- 26 Eylül 2022
- 1.178
- 1.184
- 63
- 34
ıhlamur bile ilk 3 aydan sonra veriliyor diye biliyorum çünkü bitki çayları kan akışını yavaşlatır yine de dikkatli olmakta fayda varBende bwlki hamileyimdir diye sadece ihlamur icmistim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ıhlamur bile ilk 3 aydan sonra veriliyor diye biliyorum çünkü bitki çayları kan akışını yavaşlatır yine de dikkatli olmakta fayda varBende bwlki hamileyimdir diye sadece ihlamur icmistim
Bi ton laf ediyorlar evwt morelim bozuldu gercekten hic bi is bile yapmak istemiyorum evdeBenimde öyle maalesef korkuyorum birşey söylemeyetestleri de gizli aldım gördü tabi yinemi aldın diyo yaparsın sen şimdi hergün test stres üstüne stres diyo haklılar ama biz onlar kadar sabırlı değiliz, hiç bir zaman da anlamazlar
![]()
çizgi gözüküyor ben gördüm predictor early mi test?Benim tel kirildi bu telin baya kamerasi kotu gozle pembe gozukuyo bu marka da ilk defa basima geldi . Uykuluydum bes dk baktim sonra gittim yattim demistim ya . O testlerden biri bu sekilde kaldi digeri de o kadar silik ki zor gozukuyo . Ama defalarca basima bu geldi umursayamiyorum o yizden yarin sabah olsun da bi daha yapicam
Bilmiyordum co tesekkur ederimıhlamur bile ilk 3 aydan sonra veriliyor diye biliyorum çünkü bitki çayları kan akışını yavaşlatır yine de dikkatli olmakta fayda var
Evet regle bi kac gun kala da artimed yaptim kas3t onda da vi saat icinde cikti bu predictor de ayni sekilde ilk idrarla yapmistim iki tane yaptim predictor biri bu sekilde xigeri beyazimsi gibi oldu ikinciçizgi gözüküyor ben gördüm predictor early mi test?
Üzülme canım fıtrat farkımız çok var hiçbir zaman anlamıcaklar ki, karnında taşıyacak olan sensin o annelik duygusu heyecanı onlarda olamadığı için bilmezlerBi ton laf ediyorlar evwt morelim bozuldu gercekten hic bi is bile yapmak istemiyorum evde
bence yarın kan testine gidin idrara geçtiyse çoktan kana geçmiştir stres yapmaktansa sonuçtan emin olmak daha iyi stres bile gaz sancısı yapmış olabilir?Evet regle bi kac gun kala da artimed yaptim kas3t onda da vi saat icinde cikti bu predictor de ayni sekilde ilk idrarla yapmistim iki tane yaptim predictor biri bu sekilde xigeri beyazimsi gibi oldu ikinci
Bazen sinirleniyorum su durumlara fitrat farkli olabolir ama anlayis empati baska bizey yaÜzülme canım fıtrat farkımız çok var hiçbir zaman anlamıcaklar ki, karnında taşıyacak olan sensin o annelik duygusu heyecanı onlarda olamadığı için bilmezler
Var midir sizce gidicem de esim bekle diyo bi kac gun daha bi ton laf yedim yaptogim testler yuzundenbence yarın kan testine gidin idrara geçtiyse çoktan kana geçmiştir stres yapmaktansa sonuçtan emin olmak daha iyi stres bile gaz sancısı yapmış olabilir?
Yok işte keşke olsaBazen sinirleniyorum su durumlara fitrat farkli olabolir ama anlayis empati baska bizey ya
Bu konuda yalniz degilmisimYok işte keşke olsa![]()
gündüz gidin stres bebeğe daha zararlı en azından olduğunu bilince daha az stres yaparsınız adet gecincede kanı tekrarlarsınızVar midir sizce gidicem de esim bekle diyo bi kac gun daha bi ton laf yedim yaptogim testler yuzunden
Adetim gecti ki zaten bu gunde olmadim takvime gore yarin 2. Gun olcakgündüz gidin stres bebeğe daha zararlı en azından olduğunu bilince daha az stres yaparsınız adet gecincede kanı tekrarlarsınız
Bizden çok varBu konuda yalniz degilmisim
Of of valla daraldim yaBizden çok var![]()
Dusukte olsa cikicak biliyorum 7 8 cikicak hastaneye gitsem oyle hissediyorumBizden çok var![]()
ee git o zaman bence değer çok düşük çıksa bile en azından kimyasal riskin azalmış olacak belki geç döllenmedir değer ondan düşüktür yumurtlma ve en son ilişki gününden kaç gün geçti ve zaten kese gözükünce beta değerinin hiç bir önemi kalmıyor ondan sonrası ultrason yani aslında beta az çok çokta önemli değil belli bir zaman sonraAdetim gecti ki zaten bu gunde olmadim takvime gore yarin 2. Gun olcak
gidin bence adet geçikmesi ve gaz sancısıyla zaten direk doktor beta isteyecekDusukte olsa cikicak biliyorum 7 8 cikicak hastaneye gitsem oyle hissediyorum
Yumurtlama gunu mu bilmiyorum ovulasyon kullanmadim ama baslangic 16. 17 18 19 20 21 .... Bu tarihe kadar devamli iliski oldu 22 den sonra da devamli belki gec yumurtluyorumdur diye kacirmadimee git o zaman bence değer çok düşük çıksa bile en azından kimyasal riskin azalmış olacak belki geç döllenmedir değer ondan düşüktür yumurtlma ve en son ilişki gününden kaç gün geçti ve zaten kese gözükünce beta değerinin hiç bir önemi kalmıyor ondan sonrası ultrason yani aslında beta az çok çokta önemli değil belli bir zaman sonra
Adet gunune kadar durmadim yaniee git o zaman bence değer çok düşük çıksa bile en azından kimyasal riskin azalmış olacak belki geç döllenmedir değer ondan düşüktür yumurtlma ve en son ilişki gününden kaç gün geçti ve zaten kese gözükünce beta değerinin hiç bir önemi kalmıyor ondan sonrası ultrason yani aslında beta az çok çokta önemli değil belli bir zaman sonra