• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

GamzeLim'in Ceyiz Koleksiyonu

çok ama çok güzeller hepsi canım Maşallah:nazar: Allah sağlıklı ve mutlu bir şekilde kullanmak nasip etsin inş.:nazar: sende benim gibi kırmızı hastasısın sanırım:31:
özellikle siyah kırmızı yemek takımını ,kalplı kırmızı bardaklarını ve cupalar - sosluklarını cok begendım bideee ayıla bayıla aldığın battaniyen çok hoşuma gitti:16::16::16: rica etsem bunları nerden aldığını söylermisin :17::17:

Son düzenleyen: Moderatör:
Genee döktürmüşsünnn, çok güzel şeyler alıyosun yaa senin zevkinee hastayımm hastaaaaaaaa:30:
Takı aksesuarından bende morunu arıyorum inş. bulurummmm bu arada 2012 gelini olareak topiğimizee bekliyorum canımm öptümm
http://www.kadinlarkulubu.com/yeni-...1-2012-gelin-adaylari-buyrun-sohbete-625.html
Sagol tatlisim... Mor ürünler moda olmaya basladi, yakinda akseuarlik icin olanlardan cokca görürsün umarim..
Ah o topige ara sira bakiyorum, vaktim hic yokki araniza katilicam ama dayanamiyorum :-))
Senin nasil gidiyor ceyiz alisverisin ?

Kırmızı, siyah ve beyaz ağırlıklı bir çeyiz daha, hepsi birbirinden şık, tebrikler :) Allah güle güle kullandırmayı nasip etsin ;)
Siyah dan sonra vazgectim aslinda, elimde kalanlari mecburen kullanicam iste.. :)
Tesekkür ederim, amin insallah iyi günlerde nasip olsun...

bayıldım
bayıldım
bayıldıımmmmmmmmmmmmmmmmmm
süper hepsi......
mutfak önlüğünü nereden aldın? ve bu çeyizleri ne kadar sürede aldın merak ediyorum gerçekten..... ben daha yeni başladımmm diyebilirim...
Ne desem, mahcup oldum, sagolasin canim.. :17:
Mutfak önlügümü netten siparis vermistim, 3 ay önce almistim.
Ceyize ne zaman basladim, bir düsündümde epey olmus..
3.yila yaklasiyor ama 1.5 yildan beri araliksiz alisveris yapiyorum.
Elimde avucumda para kalmadi ceyiz sevdasi yüzünden :)
Senin ceyiz topigin var mi ? Bende bi göz gezdireyim..

b-a-y-i-l-d-i-m
ya nekadar zevkli birisin yaa masallah herseye masallah sana :)))))
hepsi hepsi hepsi hepsi hepsi cok guzel
hepsinden bende almak istiyoruuuuummmm
birkac sorum olacak (:
bu ceyizi hazirlamaya kac yasinda basladin? Nezamandir bu muhtesem ceyizi hazirliyosun? Hayirlisiyla dugun nezaman insallah? (:
Simdiden mutluluklar hepsini cok guzel anlarda cok guzel zamanlarda kullanman dilegimle :)))
Sagol arkadasim, elimden geldigince göz zevkime hitap edenleri aliyorum:17:
Birlikte cikalim alisverise, benim gözüm iyidir uygunuda bulurum :)
Ceyize gec basladim aslinda, buradaki ceyiz topiclerine bakip ne kadar gec kaldigimi düsünüp icerliyordum:)
Sonra birden bismillah dedik basladik, cok sükür simdi memnunum.. Ailemde yardimci oldu.Allah onlardan razi olsun.
Kendi birikimimle de bu günlere geldik iste.. Ceyize baslayali 2-3 yil oluyor.
Insallah seninde gönlüne göre olur herseyin tatlim.. Senin nasil gidiyor alisverislerin, hangi evredesin?
Dügünüm hayirlisiyla 13 temmuz da..:54:

