Gaz problemi 😢Nasil basa cikarim ?

Wanniya

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2023
701
290
23
Kizlar iyi geceler
gaz problemim gittikce artiyor ve artik gercekten rahatsiz olmaya basladim surekli lavaboya gidiyorum surekli gazim var ve afedersiniz sorun yasamiyorum cikarirken ama bitmek bilmiyor. Kabiz gibiyim bi yandan tamamen rahatlayamiyorum
Uykumu etkiliyor artik utanmasam aglayacagim sinirlerim gercekten bozuldu
Nasil cozebilirim bu durumu bilgisi olan vaesa yazabilir mi ? Regl olmadim halen hangi bitki cayi zarar verir vermez bilmiyorum ihlamur yaptim bende rahatlatir mi

kuru kayısıyı denedin mi ? genelde adet döneminde bu problemi yaşadığımda beni rahatlatır. kuru kayısı 3 tane ye üstüne ılık su iç sıcak değil soğuk değil bir dikişte bitecek kadar ılık olacak su kaynamış hafif soğumuş bir deneyin derim.

hamilelik riski olabilir diye genelde bitki çayı içmem ama kayısı rahatlatıyor gerçek anlamda ama çalışıyorsanız işten gelince yapın çünkü bir anda sökülüyor bağırsakları boşaltıyor. ama sonrasında ishal yapmıyor tek seferlik ishal gibi oluyor.

Hayır şuan bişey içme hamilelik varsa riske atma seninle diğer postta da konuştuk bak ben 2 saat önce pozitifi gördüm ki normalde de gaz problemim var şuan daha daaa fazla ama napayım onu da bebek yapıyor inşallah seninde bebekle ilgilidir problem yapma varsa çıkar rahatla

adeti kac gun gectiniz

Bende çok gaz sıkıntısı yaşadım şimdi arada oluyor geçti ama afadersin kabızım heralde büyük tuvaletime çıkamıyorum günüme de daha çok var

Hayir evde yoktu cok tesekkur ederim alip deneyecegim gercekten cok rahatsiz edici

Bende bwlki hamileyimdir diye sadece ihlamur icmistim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…