Garip Bir Durum Yorumlarınızı Eksik Etmeyin...

acaba yanlış anlamış olabilir misiniz yazdıklarımı

zaten sevgilim le ya el ele ya da kol kola gezerim ama bana atılan mesajla alakası yok

bana gelen mesajda sadece 'yaşadıklarımızın arkadaş ortamında anlatıldığı' söylendi

niye düşünmemiştin bu hayatta babana bile güvenme diye bir laf var ki elin adamına sonsuz güven nedir.

ya bunlar gerçekse alay konusu oluyorsan ortamlarda.

işte o zaman gerçekten hem sevgilimden hemde arkadaşımdan şikayetçi olurum ciddi ciddi çünkü bu tarz konusu olan muhabbetlere hayatta gelemem. şikayet olduğu zamanda büyük ihtimal bana gönderilen mesajda gönderen de bulunur

Cnm acaba bi dusmaniniz varmi sizi mutsuz etmek isteyen valla baya tuhaf bi olay

evet ikimizinde düşmanı var fakat şöyle de bir durum var: hem arkadaşımı hem sevgilimi hem de beni tanıyanlardan bu yapmıştır diyebileceğimiz hiç kimse yok.

Kiz bilemedim valla ne tuhaf insanlar var sikayet etde bizde ogrenelim valla merk ettim

kardeşim de dedi abla gidip şikayetçi olalım valla merak ettim diye

aslında bir yol daha var aklıma gelen. burda ki o marketin şubesine gidip marketin sosyal medya hesaplarıyla kim ilgileniyor desem??

kardeşim de dedi abla gidip şikayetçi olalım valla merak ettim diye

aslında bir yol daha var aklıma gelen. burda ki o marketin şubesine gidip marketin sosyal medya hesaplarıyla kim ilgileniyor desem??
Valla isin ucunda rezil olmakta var kim bu deli kadin flnda diyebilirler en temizi sikayet etmek

dogrusu ikisi bi araya gele ek kisiler degilse bence yanlis sandiniz arkadasiniz olan kisiyi sevgkliniz ve sevgilinizin bir arkadasi olablir ve siz sevgilinizden nasil bu kadar eminsiniz yahu
ben olsam bi suphelenirim yani

dogrusu ikisi bi araya gele ek kisiler degilse bence yanlis sandiniz arkadasiniz olan kisiyi sevgkliniz ve sevgilinizin bir arkadasi olablir ve siz sevgilinizden nasil bu kadar eminsiniz yahu
ben olsam bi suphelenirim yani

aslında neredeyse ikisinden de eminim çünkü 3 ümüzü de tanıyan ortak birisi yok. özellikle ben tanıştırsam ya da onlar tanıştırsa 3 ümüzü de tanıyan birisi olur.

ikisine de konduramıyorum bundan dolayı. fakat tabiki eşeğimi sağlam kazığa bağlama taraftarıyım

Hepdini okudum....Guldum...Cekemeyen yada sevdiceginde gozu olan biri yapmistir.Buyuturden bi daha yaparlar
Dalga gecip cevapla ki amacina ulasamasin.Giybete kiziyorsa, sana soylemek yetine onlara cemkirsin.

Hepdini okudum....Guldum...Cekemeyen yada sevdiceginde gozu olan biri yapmistir.Buyuturden bi daha yaparlar
Dalga gecip cevapla ki amacina ulasamasin.Giybete kiziyorsa, sana soylemek yetine onlara cemkirsin.

aynen zaten bu sonradan aklıma geldi laf sokamadım sinir oldum keşke gıybeti sevmiyosan bana da anlatma diyeydim

Çok bilinmeyenli denklem gibi olmuş, gerçekten ilginç bi durum.

Kötü niyetli birileri tarafından yönlendirilmeye çalışılıyor olabilirsiniz tabi. Ama durumun gerçek olma ihtimalini de yabana atmayın derim ben.

Bi düşünün mesela. Şimdi şurada bi konu açılsa; biri

"X diye bi kız hakkında bulunduğum ortamda çok kötü laflar ediyorlar. Özel hayatını anlatıp dalga geçiyorlar, dinine, örtüsüne laf ediyorlar. Biri arkadaşı biri sevgilisi olacak bir de. Sizce ne yapmalıyım? X e söylesem mi?"

dese mesela nasıl yorum gelir? Ya "Seni ilgilendirmez, başkalarının özel hayatı" derler ya da "Bilmek onun hakkı. Söyle ama sosyal medyadan kimliğini gizleyerek söyle. Sonra arada sen kalırsın, onlar barışır, çocuklar kızı yalanlarla kandırır, sana iftira atar sen kötü olursun." derler.

İşte biri bu 2. tavsiyeye uymuş, kendini zor duruma sokmadan sizi uyarmak istemiş olabilir. Durumun gercek olma ihtimali var anlayacağınız.

Hatta şöyle düşünüyorum. 2 sevgilinin arasını bozmak isteyen biri "sevgilin arkandan konuşuyo" der mi biri? Büyük ihtimalle demez, 2. kadın yalanına oynar. Kıskançlık çok daha fazla prim yapar.

Ya da arkandan konuşuyo mu diyecek illa, o zaman da biraz daha detaycı olur, damarınıza basmaya çalışır. Yani sizle ciddi değil der, amacı başka der, biraz süsler durumu.

Size yazan kişi resmen kırmamaya çalışmış, naif davranmış.

Ben bilemedim ama aklıma pis kokular geldi. Siz sadece dışarıya karşı değil, sevgiliniz ve arkadaşınıza karsı da tetikte olun bi süre.

harikasınız yaa muhteşem bir yorum olmuş cidden teşekkür ederim...

bana mesaj atan kişi o kadar kibar ki hatta önce adımı soyadımı kullanarak hitap etti sonra kardeşim dedi

arkadaş ortamında anlatılan biriyse erkektir diye düşünüyorum aynı zamanda bir erkekte ne amaçla bana gelip sevgilin arkandan konuşuyor der bilmiyorum

ama evet haklısınız bayanlardan biri yukarıda yorum yaptı babana bile güvenme diye. tetikte olmak lazım

Ben kimseye güvenmem valla.belki msj atan fesatlıgına attı, sizin aranızı bozmak için.belkide gercekten duydu hazmedemedi bi halk gönüllüsü iyi niyetli.sonucda kendini riskede atmıs bi yerde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…