• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gayrımeşru çocuk

Lütfen özel mesajla rahatsız etmeyin beni. Rica ediyorum.
Rahstsız etmek mi inanmadıgınızı söylediğnniz için size belge attım ve beni sayfamda yalancılıkla suclayacamayacgınızı söyledim banane yazmıssınız size neysee neden sayfamda yazıyırsunuz sizi sikayet ettim sabah sabah saka mısınız

Hukiki süreciniz aile mahkemesinde devam etmeyecek. İstinaf mahkemesinin kararı aleyhinize olursa itiraz edersiniz yargıtaya taşınır ama orda bile siz istemedikten sonra bu evliliğin devamını hakim onamaz.. Avukatınız varsa bunları danışın..

Merhaba arkadaşlar yardımcı olursanız sevirinirm. Eşimle kötü giden bir evliliğimiz vardı ve ayrılmak istemediği için sürüncemede kalıp 8 yılı tamamladık bu süreç kavgalar küslüklerle doluydu nedeni eşimin bekar gibi yaşamak istemesi geç saatlerde eve gelmesi çalısıyorum diye yalan söyleyip arkadaslarıyla gezip tozması alkol alması vs herneyse bende böyle bi adamdan çocuk sahibi olmak istemedim bir gün bu evliliğin biteceğini böyle gitmeyeceğini biliyordum ve yanımda bir çocukla yalnız kalmak istemedim ve çocugum olsun da istemedim bu nedenle de son zamanalrda kavgalar büyüdü derken eşimin kanser oldugunu öğrendik pankreas kanseri eşim daha çok baskı yapmaya basladı çocuk diye ben istemiyorum ve böyle bir durumda sağladığını düşğneceğine eşim de ailesi de çocuk diye bastırdılar sessiz kaldım cevap vermedim eşim bana kinlendi aramalarıma cevap vermiyor sürekli geç saatlerde eve geliyor sürekli alkol alıyor rahatsızlığından dolayı böyle yaptıgını düşünyordum yine alkollü geldiği bi gün neden bu kader içiyorsun dedim sağlığına dikkat etmen gerekirken alkol almaman gerekiken neden bunu kendine yapıyorsun dedim ve eşim çocugu olacagını söyledi inanmadım ve beni üzmek için yağtıgını düşündüm ama içime de bi süphe düştü bir ay falan geçti eşimin telefonunda Chrome geçmişinde gayrımeşru çocuk nüfus kaydı nasıl yapılır baba hanesinde ne yazar zinco surup ne işi yarar bebeklerde gaz sancısı benek kaç saatte bir emzilir gibi seyler görünce söylediğinin gerçek oldugunu anladım akşam geldi alkollüydü yine bende viski koydum önğne biraz daha içirdim çocuk muhabbetini açtım ben inanmıyorım bana ispatla dedim kadını aradı resmini at dedi gece 2 de kadın resmini attı ben böyle bşreeyin içinde olamam ben gidiyorum dedim ablamı aradım geldi aldı beni boşanma davası açtım geldi mahkeme oldu bosandık 2 haftalık istinaf sürecide istinafa basvurmus ve bısanmanın iptali istemiş bana mesaj attı cocuk benim değil bne sana oyun oynadım senin aklın basına gelsin diyr barısalım ayaklrına yattı ben bu cocgun kaydını kendi üstüne alıp almadığını nasıl öğrenebilirim nüfus kayıt örneğinde ikimiz çıkıyıruz 3. Bir kayıt yok sanırım almamıs üzerine o zaman anne mi kendi üstüne almıs oluyor? Bosanma davası düşecek muhtemelen cekişmeli acacam ve yrdımlarınıza ihtiyacım var konu hakkında tecrubeli insanların
Yahu boşanmışsınız ne güzel neden hala peşine düşüyorsunuz, arkanıza bile bakmadan kaçın, belli ki yemiş bir haltlar..

Bosanmak için elinden geleni yapmalı, konu sahibi hala araştırdığına göre o da boşanmayı düşünmüyor 🤷‍♀️
Bana öyle gelmedi çekişmeliye döneceğini düşünüyor ve tazminat istiyor bu defa.. Ancak dava süreci bu aşamada çekişmeliye dönmez diye biliyorum ben.

Hukiki süreciniz aile mahkemesinde devam etmeyecek. İstinaf mahkemesinin kararı aleyhinize olursa itiraz edersiniz yargıtaya taşınır ama orda bile siz istemedikten sonra bu evliliğin devamını hakim onamaz.. Avukatınız varsa bunları danışın..
Evet istinafta bende araç var adıma ruhsatlı onu istiyor ben de tabiki vermeyecem zora koşuyor vazgeçmesi hem arabayı almak hem benim kendisne muhtac olayım ona döneyim istemesi

Bana öyle gelmedi çekişmeliye döneceğini düşünüyor ve tazminat istiyor bu defa.. Ancak dava süreci bu aşamada çekişmeliye dönmez diye biliyorum ben.
İnşallah dönmez ama avukat bosanmamının düşecegini çekişmeli olarak mahkemeye döneceğimi söyledi