çok ama çok güzeller hepsi canım Maşallah:nazar: Allah sağlıklı ve mutlu bir şekilde kullanmak nasip etsin inş.:nazar: sende benim gibi kırmızı hastasısın sanırım:31:
özellikle siyah kırmızı yemek takımını ,kalplı kırmızı bardaklarını ve cupalar - sosluklarını cok begendım bideee ayıla bayıla aldığın battaniyen çok hoşuma gitti:16::16::16: rica etsem bunları nerden aldığını söylermisin :17::17:
Amiiinn güzel dileklerin icin sagol canim..
Siyah yemek takimi ve kalpli kirmizi bardaklar ikeadan,
kirmizi yemek takimi izmit carsidan,
cupalari bildigimiz sali pazari magazalari vardirya oradan bulmustum
istanbul bostancidan, sosluklar da ayni sekilde..
Battaniyemi izmitten aldim, markasi diamond..
Insallah bulabilirsin bunlari yada benzerlerini..
Bazilari suan satista degil maalesef.

ya cnm cnm sıkıldı bakınıyım dedim öyle girdim baktım neyapmışsınya çatladım çok güzellerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr güle güle kullan

ya cnm cnm sıkıldı bakınıyım dedim öyle girdim baktım neyapmışsınya çatladım çok güzellerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr güle güle kullan

Aman diyim, masallah de.. catlama canim gel buyur agirliyim seni ceyizlerimi yakindan gör :)

Sagol arkadasim, elimden geldigince göz zevkime hitap edenleri aliyorum
Birlikte cikalim alisverise, benim gözüm iyidir uygunuda bulurum :)
Ceyize gec basladim aslinda, buradaki ceyiz topiclerine bakip ne kadar gec kaldigimi düsünüp icerliyordum:)
Sonra birden bismillah dedik basladik, cok sükür simdi memnunum.. Ailemde yardimci oldu.Allah onlardan razi olsun.
Kendi birikimimle de bu günlere geldik iste.. Ceyize baslayali 2-3 yil oluyor.
Insallah seninde gönlüne göre olur herseyin tatlim.. Senin nasil gidiyor alisverislerin, hangi evredesin?
Dügünüm hayirlisiyla 13 temmuz da..

cokkk tsk ederim cnmmm
Cok cok sevindim senin adina Allah tamamina erdirsin bir omur mutlu olursunuz insallah (:
ben 19 yasindayim 20ye gidiyorum ama daha 0 ceyiz
bu sayfayi gorunce meraklandim bende baslayacagim valla :)
ama gercekten herseyin cok guzel cok cok guzell ya Allah hepsini saglikli ve mutlu birsekilde kullanmak nasip etsn insallah :))))

Amiiinn güzel dileklerin icin sagol canim..
Siyah yemek takimi ve kalpli kirmizi bardaklar ikeadan,
kirmizi yemek takimi izmit carsidan,
cupalari bildigimiz sali pazari magazalari vardirya oradan bulmustum
istanbul bostancidan, sosluklar da ayni sekilde..
Battaniyemi izmitten aldim, markasi diamond..
Insallah bulabilirsin bunlari yada benzerlerini..
Bazilari suan satista degil maalesef.

çok ama çok teşekkür ederim canım seninle zevklerimiz bayaaa uyuyor :) bu verdiğin markalara bakıcam canım :54:

bende yeni açtım topik :) hehe :) ve çeyize yeni başladım... ama tam gaz devam ediyorum :P Allah mesut bahtiyar etsin güle güle kullanın inşallah canım :)
acaba hangi siteden aldığını hatırlıyor musun ? :34:

Sagol tatlisim... Mor ürünler moda olmaya basladi, yakinda akseuarlik icin olanlardan cokca görürsün umarim..
Ah o topige ara sira bakiyorum, vaktim hic yokki araniza katilicam ama dayanamiyorum :-))
Senin nasil gidiyor ceyiz alisverisin ?

Gel cnmm beklerizz her zaman, senle muhabbet etmek iyi olucak. Girebildiğin zamanlarr bekleriz.
Benim çeyiz alışverişi bitti sayıyorum artık, bişey almamaya özen gösteriyorum, dekoratif şeyler almaya başladım, onun dışında iç çamaşırı ve pijama takımları felan alıcam o kadar.:8:

