- 24 Aralık 2014
- 10.840
- 10.203
- 298
- 30
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çekemeyen biri ortalığı karıştırmak istemiş düşünmeyin bilemerhaba kızlar
sizinle biraz önce başıma gelen bir olayı paylaşmak istiyorum. farklı görüşlerle belki olayı daha net anlayabilirim...
biraz önce intagram hesabıma ünlü bir market ismini kullanarak hesap oluşturmuş birinden bir mesaj geldi.(bizim bulunduğumuz ilçeye ait bir şube hesabı.)
mesaj da aşırı derece ilginç ki içeriği şöyleydi:
"merhaba x hanım. sizin iyilik ve saflığınıza güvenerek bu mesajı yazıyorum size. son 1 aydır hayatınaza aşk ve arkadaşlık adına aldığınız kişilere dikkat edin. bulundukları ortamda sizinle yaşadıklarını anlatıp size gülüyorlar. birde kapalı deyip dalga geçiyorlar dinimize laf geliyor."
ben mesajı okudum. sonra bir daha okudum ve bir daha okudum.
öyle ya belki yanlış okumuşumdur. fakat şahıs( bayan ya da erkek belli değil) ismimi ve soyismimi doğru yazmış
neyse merak ya bu bende mesaj attım geri. "Kim hakkımda ne konuşuyormuş açık olun lütfen" diye.
anında cevap geldi açtım içimden de bi yandan bu ne hız diyorum tabi
sonra gelen cevapsa "kimin olduğunu söyleyemem yemin ettim. sadece sizin hakkınızda gıybet ettiler söylemek istedim." oldu.
bende ısrarla kim nereli diye sordum konuşan kişiler için.
bu arada allahtan kızkardeşimle okumuşuz mesajları çok şükür
neyse benim olduğum ilçeyi yazdı ve baş harf olarak (y ve t olsun) verdi.
birisi şimdiki erkek arkadaşım (sevgilim) diğeri de kız kardeşimin sınıf arkadaşının kuzeni ve sevgilimin köylüsü olan gerçekten arkadaşım.
tabi benim kulaklar iyice dikildi havaya verdiği harflerden sonra (sadece baş harfleri isim yok yani)
neyse ben ısrar ettim bi süre o söylemedi falan en son tehdit ettim pişman değilim
dedim ki sizi bilişim suçlara şikayet edicem sizi bulduktan sonra hakkımda konuşanları da bulucam ve böylece ne konuşulduğunu o zaman öğrenicem (iyi tehdit etmişim di mi )
sonra "ben sadece sizi uyarmak istedim." yazmış ve konuşmamızı silmiş. (bilmeyenler için not: insta'da iki kişiden birisi mesajı silince diğerinde de siliniyor mesajlar.) tabi ben kaldım böyle
sonra hatırladım kullanıcı adını arattım yok Allah yok engellemiş belli ki
sonra dayanamadım hem arkadaşım olan t yi hem sevgilim olan y yi aradım fakat onlarda cevap vermedi bir süre aldı mı beni vıy vıylar
içimden saydırıyorum ama eğer gerçekten konuştularsa hakkımda ispat edip şikayetçi olucam kim olduğu samimiyet falan fıstık umrumda değil yani
sonra ilk önce arkadaşım olan t aradı baştan sona ona da anlattım o sinirle ona da patladım (sinirliyim çünkü bana mesaj atan şahıs 'yaşadıklarınızı' diye bir kelime kullandığı için.)
o da iki gece önce ben sevgilimle buluşunca beni aramıştı yanında da arkadaşı olan benim de öğrencim olan p vardı. onu arayıp soracağım birine bişey anlattı mı diye dedi. tamam dedim arkadaşımı kapadım.
hemen sevdiceğimi aradım
ona da harfiyen anlattım herşeyi ayrıca arkadaşımla olan konuşmamızı da.
garibim çalışıyormuş o da arabayı kenara çekip konuştu benimle
neyse sevgilimin yorumu da şu oldu: (sahilde bizi görmüş olabilecekler için söyledi.)
