• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El Gap bot gymboree setler mont 2-3 yaşa kadar kızlara 3 gün %20 indirimli fiyatlarla

image.jpg
image.jpg
image.jpg
image.jpg
image.jpg
image.jpg
image.jpg
image.jpg
image.jpg
image.jpg
image.jpg
image.jpg
image.jpg
image.jpg
Kalanlar

Canım Çok tşk.Ederim ürünleri aldım ...gayet iyi durumdalar çok çok tşkler memnun kaldık satışımızdan ......ha birde koku neyse öğrenmek istiyorum bayıldım kokuya ....

Canım Çok tşk.Ederim ürünleri aldım ...gayet iyi durumdalar çok çok tşkler memnun kaldık satışımızdan ......ha birde koku neyse öğrenmek istiyorum bayıldım kokuya ....
Bende merak ediyordum beğenmediniz sandım üzüldümm:(;) çok sevindim memnun kalmanıza:))) ben yumuşatıcı kullanmıyorumda çamaşırlara avon marka spreylerim var onlardan sıkıyorum size hangisi denk geldi bilmem ama :) çeşit çeşit canım hangini isterse sıkıyorum dolaba çamaşırlara:)) teşekkür edrrim yorumunuz mutlu etti beni:))

yumuşatıcı neden kullanmıyorsunuz?şimdi farkettimde öyle yazmışsınız!! birde son indirimli ürünleriniz güncelleseniz bakalım belki faydalanırız:))

yumuşatıcı neden kullanmıyorsunuz?şimdi farkettimde öyle yazmışsınız!! birde son indirimli ürünleriniz güncelleseniz bakalım belki faydalanırız:))
Kullanmayın kanserojen diyorlar gerçi herşeye öyle diyorlar ama bende ne kadar farkı vardır bilmem ama azcık parfüm sıkıyorum işte çamaşırlara :) deterjanda kullanmıyorum sabun tozu kullanıyorum oda hiiçç güzel kokmuyo bende böyle çözüm buldum:) güncel ürünler 11. Sayfada yarın son artık tatile çıkıcam beğendiğiniz varsa hemen bugün gönderiyim

Back