Gebeliğe Hazırlık Ganolf iğne kullananlar (belirtilerimizi paylasalım)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Afedersin ama doktorun resmen saçmalamış. Ben klomen kullandım 3 ay yumurtaları cevap vermedi şimdi merional iğne kullanıyorum ve takibim daha sıklaştı çünkü iğneler çok etkili. Klomenle cevap vermezsen iğneye geçersin ki bildiğim kadarıyla gonal f en etkilisi en ağırı. Benim doktor iğne verdiğinde çok tedirgin oldu ohhss diye bişi varmış ve çok tehlikeli boyutlara ulaşabiliyormuş.. Klomende bir kere kontrole giderken iğnelerde 3 defa gittim ikisi çok farklı kafasına göre birini kullan deyip göndermesi saçma olmuş

Evet bende sasirdim canim. Yumurtalarim gayet klomenle bile gelisiyo gecen 4 tane yumurtam olusmustu hatta.. ama sonra o igneyi yazinca sasirdim ama genede almadim onu. Iyikide almamisim klomen kullandim bidaha gene gelismisti yumurtalarim. Dahami etkili dedigimde igne daha etkili ve bebegin yatagina iyi geliyo demisti.. tereddutte kaldm almamakla ama 450 tl deyince almadim

Çok yumurtada çoğul gebelik riski açısından çatlatma iğnesi yapmıyordur. Senin çatlama sorunun yok demekki eğer çatlama sorunun varsa yumurtaların çatlmayıp kistleşebilir o da çok tehlikeli. Ama doktoeun seni tanıyor demekki yumurtaların çatlıyor iğne vermemiş. Benim doktor çatlatma iğnesinden sonra iki defa kontrole çağırdı bu iğneler etkili yumurtan çatlamassa büyümeye devam eder kistleşir dedi. Benim ilk iğneden 4 yumurta oluştu ama gebelik olmadı geçen ay 3 taneydi yine olmadı bu ay 2 tane salı günü çatlatma iğnesi oldum bekliyorum. Ben her tedavide yumurtam oluşmussa çatlatma iğnesi kesin oldum doktor riske atamayız dedi

Ayni kaderi paylasiyoruz canim 4. Ignem bu ay. Benimde catlama sorunum var hayirlisi

Nolucak bu hallerimiz bilmiyorum yumurta büyüse bi dert çatlamasa bi dert doktorum zar zor büyüttük şimdide catlatamadik dediği gibi iğne vurdu gene çatlamadı bu ay kendi haline bıraktı çatlasin diye

Alakasız olmaz umarım. Bizimde bebeğimiz olmuyo.Aşılama dedi doktorlar.Rapor çıkması için 3 yıl evli olmak şart mı?

Evet bende sasirdim canim. Yumurtalarim gayet klomenle bile gelisiyo gecen 4 tane yumurtam olusmustu hatta.. ama sonra o igneyi yazinca sasirdim ama genede almadim onu. Iyikide almamisim klomen kullandim bidaha gene gelismisti yumurtalarim. Dahami etkili dedigimde igne daha etkili ve bebegin yatagina iyi geliyo demisti.. tereddutte kaldm almamakla ama 450 tl deyince almadim
klomenle 4 yumurta gelişiyorsa iğneye ne gerek var. İyi ki kullanmamışsın sorun olurdu Allah muhafaza

Benimde suan bisey yok :) adetime 13 gün kaldi. Igneyi vurulali daha 1 hafta oldu olsada hemen belirti olmaz heralde. Ama bazen yuruyunce kasığım az agriyo sonra geciyo bilmiyorum belirtimidir :)
Benimde salı gelse bir hafta olacak. İğneden sonra 14. Gün belli oluyor canım. Kimyasal geçirdiğimde 16. Gün bile çift çizgi görüyordum iğne sanıyordums doktor değil demişti. Gerçekten de hamile olmadığımda 9.gün bişi çıkmamıştı

Benimde salı gelse bir hafta olacak. İğneden sonra 14. Gün belli oluyor canım. Kimyasal geçirdiğimde 16. Gün bile çift çizgi görüyordum iğne sanıyordums doktor değil demişti. Gerçekten de hamile olmadığımda 9.gün bişi çıkmamıştı

Hayirlisi olsun hakkimizda canim.. bilmiyorum ateşime baktim bugün 35.9 aslinda daha yuksek olmasi gerekmiyomu anlamadim..

Back