-bizim işimizin (evlilik vs durumu için) olmasını isteyen var istemeyen var. biri iyi derse öteki kötü diyecek. sabahtan akşama kadar çalışıyorum zaten kime ne anlatıcakmışım. ne yaşadıkta ne anlatıcam dedi. beni de azarladı bir güzel şöyle şeylere sinirlenip beni de sinir etme diye
bende sinirliyim bi konuşuyorum varya tak tak tak
ellerim falan titriyor yani o an... çünkü yazılan şey cidden kötü bir itham. yok yaşadıklarınız yok anlatıyorlar güvenme falan. ulan biri arkadaşım zaten ne yaşayabilirim en çok denizde deve güreşi yaparken omzuna almıştır
sevgilimle zaten el ele dolaşırım kime ne ailemde biliyor...
bu arada anneme de anlattım canımm içiyle çok samimiyiz asla birşey saklamam
onunda yorumu sevgiliminkiyle aynı oldu. dost var düşman var inanma kimseye arayıp sorup olayı anlatman iyi olmuş dedi.
şimdi kızlar bu bana mesaj atan şahıs adımı soyadımı biliyor facebook twitter vs den yazmayıp instadan yazması garip değil mi??
3 ümüzde tanıdığına göre ortak birisi yani hepimizde onu tanıyoruz doğal olarak. ama kim aklıma gelmiyor çünkü aynı köyden olmalarına rağmen arkadaşımla sevgilim bile birbirlerini neredeyse ismen tanıyorlar.... (arkadaşım hatta tatil için burda normalde başka bir ilde yaşıyor.)
bi de ben bu silinen istagram mesajlarına ulaşabilir miyim şikayetçi olsam.?
çooooook uzun oldu okuyan gözlerinize yorum yapan parmaklarınıza dert gelmesin öpüldünüz...
son yaptığım yorumu okuyun lütfençekemeyen biri ortalığı karıştırmak istemiş düşünmeyin bile
Ne yaşadığınıza dair anlattığı net şeyler var mı?
Yoksa eğer sadece seni tanıyan ve seni sevmeyen biri olabilir. Bunun için can sıkmaya değmez.
Senin için rahatsa boşver kim ne derse desin.işte sorun ortada çünkü bişey yaşamadım (cinse, duygusal ya da anlatıp malzeme yapabileceği. her ikisiyle de aynı şekilde tabiki.)
bir de en son mesajım da kimin yaptığını bulduğumu yazdım bir bakıverin
Senin için rahatsa boşver kim ne derse desin.
İnsanlar ne kadar acımasız ve vicdansız oluyor. İlahi adalet buna izin verir mi sanıyorlar ki acaba?
O senin hakkında böyle fitne fesat yaparken bir gün aynısını yaşamaz mı sanıyor?
ONCELIKLE
bırılerı ıle ılerı boyutta bırsey yasıyormusunuz bunu sorgulayın
evet ise bu soylenenlerın dogru olma ıhtımalı var, kapalı oldugunuz ıcınde guzel baglamıs
sonracıma eger bu soruya yanıt cıdden hayır ise bırı sızın kotulugunuz ıcın sızle bu sekılde ıletısıme gecmıs
çeşit çeşit insan var işte. Bu da Allah'tan korkmayan bir tip.kesinlikle Allah'a havale ettim zaten arkadaşımı nasıl böyle bir oyun yapabildi inanamadım yaa
çeşit çeşit insan var işte. Bu da Allah'tan korkmayan bir tip.
Sanal hayatında ne kadar çok olursa bu tür şeylerin olma ihtimali her zaman daha yüksek.
Resimlerin kullanılır, çalınır, bir şey olur...
Şu arkadaşım dediğiniz kişinin cevabı bana hoş gelmedi.. Ona güvenmeyin derim. Tabi burada yazılanlarla zanda bulunmak istemiyorum da şüpheli bir cevap olmuş.
konu sahibi çok tatlısın her cümlenin sonuna smile koymuşunya konuyu bi sevimli hale getirmişin kızamadım ben olabilir gözüyle bakıyorum şu an :)
zaten bu oyunu yapanda arkadaşımmış nasıl bir düşünce yapısı varsa sevgilimin benim arkamdan konuştuğunu söyleyip ondan ayrılacağımı onunla olacağımı düşünmüş
Şaşırmadım.. Kaçınca sayfada konunun yorumu okumak istiyorum tam ne olmuş diye..