• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

gaps diyetiyle zayılama günlüğüm

ev yapımı yoğurt serbest canım
evde lor peynirini kendin yaparsan yoğurttan oda serbest
sadece süt ve peyynir yasak
konuya çok hakim değilim ama bağırsaktaki iyi mantarları artırmaya çalışıyor bu diyet
süt belki de kötü mantarın üremesine neden oluyordur
sadece mantık yürütüyorum canım neden süt yasak tam emin değilim
ama doktora sorarım gidince:KK66:
Sağol canım ben bir Google efendiye sorayım. ;) Sırf gaps diyetinde yasak değil süt nedense. İlk defa duymuyorum ;). Neymiş bu süt arkadaş ;)

21 gün yap benim diyeti hayat tarzın olacak
göreceksin
Ay balık diyor yumurta diyor tam benlik. Canım benim çok benzer bir beslenme tarzım var. Balık yumurta sebze ev yoğurdu etrafında dönüyorum sürekli. Taze h cevizi ve suyunun müptelasıyım. Dondurucuda kemik sularım var mesela ;) ama sen daha dört dörtlük yapıyorsun maşallah. Ben arada sütlü kahve filan içiyorum

kısaca şöyle anlatayım canım
geçirdiğimiz hastalıklar kullandığımız ilaçlar yediğimiz yemekler bağırsaklarımızın florasını bozoyor
bağırsaklarda vucudumuzun ikinci beyni olarak geçiyor
bağırsak florasını tekrar kazanmak için bazı yiyecekleri hayatımızdan çıkartıyoruz
bunlar tatlılar un ve unlu tüm mamüller süt ve süt üürünleri
market ürünlerinin tamamı
benim 6. 6 cm çikolata kistim vardı
bu diyet sayesinde küçüldü canım bu diyeti uygulayan etrafımdaki tüm hastalıkları olan tanıdıklarım da
ağrılarının azaldığını söylüyorlar
gaps psikolojiyide düzelten bir diyet
bağırsak olayı doğru zaten işte yazabiliyorsan süper bende kendim evine dışardan pek birşey koymamaya çalışıyorum kola cips daha almadım eve yani bende eski usul galiba benim beslenmem biraz Canan Karatay tarzı yaa

Sağol canım ben bir Google efendiye sorayım. :KK66: Sırf gaps diyetinde yasak değil süt nedense. İlk defa duymuyorum :KK66:. Neymiş bu süt arkadaş :KK66:
Söyle düşün birden canlı olarak annesi dışında süt içen varlıklarız canım

Ay balık diyor yumurta diyor tam benlik. Canım benim çok benzer bir beslenme tarzım var. Balık yumurta sebze ev yoğurdu etrafında dönüyorum sürekli. Taze h cevizi ve suyunun müptelasıyım. Dondurucuda kemik sularım var mesela :KK66: ama sen daha dört dörtlük yapıyorsun maşallah. Ben arada sütlü kahve filan içiyorum
Türk kahvesi iç
yada süt yerine kahveye badem sütü koy

bağırsak olayı doğru zaten işte yazabiliyorsan süper bende kendim evine dışardan pek birşey koymamaya çalışıyorum kola cips daha almadım eve yani bende eski usul galiba benim beslenmem biraz Canan Karatay tarzı yaa
ben de karatay tarzıyım daha çok her şey doğal olacak
tek sıkıntı meyvede onada alışıyrsun

elma dışında tüm meyveler yasak canım
tatlı krizlerinde hurma iki tane o da:KK66:
hurmayı tek rakam yiceksin aklında olsun netten bakabilirsin peygamberinizdir özellikle tavsiye etmiş

ben de karatay tarzıyım daha çok her şey doğal olacak
tek sıkıntı meyvede onada alışıyrsun
meyve eskiden çok yerdim iki aydın felan baya azaltım hatta meyve diyeti bile yaptım

ben mucizeler yaşıyorum
Allahım her karanlığın bir aydınlığı vardır ben bunun en büyük kanıtıyım
neler yaşadım iyileşmek için daha çok hastalandım 7 yıldır 5 operasyon geçirdim
bu uğğurda kullandığım ilaçlar yüzünde safra kesemi aldırdım
bebeğim olsun diye geçen sene ölümden döndüm
ve herşey bu doktorla tanışmamla değişti
nöralterapi yaptırıyorum ve sadece 2 seansta adetim düzene girdi benki artık sadece adet söktürücülerle adet oluyordum
herşey daha da güzel olacak ve ben buna tüm hücrelerimle inanıyorum

ben mucizeler yaşıyorum
Allahım her karanlığın bir aydınlığı vardır ben bunun en büyük kanıtıyım
neler yaşadım iyileşmek için daha çok hastalandım 7 yıldır 5 operasyon geçirdim
bu uğğurda kullandığım ilaçlar yüzünde safra kesemi aldırdım
bebeğim olsun diye geçen sene ölümden döndüm
ve herşey bu doktorla tanışmamla değişti
nöralterapi yaptırıyorum ve sadece 2 seansta adetim düzene girdi benki artık sadece adet söktürücülerle adet oluyordum
herşey daha da güzel olacak ve ben buna tüm hücrelerimle inanıyorum
Canım çok mutlu oldum adına. Doktor var doktorcuk var işte. Bu doktora ben de gitsem bir tahlil için ne güzel olur. İnş kısmet olur :KK200::KK200:. Kitabı filan var mı ki.

Canım çok mutlu oldum adına. Doktor var doktorcuk var işte. Bu doktora ben de gitsem bir tahlil için ne güzel olur. İnş kısmet olur :KK200::KK200:. Kitabı filan var mı ki.
yok bildiğim kadarıyla canım yaa
keşke tanısanız ömer soyak ismi
tarzı çok farklı

Doktorlamı devam ediyorsunuz yoksa kendi başınıza mı başladınız diete?

Back