Garip Bir Durum Yorumlarınızı Eksik Etmeyin...

Okudum. Dediğim gibi şaşırmadım.
Ayrıca kısa süreli tanıyormuşsunuz.. Fazla samimi buldum sizi.. Başka bir erkek geldiğinde kolunuzdan tutup çekecek kadar nasıl sınır bulmuş ki sizden ?
Haşemayla girdiğinizde başınızı neden açıyorsunuz ? Ya da bunu neden yazma gereği duydunuz ? Bundan mı söz edip alay etmişler sözde ?

ya bırak tutma ben gelirim demeye zaman olmadı ki kendime dokundurtmayayım.

kısa süreli evet 3-4 hafta olmuştur tanışalı aileler tanışıyordu zaten ama o şehir dışındaydı bizde çabuk kaynaşmış olduk bu sevileyle (2-3 aileyiz yani)

saçlarımı kapatıp yüzemiyorum bu tamamen benimle ilgili bir durum. yazma sebebim de bana ilk mesajları açan şahsın "baş örtülü olmanızla dalga geçiyorlar" demesiydi

Şahsi bir konu ama ben içimde tutamadım. Yanlış buluyorum.. Özellikle denize girmenize değil 3 4 haftalık bir adamla bu kadar samimi olmanıza. Denize birlikte girip gelen adamlar için size müdahale etmesine tepki gostermemenize şaşırdım. Elletmek değil burada sorun kalkıpta buna büyük tepki gostermeyip arkadaşlığa devam etmenize.
Deve güreşleri her neyse onu yapmanıza.
Tabiki aşık olabilir, suçu yokmuş.
Hadi bakalım şahsi konularınızla sizi başbaşa bırakıyorum.

teşekkür ederim yorumunuz için sağolun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…