun kala da artimed yaptim kas3t onda da vi saat icinde cikti bu predictor de ayni sekilde ilk idrarla yapmistim iki tane yaptim predictor biri bu sekilde xigeri beyazimsi gibi oldu ikinci

Bi ton laf ediyorlar evwt morelim bozuldu gercekten hic bi is bile yapmak istemiyorum evde
Üzülme canım fıtrat farkımız çok var hiçbir zaman anlamıcaklar ki, karnında taşıyacak olan sensin o annelik duygusu heyecanı onlarda olamadığı için bilmezler

Evet regle bi kac gun kala da artimed yaptim kas3t onda da vi saat icinde cikti bu predictor de ayni sekilde ilk idrarla yapmistim iki tane yaptim predictor biri bu sekilde xigeri beyazimsi gibi oldu ikinci
bence yarın kan testine gidin idrara geçtiyse çoktan kana geçmiştir stres yapmaktansa sonuçtan emin olmak daha iyi stres bile gaz sancısı yapmış olabilir?

Üzülme canım fıtrat farkımız çok var hiçbir zaman anlamıcaklar ki, karnında taşıyacak olan sensin o annelik duygusu heyecanı onlarda olamadığı için bilmezler
Bazen sinirleniyorum su durumlara fitrat farkli olabolir ama anlayis empati baska bizey ya

bence yarın kan testine gidin idrara geçtiyse çoktan kana geçmiştir stres yapmaktansa sonuçtan emin olmak daha iyi stres bile gaz sancısı yapmış olabilir?
Var midir sizce gidicem de esim bekle diyo bi kac gun daha bi ton laf yedim yaptogim testler yuzunden

Adetim gecti ki zaten bu gunde olmadim takvime gore yarin 2. Gun olcak
ee git o zaman bence değer çok düşük çıksa bile en azından kimyasal riskin azalmış olacak belki geç döllenmedir değer ondan düşüktür yumurtlma ve en son ilişki gününden kaç gün geçti ve zaten kese gözükünce beta değerinin hiç bir önemi kalmıyor ondan sonrası ultrason yani aslında beta az çok çokta önemli değil belli bir zaman sonra

Yumurtlama gunu mu bilmiyorum ovulasyon kullanmadim ama baslangic 16. 17 18 19 20 21 .... Bu tarihe kadar devamli iliski oldu 22 den sonra da devamli belki gec yumurtluyorumdur diye kacirmadim

Adet gunune kadar durmadim yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…