kuru kayısıyı denedin mi ? genelde adet döneminde bu problemi yaşadığımda beni rahatlatır. kuru kayısı 3 tane ye üstüne ılık su iç sıcak değil soğuk değil bir dikişte bitecek kadar ılık olacak su kaynamış hafif soğumuş bir deneyin derim.Kizlar iyi geceler
gaz problemim gittikce artiyor ve artik gercekten rahatsiz olmaya basladim surekli lavaboya gidiyorum surekli gazim var ve afedersiniz sorun yasamiyorum cikarirken ama bitmek bilmiyor. Kabiz gibiyim bi yandan tamamen rahatlayamiyorum
Uykumu etkiliyor artikutanmasam aglayacagim sinirlerim gercekten bozuldu
Nasil cozebilirim bu durumu bilgisi olan vaesa yazabilir mi ? Regl olmadim halen hangi bitki cayi zarar verir vermez bilmiyorum ihlamur yaptim bende rahatlatir mi
hamilelik riski olabilir diye genelde bitki çayı içmem ama kayısı rahatlatıyor gerçek anlamda ama çalışıyorsanız işten gelince yapın çünkü bir anda sökülüyor bağırsakları boşaltıyor. ama sonrasında ishal yapmıyor tek seferlik ishal gibi oluyor.Kizlar iyi geceler
gaz problemim gittikce artiyor ve artik gercekten rahatsiz olmaya basladim surekli lavaboya gidiyorum surekli gazim var ve afedersiniz sorun yasamiyorum cikarirken ama bitmek bilmiyor. Kabiz gibiyim bi yandan tamamen rahatlayamiyorum
Nasil cozebilirim bu durumu bilgisi olan vaesa yazabilir mi ? Regl olmadim halen hangi bitki cayi zarar verir vermez bilmiyorum ihlamur yaptim bende rahatlatir mi
Hayır şuan bişey içme hamilelik varsa riske atma seninle diğer postta da konuştuk bak ben 2 saat önce pozitifi gördüm ki normalde de gaz problemim var şuan daha daaa fazla ama napayım onu da bebek yapıyor inşallah seninde bebekle ilgilidir problem yapma varsa çıkar rahatlaKizlar iyi geceler
adeti kac gun gectinizHayır şuan bişey içme hamilelik varsa riske atma seninle diğer postta da konuştuk bak ben 2 saat önce pozitifi gördüm ki normalde de gaz problemim var şuan daha daaa fazla ama napayım onu da bebek yapıyor inşallah seninde bebekle ilgilidir problem yapma varsa çıkar rahatla
Geçmedi bugün adet günümdü ve öğrendim. 3 gün kala test negatif çıktı ama bugün pozitifadeti kac gun gectiniz
peki yumurtlama takibi yaptiysaniz kacinci gunu pozitif olduGeçmedi bugün adet günümdü ve öğrendim. 3 gün kala test negatif çıktı ama bugün pozitif
Yaptım takip 28 ocakta adet oldum 4 ünde bitti 7 sinde teste başladım 13-14 Şubat pik 15 Şubat çatlama oldupeki yumurtlama takibi yaptiysaniz kacinci gunu pozitif oldu
benim 17 subat pikti yarin adet gunuYaptım takip 28 ocakta adet oldum 4 ünde bitti 7 sinde teste başladım 13-14 Şubat pik 15 Şubat çatlama oldu
Bende çok gaz sıkıntısı yaşadım şimdi arada oluyor geçti ama afadersin kabızım heralde büyük tuvaletime çıkamıyorumKizlar iyi geceler
Hadiii hayırlısı olsun inşallahhhbenim 17 subat pikti yarin adet gunu
Hayir evde yoktu cok tesekkur ederim alip deneyecegim gercekten cok rahatsiz edicikuru kayısıyı denedin mi ? genelde adet döneminde bu problemi yaşadığımda beni rahatlatır. kuru kayısı 3 tane ye üstüne ılık su iç sıcak değil soğuk değil bir dikişte bitecek kadar ılık olacak su kaynamış hafif soğumuş bir deneyin derim.
Gebelik planliyor musunuzBende çok gaz sıkıntısı yaşadım şimdi arada oluyor geçti ama afadersin kabızım heralde büyük tuvaletime çıkamıyorumgünüme de daha çok var
Evet canım günümü bekliyorumGebelik planliyor musunuz
Cok da yemiyorum yedigim afedersiniz agzima geliyor gibi kabizlik gaz bir arada hazimsizlik gibisana ney bu kadar gaz yapıyo önce bunu tespit etmek lazım canım yoksa çözümler geçici olur
Evet canım günümü bekliyorum
Hayirlisi olsun insalllah benimde 1 gun gectiEvet canım günümü bekliyorum
Tesekkur ederimAyaklarinizi sicak tutun, üşütüyor olabilirsiniz
Bende bwlki hamileyimdir diye sadece ihlamur icmistimhamilelik riski olabilir diye genelde bitki çayı içmem ama kayısı rahatlatıyor gerçek anlamda ama çalışıyorsanız işten gelince yapın çünkü bir anda sökülüyor bağırsakları boşaltıyor. ama sonrasında ishal yapmıyor tek seferlik ishal gibi oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?