Garip Bir Durum Yorumlarınızı Eksik Etmeyin...

Arayip bulma ihtimali yokmu hic acaba?
Cok merak ettim acaba neden boyle bisy yapmis.

Diger yandan azda olsa etrafimdakilere guvenmeme ragmen ben yinede bi etrafimdakileri takibe alirdim.
Sirf emin olmak icin.

Instagram mesajları geri getirilemiyor ne yazık ki. Siz kendi aranızda sevgiliniz ve arkadaşınızla bu konularla ilgili mesajlaşıyor muydunuz? Belki biri girip mesajlarınızı okudu. Son zamanlarda siz sevgiliniz ya da arkadaşınız başka birinin telefonundan ya da bilgisayarından sosyal medya hesaplarınıza girip güvenli çıkış yapmadan çıktıysanız ya da şifreniz falan kaydedildiyse böyle bir şey olmuş olabilir.

kızlar selam içinizin rahat olması adına yazıyorum ki mesajları bana yazaaaaan işin içinde adı geçen arkadaşımmış. şok oldunuz değil mi çünkü bende oldum.

facebook hesabımın mesaj bölümüne de intagrama yazılıp silindikten sonra mesaj geldi ben sadece uyarmak istedim falan diye. denize girerken başımı açıp giriyorum haşema giyip e doğal olarak arkadaş gurubuyla olduğumuz için dün adı geçen arkadaşımda yanımızda.

ama bu mesajı yazmasının sebebi çok başkaymış. çünkü bana aşık olmuş

düşünüyorum diyorum Allahım 3 ümüzü de tanıyan yok kim kim kim yedim kafayı.

ama burdaki arkadaşlar yine de güvenme deyince çaktım davayı sevgilime de arkadaşıma da olayın peşini bırakmayacağımı, il merkezine gidip şikayetçi olacağımı söyledim.

söyledikten sonra dikkatimi çeken birşey oldu. sevgilim seninle geleyim belki şahitlik isterler seni de götüreyim gezeriz dedi hoşuma gitmedi değil istersen hiç şikayet etme çok çocukça bana kaç kere oldu bu tarz olaylar dedi. (facebook üzerinde resim çalıp sahte hesap açma vs.)

ama aynı şikayet işini arkadaşıma anlatınca dün gece kızkardeşimde yanımdayken aradı beni rahat 2 saat konuştuk. bu 2 saat içinde resmen ağzımı açık bırakacak olaylar yaşadım ki hepsini tek tek yazayım:

-bana erkek arkadaşımın eski sevgililerinden olabileceğini söyledi bende senin benden başka tanıdığın kim var ilçede de dedim kimse dedi. ama dedim 3 ümüzü de tanıyor.

-bana yazılanları hatırladıkça sadece arkadaşımın bilebilme ihtimali olan şeyleri yazdığını hatırlıyorum ( biz bu arkadaşımla başka bir ilçeye gezmeye gitmiştik gurupla)

veeeeeeee en önemlisi de şikayet etme meselesi ortaya çıkınca çok bocaladı konuyu kapatmaya çalıştı. ama bayağı bayağı belli oluyordu kapatmaya çalıştığı.

ve konuşmamızın ilerleyen saatlerine doğru arkadaşım önce bana bir şarkı dinletiyor. akabinde duygularını açıklıyor

şarkıyı kız kardeşiminde dinlemesi için hoparlörü açtığımdan o da şahit ikimiz de böyle olduk

sonra jeton düşüyor bende mesela

-denizde yüzerken yabancı bir erkek bizim guruba yaklaşınca beni tutup çekiyordu ya da yer değiştirelim şu tarafa geç diyordu. (ulan bende ne iyi çocuk diyorum tabi )

-birlikte gittiğimiz gezmelerde sadece beimle takılıyordu.

-erkek arkadaşımı tanımadığı halde kötüleyerek konuşuyordu uyarmama rağmen.

dün gece de itiraf edince bende dedim ki "başka itiraf etmek istediğin birşey var mı?"

o da evet deyip dün ki mesaj işini anlattı. savunma olarakta beni sevdiğini söyledi. tabi ben şok

kafam karışık tabiki görüşmeyi keseceğim ama böyle birşey hem çok çocukça hem de çok psikopatça birşey değil mi??

erkek arkadaşıma kesinlikle o olduğunu söylemem çünkü bu tarz konularda çok hassas olacağını sanmıyorum sert olabilir.

çekemeyen biri ortalığı karıştırmak istemiş düşünmeyin bile

Ne yaşadığınıza dair anlattığı net şeyler var mı?
Yoksa eğer sadece seni tanıyan ve seni sevmeyen biri olabilir. Bunun için can sıkmaya değmez.

