• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gayrımeşru çocuk

babam pankreas kanserinden 5 ay içinde vefat etti ve öğrendiğimiz gün itibariyle hastaneden çıkamadık.
sizin eşiniz gerçekten pankreas mı? ilk evrede farkedilip ameliyat falan mı oldu?
Ne zamandır kanser,eğer bu olaylar bir kaç aylıksa zaten yakın zamanda allah bilir tabii ama yaşamı sona erebilir.

Konunuzda en çok buraya odaklandım kusura bakmayın.
Ama böyle bir hastalık içindeyken çocuk yapmamanız doğru olmuş babasız kalacak yüksek ihtimalle.

getirsin dna testini önünüze barışalım diyin, muhtemelen getiremeyecek çünkü çocuk kendisinin.
dahada zorlarsa mahkemeyede bunu sunun, cocuktan bahsedin yani.

pankreas kanseri kanserlerin 1. Sırada kötüsü bu adam o sırada alkol alıyor gece geç saatlere kadar sokaklarda ve bu haldeyken çocuk yapıyor. Grip olsam hayat enerjim kalmıyor benim.
Neyse üzerine çocuğu alamaz. Çünkü senle evli anne hanesine senin adın yazılırdı sen de görürdün. Kadının üzerinedir soyada kadınındır baba adına sembolik şekilde kocanın adı yazılmıştır. Ama telefon incelemesi falan iste çıkar muhtemelen.

Konuya inansam mı inanmasam mı bilemedim, arada kaldım.

Pankreas kanseri ağır, zor bir hastalıktır. Adam sağlıklı insan gibi içmeye, gezmeye falan nasıl devam ediyor o kısım enteresan.

Çocuk onun değilse boşanmayacak mısınız? Niye ispat çabası? Boşanacaksanız zaten mahkemede ispatlanır.

Ben de bunu sorguluyordum. Pankreas kanseri 2 yakınım yakın zamanda vefat etti. Teşhis konduktan sonra hayatları değişti yani alkolü falan geçtim. Evde hastane ortamı kuruldu. Kemo süreci zaten perişan etti. İlginç.

Ben de bunu sorguluyordum. Pankreas kanseri 2 yakınım yakın zamanda vefat etti. Teşhis konduktan sonra hayatları değişti yani alkolü falan geçtim. Evde hastane ortamı kuruldu. Kemo süreci zaten perişan etti. İlginç.
Kanser konusunda da yalan söylüyor olabilir. Ama boşanmaya neden itiraz ediyor, orasını anlamadım.

Esiniz 1 seneye kadar zaten ölür. Pankreas kanserinden sonra iyileseni duymadim.
Gayrimesru cocuk yapmis zaten,aldatmis sizi.
Cekismeli davayla bosanmayla ugrasip avukatlara bi ton para verene kadar hayatini yaşa gez toz.
Esin ölunce mallarin yarisi zaten senin

Cocugu umarim ustune alip, size mirasci cikarmaz.

Esiniz aldatmis. O kotuyse siz de kotü olun. Zaten vakti yakın , hesabini obur tarafta allaha versin.
Cekismeli icin kendinizi yormayin.
Simdiden tedbiri haciz koydurun olmazsa, giderayak son kozunu oynamasin size

Pankreas kanserinin teşhisiyle vefat arasında en fazla 6 ay vardır. En zengininin bile kurtulanını duymadım maalesef. Yani boşanma davanız sonuçlanana kadar bile ömrü yetmeyebilir. Hadi az da olsa şansı var desek adam alkolle viskilerle yaşıyor. Kemoterapi almıyor mu tedavi görmüyor mu bu adam?

Evlilik birliği içinde edinilmiş mal mülk varsa derhal gidin bir avukat bulun danışın. Çocuk olayını kesinleştirmeniz lazım. Nüfusuna alıp almaması önemli değil çünkü DNA testiyle tespit edilir babası olup olmadığı.

Pankreas kanseri olupta alkol almak mı? Kanser olduguna inanıyor musunuz? Kanser türlerinden en hızlı yayılan ve tehlikelisi cünkü.
Cocuk onun degilse bosanmayıp bi 8 yıl daha mı evlilik yürüteceksiniz? Kötü giden bir evliligi sürünmece devam ettirmek neden?

Bosanın.

Neyse üzerine çocuğu alamaz. Çünkü senle evli anne hanesine senin adın yazılırdı sen de görürdün.
Bu nasıl oluyor? Yeni mi geldi bu kanun? Annesi kimse onun ismi yazar, baba da kabul ediyorsa nüfusuna yazılır etmiyorsa kadının babasının nüfusuna yazılır. Mesela ünlülerden, karısını aldatıp metresinden çocuk yapan adamlar var. Bir tanesi çok meşhur hatta tv kanal sahibi. Ülkede zırt pırt kanun değişiyor, bu da mı değişti?

