• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Garip Bir Durum

CamdanKalp

Mayınlarda sessizdir..Taki üstüne basana kadar..
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2016
489
346
23
Son aylarda kafamı kurcalayan bir olayı anlatmak istiyorum. Ve bu konuyla ilgili yorumlarınızı bekliyorum.
Olay benim anladığım kadarıyla, Nişanlım küçük bir ilçede yaşıyor. Bundan 7,8 yıl kadar önce erkek arkadaşı varmış. Arkadaşlıkları baya eski yani. Bu erkek arkadaşının da kız arkadaşı var. Bu arkadaşıyla görüşürken kız arkadaşı da yanın da oluyor. Yani o şekil tanışıyorlar. Yolda falan görünce merhaba merhaba iletişimleri buymuş. Ama sonradan bu arkadaşıyla arası açılıyor. Kız da pek iyi biri değilmiş. Milletten para, kontür falan istermiş. Hatta nişanlımdan da istemiş kabul etmemiş. Böyle şeyler olunca bu ikisinden de iletişimi kesmiş 3,4 yıldır konuşmuyormuş. Sonradan ne oluyorsa kız mahkemeye 7,8 kişiyle beraber nişanlımın adını da veriyor. Nişanlım ben o olay olurken konuşmuyordum bile diyor. ama kız nişanlımın adını da veriyor. İlçede ki mahkemeye çıkıyor suçsuz olarak çıkıyor hatta şahitlik bile yapıyor. Kız da böyle sonuç alınca merkezde ki mahkemeye veriyor ordan da sonuçsuz çıkıyor. bugun yine mahkemeye çıkmış. Eğer bir ceza alırsan ertelemek yada devlet yararına kamu işinde çalışmak ister misin diye sormuş. Son mahkeme salı günmüş. Ne oluyor şimdi bu benim bir alakam yok diyor. Nasıl bir alakası olabilir ki zaten hala anlamadım. cuma günü yüz yüze konuşacağız bakalım. Kafam çok karıştı. 2 , 3 duruşmadır bir sonuç çıkmadı. Suçlu da çıkmadı suçsuz da

Son aylarda kafamı kurcalayan bir olayı anlatmak istiyorum. Ve bu konuyla ilgili yorumlarınızı bekliyorum.
Olay benim anladığım kadarıyla, Nişanlım küçük bir ilçede yaşıyor. Bundan 7,8 yıl kadar önce erkek arkadaşı varmış. Arkadaşlıkları baya eski yani. Bu erkek arkadaşının da kız arkadaşı var. Bu arkadaşıyla görüşürken kız arkadaşı da yanın da oluyor. Yani o şekil tanışıyorlar. Yolda falan görünce merhaba merhaba iletişimleri buymuş. Ama sonradan bu arkadaşıyla arası açılıyor. Kız da pek iyi biri değilmiş. Milletten para, kontür falan istermiş. Hatta nişanlımdan da istemiş kabul etmemiş. Böyle şeyler olunca bu ikisinden de iletişimi kesmiş 3,4 yıldır konuşmuyormuş. Sonradan ne oluyorsa kız mahkemeye 7,8 kişiyle beraber nişanlımın adını da veriyor. Nişanlım ben o olay olurken konuşmuyordum bile diyor. ama kız nişanlımın adını da veriyor. İlçede ki mahkemeye çıkıyor suçsuz olarak çıkıyor hatta şahitlik bile yapıyor. Kız da böyle sonuç alınca merkezde ki mahkemeye veriyor ordan da sonuçsuz çıkıyor. bugun yine mahkemeye çıkmış. Eğer bir ceza alırsan ertelemek yada devlet yararına kamu işinde çalışmak ister misin diye sormuş. Son mahkeme salı günmüş. Ne oluyor şimdi bu benim bir alakam yok diyor. Nasıl bir alakası olabilir ki zaten hala anlamadım. cuma günü yüz yüze konuşacağız bakalım. Kafam çok karıştı. 2 , 3 duruşmadır bir sonuç çıkmadı. Suçlu da çıkmadı suçsuz da

bence olayı tam olarak sen de bilmiyorsun. bizim yorum yapabilmemiz çok zor.

bence olayı tam olarak sen de bilmiyorsun. bizim yorum yapabilmemiz çok zor.
işte o olay ne tam olarak bende bilmiyorum yüz yüze görüşmeyi bekliyorum çünkü telefonla olmuyor bu konular bir iki defa anlattı pek anlamadım

suç ne?

Ben birşey anlayamadım
neyle suçluyor, kim kime demiş ceza alırsan ertelemek yada kamu yararına çalışmak ister misin diye
noluyor yahu...
iftira atmış, bugünkü çıktığı duruşmada hakim söylemiş

Nisanlin tabi ki benim ilgim yok diyecek sana. Eger yanlis bir seyler yaptiysa sucluyum demeyecegine gore.

Simdi kiz bu 7 8 kisiyi tecavuzle mi suclamis sen bize onu soyle

Yoksa 3 4 yil once iletisimini kestigi birinin adini niye versin

Ustelik bur ust mahkemeye tekrar basvuruyor

Nisanlin pek masum gelmedi ama bilemeyiz yine de

Nisanlin tabi ki benim ilgim yok diyecek sana. Eger yanlis bir seyler yaptiysa sucluyum demeyecegine gore.

Simdi kiz bu 7 8 kisiyi tecavuzle mi suclamis sen bize onu soyle

Yoksa 3 4 yil once iletisimini kestigi birinin adini niye versin

Ustelik bur ust mahkemeye tekrar basvuruyor

Nisanlin pek masum gelmedi ama bilemeyiz yine de
yok tecavüz değil ama ne olduğunu tam olarak bende bilmiyorum nişanlım öyle bir şey yapacak biri değil yani nasıl desem herkesle çabuk iletişime geçebilen biri

Nişanlınız biliyor da size söylemiyor besbelli.
Kızın şikayet nedenini bilmeden biz ne diyelim?
Tecavüz mü, taciz mi, gasp mı,hırsızlık mı, dayak mı nasıl bir olay var ortada?

Kızı tanıyor musinjz avukatına ulassaniz bilgi verir belki

Ortada elle tutulur bir veri yokken kesin yargıya varan insan görünümlülerden gına geldi bana. Konu sahibi eşini sen tanıyorsun biz tanımıyoruz, sen onun için kötü birşey yapmaz diye düşünüyorsan destek ol, altında illa birşey arayacaksan takibe al ne diyelim başka. Kız, nişanlından para veya kontor koparamadığı için kinlenmiş de olabilir ihtimaller çok olur her zaman

Back