- 22 Ekim 2018
- 318
- 297
- 23
- 33
Çok yumurtada çoğul gebelik riski açısından çatlatma iğnesi yapmıyordur. Senin çatlama sorunun yok demekki eğer çatlama sorunun varsa yumurtaların çatlmayıp kistleşebilir o da çok tehlikeli. Ama doktoeun seni tanıyor demekki yumurtaların çatlıyor iğne vermemiş. Benim doktor çatlatma iğnesinden sonra iki defa kontrole çağırdı bu iğneler etkili yumurtan çatlamassa büyümeye devam eder kistleşir dedi. Benim ilk iğneden 4 yumurta oluştu ama gebelik olmadı geçen ay 3 taneydi yine olmadı bu ay 2 tane salı günü çatlatma iğnesi oldum bekliyorum. Ben her tedavide yumurtam oluşmussa çatlatma iğnesi kesin oldum doktor riske atamayız dedi
Bundan önce gene kullandım iğne puregon du onda dediğin gibi catlatma ignesi vurdu ve çatlamadı yumurtalarım sonra kalan ilaç azdı sonraki ay ben doktorun dedigi dozda vurmadım o 100 vurduruyordu ben 75 vurdum sonra söyledim tedavi başarısız olur dedi o ay hamile kaldım adeti de üstüne gördüm hamile olduğumu bilmiyordum adetten 1 hafta sonra kanamayla öğrendim meğer dis gebelik olmuş yani üstünden 7 ay geçti şimdi puregon piyasadan kalkmış bana ganolf verdi bu ayda catlatma vurmadı işte vurmadigi ay kalmıştım dediğin gibi iğne vurmadan belki bu ay gene kalırım çok uzun oldu off parmaklarım:)))