GamzeLim'in Ceyiz Koleksiyonu

herşeyiyle çok dolu uyumlu ve güzel bir çeyiz maşallah herşey çok güzel, çok ama çok sık bakıp takip ettiğim topiğe yorum yapmamışım kendime kızdım şimdi örnek alınacak topik inşallah senin gibi çoğu çeyizimi tamamlayacağım günler gelir dopdolu güzel bir çeyizim olur seninki gibi canım

canım maşallah herşeyini tamamlamışsın:) güle güle kullan hepsini:) yalnız birşey dikkatimi çekti elektrikli ev aletlerini 2şer tane almışsın

Hepsi O Kadar Modern, O Kadar Özenli Seçilmiş ki..
Bıkmadan Hepsine Baktım..

Allah İyi Günlerde Kullanmayı Nasip Etsin..
Hepsi Harika..

Siyah - Beyaz - Kırmızı 3'lüsü Benim Evimde de Mevcut.. :)

Ayyyyyayy Sagol tatlim, gercekten özene bözene aldim herseyimi.
Allah utandirmasin..
Siyah - beyaz - kirmizi üclüsü modasi tavan yapti, bende siyah renkten vazgectim o nedenle:)

ayy tekrar baktım da mor olan pasta fanusunmuş benm niye aklımda hersey mor kaldıki
kırmızı yerine mor hayal ettim sanırım renk körü oldum
Mor renkte cok hosuma gidiyor bu aralar, sanirim oturma odami mor renk yapicam

aldıklarınızı görünce çok duygulandım bende bi an önce hazırlamak istiyorum :)
Insallah, topigini bekliyorum :=) Neden duygulandin, kiyamam..

Secimlerin güzel olmus, en önemlisi icine sinmis olmasi degil mi zaten ?
Internetten cok güzel ceyizliklik ürünler bulabiliriz iyiki, bu aralar bende cok yogunum. Alisverise ara verdim.
Neler aldiklarini not ettin mi peki ? Cifter cifter almamis olursun.

Son düzenleme:
Olsun güzelim, begenin icin cok sagol.. Hepimiz ceyizlerimizi iyi günler kullanalim insallah..
Insallah seninki benimkinden daha bol bereketli olur :=)

canim annem diyorki duvara asarken böyle asmasin siralama yanlismis sag tarafa allah yazan sol tarafda muhammed yazani asmak gerekiyormus söylim dedim haberin olsun:))
Ah canim sagol fotograf cekerken öyle olmus ama biliyorum ilk önce ALLAH (c.c.) yazisinin sol tarafa gelecegini. Arapca soldan okundugu icin
Sen nereden aldin tablolari, yoksa ayni yerden miii aldik :))

canım maşallah herşeyini tamamlamışsın:) güle güle kullan hepsini:) yalnız birşey dikkatimi çekti elektrikli ev aletlerini 2şer tane almışsın
Evet bir kaci 2 adet oldu, bir tanesi hediye gelmisti geri ceviremedim:)

Ah canim sagol fotograf cekerken öyle olmus ama biliyorum ilk önce ALLAH (c.c.) yazisinin sol tarafa gelecegini. Arapca soldan okundugu icin
Sen nereden aldin tablolari, yoksa ayni yerden miii aldik :))

hehe evet bende arap dükkanindan aldim canim exportdan yani sende almanyadan almissin sanirim degilmi?
Evimize guzel bir hava katacagi kesin her evde olmasi gerekiyor:)

hehe evet bende arap dükkanindan aldim canim exportdan yani sende almanyadan almissin sanirim degilmi?
Evimize guzel bir hava katacagi kesin her evde olmasi gerekiyor:)

Evet bende akseuar ve tablolalar saatli aynalar olan bir magazadan aldim. Sen ne taraftasin peki ? Belki de yakiniz:)

Duygusum tablolorun cok $ik gercekten, bende gecenlerde görmüstüm marxlohda.
haftasonu bu terslik olmazsa schalke pazarina gidiyorum ordan biraz daha enli bu sekil bi tablo almak istiyorum oturma odama
bulurum insallah.

Güle güle kullanirsin insallah bitanem benim

Sanırım kırmızıyı cok seviyorsun.Gercekten hepsi cok güzel ve zevkle secilmiş.Güle güle kullan canım

hersey çok güzel maşallah:))benimde az kaldı düğüne daha çok eksık var stresten zayıfladım zaten hem stresli hemde eğlenceli bu işler

Oooo buraya yazmayali neredeyse 2 ay olacak, ee alinacak sey kalmayinca böyle oluyormus demekki..
Bu süre icersinde ufak tefek birseyler aldim ama eskisi gibi degil tabi.. Artik sonuna geliyoruz

Dügün günü icin kadeh siparisim

kirlent kiliflari ve mutfak bezlerim

Kirmizi mutfagima, kirmizi saat yakisir

Bicak setim

Son düzenleme:
herşeyin çok güzel Allah iyi günlerde kullanmayı nasip etsin ekoseli mutfak bezlerin çok güzelmiş netten mi aldın? bir dee simokinli olan nedir kutu gbi bişey mi fotoğrafdan anlayamadım :26:

bnmde çeyizim hep kırmızı siyah beyaz olcak inş:)
çok begendim. güle güle kullan

Tupperware alıcamda
öncelikle evde çok yer kalmıyomu:S
nekadar aldım. bide hangi parçaları alcagı senmi seçiyosun yoksa set halindemi byle:s

karca bıcak setin nekdar:) makası yok dımı:) bnde karaca siyah standa istiyorumm.ince o sanırım

Son düzenleme:
herşeyin çok güzel Allah iyi günlerde kullanmayı nasip etsin ekoseli mutfak bezlerin çok güzelmiş netten mi aldın? bir dee simokinli olan nedir kutu gbi bişey mi fotoğrafdan anlayamadım :26:

Amin sagol canimm...
Ekoseli mutfak bezlerini netten almadim, birde ekoseli mutfak önlügüm var diger sayfalarda onu netten almistim.
Smokinli olan hediyelik poset aslinda, nasil degerlendiririm henüz bilmiyorum cok begendigim icin aldim:)

Genel olarak tüm ceyizlerim mutfaga sigar mi diye düsünmeye basladim, tupperwareyi fazla abartmadan al bence.
Kimi ürünleri set kimileri de tek parca halinde satiliyor, bakliyat icin olan kaplardan mutlaka almalisin :)
Karaca bicaklari cok iyi cok keskin tavsiye ederim.. Fiyati 125 tl

bakliyatlardan alayım diyosun:) bakarıma rtık tşkler:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…