- 26 Eylül 2022
- 1.178
- 1.184
- 63
- 34
normalde düzenliyse aşağı yukarı yumurtlama aynı tarihler olur 1 gün bile oynayan çok az var düzenli olunca adet ordan say kendine göre 16 günü geçtiyse kesin gebelik ki idrarda çıkmış zaten ben gördüm bence var ve gaz problemine en azından hastanede bir çözüm bulurlarYumurtlama gunu mu bilmiyorum ovulasyon kullanmadim ama baslangic 16. 17 18 19 20 21 .... Bu tarihe kadar devamli iliski oldu 22 den sonra da devamli belki gec yumurtluyorumdur diye kacirmadim
regl gecikince yumurtlama da gec oluyomus tutmustur gibi geliyo bana bilmiyorum . 27 28 29 dongu oda cok stres oluraam sasiyo ama oluyorum regli . Afedersin su gibi akinti boyle islaklik yapacak gibi akinti devam ediyo bi iki gundur de bazen seffaf sumuksu . Regl yaklasinca bende kahverengi akinti olurdu devam ederdi durmadannormalde düzenliyse aşağı yukarı yumurtlama aynı tarihler olur 1 gün bile oynayan çok az var düzenli olunca adet ordan say kendine göre 16 günü geçtiyse kesin gebelik ki idrarda çıkmış zaten ben gördüm bence var ve gaz problemine en azından hastanede bir çözüm bulurlar
Ozellikle stres yaptigimda baslardi adete yakin devam ederdi zorlanarak regl olurdum mesela ama kahverengi kesildi bi kac damla gelip acik renkte oda suphelensirdi beninormalde düzenliyse aşağı yukarı yumurtlama aynı tarihler olur 1 gün bile oynayan çok az var düzenli olunca adet ordan say kendine göre 16 günü geçtiyse kesin gebelik ki idrarda çıkmış zaten ben gördüm bence var ve gaz problemine en azından hastanede bir çözüm bulurlar
Bence git bu strese iyi değilDusukte olsa cikicak biliyorum 7 8 cikicak hastaneye gitsem oyle hissediyorum
bence gidin hastaneye bu kadar stres bebek yoksa bile kendinize zararOzellikle stres yaptigimda baslardi adete yakin devam ederdi zorlanarak regl olurdum mesela ama kahverengi kesildi bi kac damla gelip acik renkte oda suphelensirdi beni
Kuzum kusura bakma yazamadjm basim agriyordu feci sekildeBence git bu strese iyi değil
Bu kadar belirtiye beklemen pekiKuzum kusura bakma yazamadjm basim agriyordu feci sekilde
Yarin gidecegim en gec bu gunde olmazsam gogsumun kahverengi yuvarlak kismi ucu degil baya genisledi sizlama da var ara ara rgebelikte de oluyo mu bu ? Regl oldugunuzda oluyot mu ya da ben dikkat etmedim hic reglkenbence gidin hastaneye bu kadar stres bebek yoksa bile kendinize zarar
Evet yakin yuruyerek 5 dk hastane de otobusle 5 dk ama benim saglik ocagim merkezde esiminkiule ayni degil doluydu gecemedjm oraya evlendigimden beri alir mi acaba beniBu kadar belirtiye beklemen pekiyarın sağlık ocağı yakınsa kan ver canım sabah
Almayabilir merkez yakınca Oraya git canım reglim gecikti pozitif görüyorum de doktora hemen betana bakarlarEvet yakin yuruyerek 5 dk hastane de otobusle 5 dk ama benim saglik ocagim merkezde esiminkiule ayni degil doluydu gecemedjm oraya evlendigimden beri alir mi acaba beni
gittiniz mi?Evet yakin yuruyerek 5 dk hastane de otobusle 5 dk ama benim saglik ocagim merkezde esiminkiule ayni degil doluydu gecemedjm oraya evlendigimden beri alir mi acaba beni
1.20 cikti sonuc dun aksam gittim bi saat falan once de afedersin lavabda kirmizi geldi ped koydum simdi kesilmis kagverengj leke geliyor devami gelmezse yerlesmeden suphe edebilir miyim ki ? Ya da stresten mi boyle oluyorgittiniz mi?