İnşallah dönmez ama avukat bosanmamının düşecegini çekişmeli olarak mahkemeye döneceğimi söyledi
O daha iyi bilir ama istinaf kararına da itiraz ediliyor.Yargıtaya giden kararlardan emsal kararlar bile çıkıyor bunu danışınız mı

Arkadasım davaya ben sunacam onlar arastıracak ben de eksik bşrsey sunmak istemiyorum delil toplarken yardımcı olun atlatdıgım bşrsey vardır bırdakiler yardımcı olur dedim kadının soyadını bilmiyorum nerde bilmiyorum yok öyle bşrsey deyip eşim üstünü kapatacak birsey alamayım diye mahkeme nerden bulacak kadını ? Sgklı calısan değildi yanımızda ben tanımıyorım evini soyadını
Boşandığınız zaman mallar yarı yarıya bölünecektir zaten, siz daha fazlasını mı almak istiyorsunuz? Eğer öyleyse bu, ağır bir kanser hastalığı geçiren birisine karşı biraz acımasızca kalıyor bana göre.

Aylardır hastalığı için hiç mi tedavi görmüyor bu adam? Bir de üstüne üstlük gece hayatı yaşıyor, alkolün dibine vuruyor. Hal böyleyken o zamandan bu zamana kanser almış başını gitmiştir zaten. Rehabilitasyon, psikiyatri şu bu bi yardım alınmadı mı hiç? Zaten hali hazırda çocuğu varsa neden sizden de illa olsun diye bir talebi oldu? Spermlerini dondurup tedavisini olduktan sonra, kendini düzene soktuktan sonra fln yapabilirdi bu şekilde de pek ala.

Siz evlendiginizden beri mi vardi bu başına buyruk ve alkole düşkün halleri? Belki kanser olduğunu ögrendikten sonra bir boşluğa düşüp psikolojisi kötü etkilendiği için bu şekilde alkole fln başlayıp sonra da babalık duygusunu tatmadan ölüp gidicem diye bir korku sarmıştır. Siz de istemediginizi söyleyince iş koruyucu aileliğe kadar gitmiştir felan filan. Kadına gidip olayın aslı astarı neymiş öğrenebilirsiniz; aralarındaki bu çocuk muhabbeti neymiş sorsanız anlatır heralde. Eşiniz sizi geri kazanma derdindeyse madem kadinla konusmaniza da engel olmaz diye dusunuyorum.

Boşanmak istediğiniz eşiniz pankreas kanseri için nasıl bir tedavi oluyor acaba, doktor ve hastane adıda söyleyebilir misiniz?Kesinlikle tavsiye amaçlı istiyorum çünkü bu anlattıklarınız gerçek bir mucize gibi geliyor.Pankreas kanseri olduğunu duyduğum kim varsa çok sağlıklı yaşamasına rağmen çok kısa sürede malesef hayatını kaybetti.içki içiyormuş üstelik.Gerçekten hani bu şeker hastası,tansiyon hastası hatta ve hatta kalp hastası demek gibi bişey değil.Kanserin başka türüde değil, pankreas ki içkinin direk komaya sokması lazım değil mi 🤔

Boşanmak istediğiniz eşiniz pankreas kanseri için nasıl bir tedavi oluyor acaba, doktor ve hastane adıda söyleyebilir misiniz?Kesinlikle tavsiye amaçlı istiyorum çünkü bu anlattıklarınız gerçek bir mucize gibi geliyor.Pankreas kanseri olduğunu duyduğum kim varsa çok sağlıklı yaşamasına rağmen çok kısa sürede malesef hayatını kaybetti.içki içiyormuş üstelik.Gerçekten hani bu şeker hastası,tansiyon hastası hatta ve hatta kalp hastası demek gibi bişey değil.Kanserin başka türüde değil, pankreas ki içkinin direk komaya sokması lazım değil mi 🤔
Ben de 1 yıl geçmeden vefat ettiklerini biliyorum. Çok şaşırdım o yüzden.

Yani moral bozmak istemem ama pankreas kanseri çokta iyilelebilen bir kanser türü değil diye biliyorum. Eşinizin durumunu merak ettim. Aman bı süreçte en son Derdiniz olsun nüfus kayıt örneğine bakmak. Çekişmelide olsa boşanacaksınız merak etme

Öncelikle Geçmiş olsun . Umarım kısa sürede iyileşir.
Ama bu adamdan kurtulun. Çok fena ya. Çocuk istiyorsa düzgün bir aile ortamı kursaymış çocuk için .
Bu ne böyle . Kimsenin sizin hayatınızı çalma gibi bir hakkı yok. Zaten 8 yılınızı yemiş .

Pankreas kanseri ve ickiye devam ediyor....bunu soyledigim icin kendimi duygusuz hissetmem de cekismeli bosanma davasi sonuclanmadan, hatta belki baslamadan o coktan diger tarafa diger tarafta olacak.

Back