Merhaba arkadaşlar yardımcı olursanız sevirinirm. Eşimle kötü giden bir evliliğimiz vardı ve ayrılmak istemediği için sürüncemede kalıp 8 yılı tamamladık bu süreç kavgalar küslüklerle doluydu nedeni eşimin bekar gibi yaşamak istemesi geç saatlerde eve gelmesi çalısıyorum diye yalan söyleyip arkadaslarıyla gezip tozması alkol alması vs herneyse bende böyle bi adamdan çocuk sahibi olmak istemedim bir gün bu evliliğin biteceğini böyle gitmeyeceğini biliyordum ve yanımda bir çocukla yalnız kalmak istemedim ve çocugum olsun da istemedim bu nedenle de son zamanalrda kavgalar büyüdü derken eşimin kanser oldugunu öğrendik pankreas kanseri eşim daha çok baskı yapmaya basladı çocuk diye ben istemiyorum ve böyle bir durumda sağladığını düşğneceğine eşim de ailesi de çocuk diye bastırdılar sessiz kaldım cevap vermedim eşim bana kinlendi aramalarıma cevap vermiyor sürekli geç saatlerde eve geliyor sürekli alkol alıyor rahatsızlığından dolayı böyle yaptıgını düşünyordum yine alkollü geldiği bi gün neden bu kader içiyorsun dedim sağlığına dikkat etmen gerekirken alkol almaman gerekiken neden bunu kendine yapıyorsun dedim ve eşim çocugu olacagını söyledi inanmadım ve beni üzmek için yağtıgını düşündüm ama içime de bi süphe düştü bir ay falan geçti eşimin telefonunda Chrome geçmişinde gayrımeşru çocuk nüfus kaydı nasıl yapılır baba hanesinde ne yazar zinco surup ne işi yarar bebeklerde gaz sancısı benek kaç saatte bir emzilir gibi seyler görünce söylediğinin gerçek oldugunu anladım akşam geldi alkollüydü yine bende viski koydum önğne biraz daha içirdim çocuk muhabbetini açtım ben inanmıyorım bana ispatla dedim kadını aradı resmini at dedi gece 2 de kadın resmini attı ben böyle bşreeyin içinde olamam ben gidiyorum dedim ablamı aradım geldi aldı beni boşanma davası açtım geldi mahkeme oldu bosandık 2 haftalık istinaf sürecide istinafa basvurmus ve bısanmanın iptali istemiş bana mesaj attı cocuk benim değil bne sana oyun oynadım senin aklın basına gelsin diyr barısalım ayaklrına yattı ben bu cocgun kaydını kendi üstüne alıp almadığını nasıl öğrenebilirim nüfus kayıt örneğinde ikimiz çıkıyıruz 3. Bir kayıt yok sanırım almamıs üzerine o zaman anne mi kendi üstüne almıs oluyor? Bosanma davası düşecek muhtemelen cekişmeli acacam ve yrdımlarınıza ihtiyacım var konu hakkında tecrubeli insanların
Gecenin 2 de fotoğraf atan kadın hamilemiy di yoksa bebeklemi fotoğraf attı hamile fotosu attiysa daha doğmamıştır bebek ondan nüfus ta çıkmıyor diğer türlü ise esiniz olacak şahıs siz ispat edemesin diye kendi nüfusuna almamış olabilir kadinin uzerinde dir. Ama ortada bir çocuk var maalesef. Kanser şakaya alınacak bir hastalık değil nasıl oluyorda alkol alıyor eşiniz ben henüz yeni çıktım tedaviden bırakın alkoli kahve bile yasak en basidi

Dna testi yaptirmak da care degil ki ne yani onun cikmazsa evlilige devam mi edeceksiniz? Bu bitmis bir birliktelik? Bosanmak iki taraf icin de en hayirlisi.

Enteresan bir konu.
Adam kanserse neden içki içiyor?
Kanserse neden çocuk yap baskısı var? Kendi hastalığı ile ilgilenmek yerine çocukla mi ilgilenecek nasil olacak o iş?

Kanser olduğu ne malum, diyesim geldi 🤔 ayrica seneler önce bosamaniz gereken biriymiş. Şimdiye çoktan yeni yuva kurmuş hayatınızı yaşıyor olurdunuz.

Bence sizin zaten bir çocuk istemediğinizden o kadar emin ki; daha önce yediği herzenin suçunu bastırmak için yine sizi kullanıyor.
Yani sizle evliyken zina suçu işlemiş, yetmemiş bir de çocuk peydahlamış. Bunları çevresine izah edemeyince, size yüklenmiş.
"Ben baba olmak istedim, karım beni bundan mahrum bıraktı. Ben de içimdeki baba olma isteğine yenik düştüm" falan diyebilecek bir aymazlıkta eşiniz.
Bunu da derse, zerre şaşırmam.
Çocuğu kabullendirmenin yolunu yapıyor sizi alet ederek.
Çekişmeli dava açın, zina büyük suçtur. Zaten mahkeme DNA testi ister bu durumda. Kimse evliliğini kurtarmak için böyle salakça bahanelere sığınmaz.
O kadın da dahil herkes mahkemeye çağırılır. Kadın inkâr bile etse, hakim DNA testi isteyecektir.
Kanser olan insan içki sigara mı içer hem, belki hastalığı falan da düzmecedir.
O kadar mide bulandırıcı biri.
Siz kararlı durun, takdir ettim tavrınızı.

Gayrimesru cocuk yapmis zaten,aldatmis sizi.
Cekismeli davayla bosanmayla ugrasip avukatlara bi ton para verene kadar hayatini yaşa gez toz.
Esin ölunce mallarin yarisi zaten senin olacak
Eş ölünce malların yarısı değil, tamamı konu sahibinin olacak + dul maaşı alacak...Nufusuna geçirilmis herhangi bir çocuk yoksa tabii..

Malların hepsi kadının olamaz. Alt soy yoksa ki yok bu kadından o zaman üst soy ana baba kardeş malların bir kısmına giriyor
Yok öyle bişey bildiğim kadarıyla...nikah altında vefat yaşanırsa miras eş ve varsa çocuklara paylastirilir...eş varsa ana baba kardes mardese miras kalan hiç duymadim...yanlış da biliyor olabilirim, hukukçu arkadaşlar aydinlatsin

Back