Burada güzelmiş saatlerSabah
5zeytin+fondık ceviz çay
Sabah acelem vardı da biraz hafif oldu
Ara
Elma çay havalar soğudu çay içmeler arttı
Öğle 12:00
Fırında türlü + domates
Akşam 6:30
Evdede türlü yaptım ama tencerede:) +yoğurt +çok az çorba
Akşam çay sefası yanında çiğ kabak çekirdeği
Su bugün su 2.5 litre 3 e tamamlarsam iiyi
Soğukta su biraz zor oluyor
Şeker hastalığımı canım yokCanım menün harika. Sana tek tavsiyem akşam geç saatlerde yemek yeme. Saat 20 ve sonrası çok geç. Vücûd için iyi değil bu. Sürekli sindirmeyle meşgul. Onun başka görevleri de var.Dinlendir onu. İyi davran
Şekerin yok değil mi canım? Varsa yazdıklarımın hepsi geçersiz
Sağol canım gerçekten bugün çok canım yanıyooooAllahım ya uçuk çok kötü oluyor. Çok geçmiş olsun canım
Bir şeyde içemezsin artık geçene kadar
Bende de 2 hafta önce oldu uçuk canım. 1 tanesi çekilmiyor sen 3 taneyle ne yapıyorsan. Bir de insanın psikolojisi bozuluyor. Bir kaç güne geçer ama. Olmazsa ilaç al eczaneden canım. Faydası oluyor uçuk bantlarının.Sağol canım gerçekten bugün çok canım yanıyoooo
Çok şükür canımŞeker hastalığımı canım yok
Dün çok yorulmuşum gelince uzamnıştom uyuyakalmışım eşimde spora gitti derken geç kaldı
almaz mıyım hemen aldım konuşurken bile acıyoBende de 2 hafta önce oldu uçuk canım. 1 tanesi çekilmiyor sen 3 taneyle ne yapıyorsan. Bir de insanın psikolojisi bozuluyor. Bir kaç güne geçer ama. Olmazsa ilaç al eczaneden canım. Faydası oluyor uçuk bantlarının.
berceste nasılsın nuffiun ben bir ara topiğimde yazışıyorduk diyeti bırakmadığına çok sevindim çok güzel vermişsin ben 7lerden 6ları gördüm ... nasıl bir diyet uyguladığın neler ile besleniyorsun tek tek okuycam sayfaları gerçi şimdieski günlüklerimden belki hatırlayanlar vardır
ben tüp bebek tedavileriyle beraber 30 kiilo aldım
artık benim sorunum kilo değildi sağlık problemelerim vardı ve doktorum ömer soyak la tanıştım ve yeni bir dünyaya merhaba dedim
başangıç tarihim
22 ağustos başlangıç kilom 95
15 eylül 90
11 ekim 88
YASAKLI YİYECEKLER
süt ve süt ürünleri ( ev yoğurdu hariç )
şekerli tüm gıdalar
market ürünlerinin hepsi
meyve
kuru fasülye ve barbunya
unlu mamüller tüm taahıllar
pirinç ve bulgur
hadi bakalım yapalım şu diyeti bekliyorum kızlar sağlık için yapacaz kaçamaksız bir diyet bu
hedef sağlığıma kavuşup anne olmak inşallah
SPOR
hergün en az 40 dakika yürüyüş
ben günde 4 litre su içyorum kızlar
Selam canım hatırlamaz mıyımberceste nasılsın nuffiun ben bir ara topiğimde yazışıyorduk diyeti bırakmadığına çok sevindim çok güzel vermişsin ben 7lerden 6ları gördüm ... nasıl bir diyet uyguladığın neler ile besleniyorsun tek tek okuycam sayfaları gerçi şimdi
sağol kuzum ... tabi önce sağlığımız için olmalı tüketimler ... ama süt ve süt ürünleri yokmuş sadece ev yoğurdu var sanırım ben süt içmeden yaşamam meyve de yokmuş günlük meyve tüketimimde var biraz araştırayım bakalımSelam canım hatırlamaz mıyım
tebrikler sana
ben diyetten ziyade sağlığım için doktor perhizi uyguluyorum canım
ve çok memnunum herkese de tavsiye ediyorum
karatay diyetine çok benziyor diyetim
evet ilkten garip geldisağol kuzum ... tabi önce sağlığımız için olmalı tüketimler ... ama süt ve süt ürünleri yokmuş sadece ev yoğurdu var sanırım ben süt içmeden yaşamam meyve de yokmuş günlük meyve tüketimimde var biraz araştırayım bakalım
Bu diyet hikayesini anlatır mısın ne oldu da böyle bir diyet uyguluyorsunevet ilkten garip geldi
meyvesiz helede ben nasıl yaparım dedim ama yapabiliyorum caanım
süt bana yararı yokmuş bende badem sütü yapıyorum daha güzel
o dönemde de vardı diye hatırlıyorum bir anda çikolata kistim çıkmıştı benim ve çok ağrılarım olduBu diyet hikayesini anlatır mısın ne oldu da böyle bir diyet uyguluyorsun
Aaa bir araştırmak isterim bende düşük yaptım geçen hafta belki benim de işime yarar kistim falan yok ama rahim kalınlığı vardıo dönemde de vardı diye hatırlıyorum bir anda çikolata kistim çıkmıştı benim ve çok ağrılarım oldu
nöralterapi uygulatmaya başladım ve doktorum enjeksiyon tedavisiyle beraber
perhizde verdi ve kistim 6. 6 dan 4 cm düştü kistim bu perhizle beraber
inşallah kadın hastalıklarımın tamamını iyileştirecek doktorum Allahın izniyle
geçmiş olsun canımAaa bir araştırmak isterim bende düşük yaptım geçen hafta belki benim de işime yarar kistim falan yok ama rahim kalınlığı vardı
Sağlıklı olmak fit olmak her zaman iyidirgeçmiş olsun canım
bence bu diyete bir gir başka bişey yemek istemeyeceksin
sağlığıma kavuştukça daha çok yapasım geliyor benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?