Hamile değilsiniz. Bir sonraki ay 11-18 arası günleri değerlendirin. Bu kadar stres yapmayın. Bir yıl zaman verin. Yumurtlama günü ilişkiye bile girmemişsiniz. Nasıl hamile kalabilirsiniz ki? Yeni ay yeni şans. Kendinizi daha fazla yıpratmayın.1.20 cikti sonuc dun aksam gittim bi saat falan once de afedersin lavabda kirmizi geldi ped koydum simdi kesilmis kagverengj leke geliyor devami gelmezse yerlesmeden suphe edebilir miyim ki ? Ya da stresten mi boyle oluyor
Tesekkur ederim evet maalesef regl oldum zaten stresten geciktim muhtemelen . Bu ay regl biter bitmez garanti olsun diye deneyecegim 24 saatte birHamile değilsiniz. Bir sonraki ay 11-18 arası günleri değerlendirin. Bu kadar stres yapmayın. Bir yıl zaman verin. Yumurtlama günü ilişkiye bile girmemişsiniz. Nasıl hamile kalabilirsiniz ki? Yeni ay yeni şans. Kendinizi daha fazla yıpratmayın.
ne kadar oldu denemeye başlayalıTesekkur ederim evet maalesef regl oldum zaten stresten geciktim muhtemelen . Bu ay regl biter bitmez garanti olsun diye deneyecegim 24 saatte bir
bu teste asla güvenmemek gerektiğini bir kere daha görmüş olduk halbuki burda silik çizgi var bu test çok yalancı pozitif veriyorBenim tel kirildi bu telin baya kamerasi kotu gozle pembe gozukuyo bu marka da ilk defa basima geldi . Uykuluydum bes dk baktim sonra gittim yattim demistim ya . O testlerden biri bu sekilde kaldi digeri de o kadar silik ki zor gozukuyo . Ama defalarca basima bu geldi umursayamiyorum o yizden yarin sabah olsun da bi daha yapicam
Yaşınız kaç acaba? Küçüksünüz sanırım. 24 saatte bir ilişki asla önerilmez. En fazla gün aşırı deneyebilirsiniz. O da 11-18 arası olabilir. Ovulasyon testi de deneyebilirsiniz. Sık ilişkide sperm kalitesi düşer. Gebelik şansınız azalır. Daha yeni başlamışken bu kadar stres yapmayın. Bu uzun bir süreç. Bir yıl verin kendinize.Tesekkur ederim evet maalesef regl oldum zaten stresten geciktim muhtemelen . Bu ay regl biter bitmez garanti olsun diye deneyecegim 24 saatte bir
25 olacagim bir kac ay sonra ben regl oldm ama cok az ve erken bitti diyebilirim cok cok seyrek idrat ile test yaptm evde tas catlasin 20 dk oncesinde cikmistim lavabiya . Ikinci cizgi silik cikti 5 dk icinde . Yarin sabah tekrarlayacagim test magduru oldugum icin pek umidim yok. Test yapmaya da beni iten gogus sizimin halen devam etmsi ve gogsumun buyumesi sizlamasiYaşınız kaç acaba? Küçüksünüz sanırım. 24 saatte bir ilişki asla önerilmez. En fazla gün aşırı deneyebilirsiniz. O da 11-18 arası olabilir. Ovulasyon testi de deneyebilirsiniz. Sık ilişkide sperm kalitesi düşer. Gebelik şansınız azalır. Daha yeni başlamışken bu kadar stres yapmayın. Bu uzun bir süreç. Bir yıl verin kendinize.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?