Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
taytlar kışlık 2 yaşındaki kızıma küçük geldi beli sıktı,boyunda eninde sorun yok..kızınız zayıfsa 2 yaş diyebilirim...sunray 21.5 no, hm kot 12-18 ama kalıbı geniş 2 yaş olur bence 86 cm miş, ca kadifeler 86 kızım 2 yaşında oluyor, hm etek 1 2 yaş 92 cm etiketi ama geçen senede oluyordu bu senede:)) zeyland 18 ay geniç kalıp 2 yaş gibi düşünün, ca kanvas 92 cm hiç denemedim kızıma kalıbı hakkında yorum yapamıycam:) atletler 2 3 yaş çıtçıtlı biz hep bu marka kullanıyoruz biyeleri falan süper hiç sıkmıyor çocuğu daha açılmamış 2 paket var bende 2 3 yaş çıtçıtlı bulamamıştım bulunca abarttım sanırım... olabilecekleri söyleyin ben fiyat çıkarıyım..taytlar,sunray,h*m kot,c*a kadifeler,h*m kadife etek,zeyland kadife elbise,c*a kanvas pant,ve atletler.. bedenleri nedir..
toplu alımda sağlam indirim yaparsanız düşüneceğim.. teşekkürler
alıntı yapmamışım:)Atletler de güzel fakat pahalı geldi onlarda da sağlam indirim yaparsanız ayakkabılar kaban panço ve gömlek hariç diğerlerini almayı düşünüyorum..
mont lazımsa ondada indirim yaparım:):)) evet sunray ve atletler de dahil..
2 3 yaş 5 tanesi 20 lira..istanbuldayım..sizden önce soran bayandan haber bekliyorum o vazgeçerse dönerim size..iyi günlerr..Merhaba citcitli badiler 2 3 yas sanirim ve kac tane hepsi mi 20 lira ve hanginsehirdesiniz
ayakkabılar pink step kkdan almıştım kızım giymedi hiç 22 no 15 lira:)) evet sunray ve atletler de dahil..
beğenirseniz ekleriz sepete:)):)) evet sunray ve atletler de dahil..