- 7 Haziran 2017
- 2.828
- 3.147
- 133
- Konu Sahibi baklavacheesecake
-
Ya tamam ergenken o kadar titiz değildim ama gene de yazın her gün kışın iki günde bir yıkanan bir insandım burada duş almayacağımı düşünmesi saçma. Özellikle anneler beni bir aydınlatsın.Garip . Çok garip.
Aydınlatcak bısey yok . Kadının aklına gelmş yazmış. Bu kaar buyutcek bişey yok ortada tamam annecım de geçYa tamam ergenken o kadar titiz değildim ama gene de yazın her gün kışın iki günde bir yıkanan bir insandım burada duş almayacağımı düşünmesi saçma. Özellikle anneler beni bir aydınlatsın.
Valla yukarıda banyo düzenimi yazdım, deodorant parfüm her zaman kullanırım ve oradan koku alması imkansızKokuyor musunuz acaba?
O da onun için söylemiş işte. Üşenme, iyi gelir sıcakta diye düşünmüştür.Ama hayır bu kadar temel bir şeyi bile yapmamdan şüphelenmesi saçma çünkü buranın sıcağında durulmuyor hani affedersiniz çıplak gezseniz bile pişersiniz öyle bir sıcak
Anne işte.O an aklına o gelmiş söylemiş.Kötülük değil.Her lafa takılmamak gerek.Selam tekrar,
Evde otururken annemden mesaj geldi her gün duş almayı unutma olur mu diye. Hani daha naber nasılsın ne yapıyorsun bile demeden bu mesajı yazması garibime gitti. Sonuçta uzak bir yere gidip okumayı biliyorsam bunu da akıl edebilirim değil mi? Zaten buranın sıcağı beni zorlar ve kimse söylemeden kendim duşa girerim ? Bu durum bir bana mı garip geldi?
Ne gibi mesela?Acaba anneniz kafasında bir şeyler kurup size laf sokmaya mı çalıştı?
Yok ben güvenmemesine takıldım yani evdeyken hep yaptığım şeyi daha kötü koşullarda neden devam ettirmeyeyim ki?
Bence tamamen mikrop falan kapmayın. Yabanci ülkedesiniz her daim temiz olun ki hastaliklardan korunun gibi bir düsünceyle yazmisSelam tekrar,
Evde otururken annemden mesaj geldi her gün duş almayı unutma olur mu diye. Hani daha naber nasılsın ne yapıyorsun bile demeden bu mesajı yazması garibime gitti. Sonuçta uzak bir yere gidip okumayı biliyorsam bunu da akıl edebilirim değil mi? Zaten buranın sıcağı beni zorlar ve kimse söylemeden kendim duşa girerim ? Bu durum bir bana mı garip geldi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?