Ne yaşadığınıza dair anlattığı net şeyler var mı?
Yoksa eğer sadece seni tanıyan ve seni sevmeyen biri olabilir. Bunun için can sıkmaya değmez.

işte sorun ortada çünkü bişey yaşamadım (cinse, duygusal ya da anlatıp malzeme yapabileceği. her ikisiyle de aynı şekilde tabiki.)

bir de en son mesajım da kimin yaptığını bulduğumu yazdım bir bakıverin

Senin için rahatsa boşver kim ne derse desin.
İnsanlar ne kadar acımasız ve vicdansız oluyor. İlahi adalet buna izin verir mi sanıyorlar ki acaba?
O senin hakkında böyle fitne fesat yaparken bir gün aynısını yaşamaz mı sanıyor?

ONCELIKLE
bırılerı ıle ılerı boyutta bırsey yasıyormusunuz bunu sorgulayın
evet ise bu soylenenlerın dogru olma ıhtımalı var, kapalı oldugunuz ıcınde guzel baglamıs

sonracıma eger bu soruya yanıt cıdden hayır ise bırı sızın kotulugunuz ıcın sızle bu sekılde ıletısıme gecmıs

kesinlikle Allah'a havale ettim zaten arkadaşımı nasıl böyle bir oyun yapabildi inanamadım yaa

işte birileriyle ufak ya da büyük laf,söz olacak bir durumum olmadı çok şükür ki böyle şeyleri seven bir insan değilim en fazla sevgilimle el ele dolaşırız mesela... daha fazlası ne onun ne de benim için mümkün değil Allah'ın izniyle küçücük yer ikimizinde çevresi geniş ne yaşanabilir zaten

diğer (bana bu oyunu yapan arkadaşım ile de) en fazla 5-6 kişilik grupla deve güreşi yaparken samimi olmuşuzdur kendisi güreşçi beni bi kaldırırdı valla

bunun haricinde sınırlarımı zaten korurum ikisiyle de arkadaş arkadaştır sevgili sevgili. hissettirirm yani.

ama sanırım arkadaşım öyle düşünmemiş olacak ki beni sevdiğini söyledi.

kesinlikle Allah'a havale ettim zaten arkadaşımı nasıl böyle bir oyun yapabildi inanamadım yaa
çeşit çeşit insan var işte. Bu da Allah'tan korkmayan bir tip.
Sanal hayatında ne kadar çok olursa bu tür şeylerin olma ihtimali her zaman daha yüksek.
Resimlerin kullanılır, çalınır, bir şey olur...

çeşit çeşit insan var işte. Bu da Allah'tan korkmayan bir tip.
Sanal hayatında ne kadar çok olursa bu tür şeylerin olma ihtimali her zaman daha yüksek.
Resimlerin kullanılır, çalınır, bir şey olur...

kesinlikle. zaten sonradan aklıma geldi bu mesajı atan insan benim instagram hesabımı nerden bilecek? adımı soyadımı biliyorda neden face vs biryerden yazmıyor? öğretmenim özel derste veriyorum sevgilimi arkadaşımı bilip tanıyacak kadar yakınsa bana numaramı da çok rahat bulabilirdi...

öğrenince taşlar yerine oturdu zaten...

Şu arkadaşım dediğiniz kişinin cevabı bana hoş gelmedi.. Ona güvenmeyin derim. Tabi burada yazılanlarla zanda bulunmak istemiyorum da şüpheli bir cevap olmuş.

konu sahibi çok tatlısın her cümlenin sonuna smile koymuşunya konuyu bi sevimli hale getirmişin kızamadım ben olabilir gözüyle bakıyorum şu an :)

Şu arkadaşım dediğiniz kişinin cevabı bana hoş gelmedi.. Ona güvenmeyin derim. Tabi burada yazılanlarla zanda bulunmak istemiyorum da şüpheli bir cevap olmuş.

zaten bu oyunu yapanda arkadaşımmış nasıl bir düşünce yapısı varsa sevgilimin benim arkamdan konuştuğunu söyleyip ondan ayrılacağımı onunla olacağımı düşünmüş

zaten bu oyunu yapanda arkadaşımmış nasıl bir düşünce yapısı varsa sevgilimin benim arkamdan konuştuğunu söyleyip ondan ayrılacağımı onunla olacağımı düşünmüş

Şaşırmadım.. Kaçınca sayfada konunun yorumu okumak istiyorum tam ne olmuş diye..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…