Merhaba canim, biraz gec dönüyorum. Tatildeydim 2 hafta kadar :)
Gebzenin nesi meshur bilmiyorum ama fabrikalariyla bilinir orasi, calisma alani cok..
Ceyiz isi cok zevkli gercekten, hele de birikmis paran olunca.. Bende cogu seyimi nakit aldim.
Taksit durumuna alisamadim henüz..
Sorunlari asip ailenin uzaga gelin gitmene karsi cikmamasina sevindim, her aile icin zor..
Kizlari hem yuvadan ucuyor hemde uzak diyarlara gidiyor.. Haklilar aslinda ama kader secimini coktan yaptirmis bizede..
Hemsirelik güzel bi meslek, insallah oradada hemen istedigin bir hastanede güzel bir isin olur..
Ben evlendikten sonra calismayi düsünüyorum, evde durmak bana göre degil..
Simdilik erken konusmayayim kismetim neredeyse o beni bulur diye düsünüyorum.Calismak en iyisi ;)
Ailem biraz buruk onun disinda hersey yolunda.. Benim icim de buruk.. Zor olacak.

Hosgeldin o zaman :72:
Bencede calismak en iyisi, evde insanin ruhu daraliyor gercekten.
Aileden uzaklasmak en cok bu zor sanirim. Icin buruk olmazsin, bak ne guzel yuva kuruyorsun, kocisinle mutlu bi hayatin olacak Allah'in izniyle. :nazar: Arada sirada kacarsin sende ailenin yanina ohhh bi guzel tatil yaparsin. Uzulme sakin.
Yeni seyler almissin, cok begendim, yine kirmizi :)
Hepsini gule gule kullan. :nazar: :nazar:

allah agiz tadiyla kullanmayi nasip etsin hayirli olsun gercekden benimde en cok hosuma giden ceyiz topigi seninkiydi hatta söyleki bende ceyiz düzüyordum yavas yavas baslamisdim ama senin bu topigine girdikden sonra iyice bir gaza geldim birkac aya cati katini doldurdum ve mutfaga bende herseyimi kirmizi aldim utfagin kendisini beyaz almayi düsünüyorum ama diger kalanlari hep kirmizili aldim mesela bak gecen pecetlik aaldim aklima sen geldi paylasmak istedim google girip wesco küchenrollenhalter rot yazarsan cikar cok hosuma giderek aldim bilmiyorum belki seninde hosuna gider:)

herşey coook guzel Gamzelim
Allahım bir ömür güzel günlerde kullanmayı nasip etsin eşinle sevdiklerinlee :nazar:
moru cok sevıyorum annem sinir oluyo bu yüzden aksam ewe gidince göstereyim de anlasın tek mor sevdalısı benm olmadıgımı :1:

Son düzenleme:
cokkk tsk ederim cnmmm
Cok cok sevindim senin adina Allah tamamina erdirsin bir omur mutlu olursunuz insallah (:
ben 19 yasindayim 20ye gidiyorum ama daha 0 ceyiz
bu sayfayi gorunce meraklandim bende baslayacagim valla :)
ama gercekten herseyin cok guzel cok cok guzell ya Allah hepsini saglikli ve mutlu birsekilde kullanmak nasip etsn insallah :))))
Insallah, Allah herkesin yuvasindan huzuru eksik etmesin..
Yasin daha ufak tatlim, zamanla halledersin ben ceyizime sifirdan 22 yasinda basladim :)
Ceyize baslama hevesini getirmek ayri bi onur olsa gerek, seninde güzel cicilerini görürüz umarim:54:

çok ama çok teşekkür ederim canım seninle zevklerimiz bayaaa uyuyor :) bu verdiğin markalara bakıcam canım :54:
Rica ederim, kolay gelsin.. Bir sorun olursa hep buradayim:34:

bende yeni açtım topik :) hehe :) ve çeyize yeni başladım... ama tam gaz devam ediyorum :P Allah mesut bahtiyar etsin güle güle kullanın inşallah canım :)
acaba hangi siteden aldığını hatırlıyor musun ? :34:
Kolay gelsin, güzel güzel ürünlerin olsun insallah :))
Mutfak önlügünü dekoreko diye bir siteden almistim.

Gel cnmm beklerizz her zaman, senle muhabbet etmek iyi olucak. Girebildiğin zamanlarr bekleriz.
Benim çeyiz alışverişi bitti sayıyorum artık, bişey almamaya özen gösteriyorum, dekoratif şeyler almaya başladım, onun dışında iç çamaşırı ve pijama takımları felan alıcam o kadar.:8:
Tamam canim aklimda zaten hep, firsatim olsa bi selam verip cikmak istemiyorum cnkü..
Ic camasir alisverisi de bu isin en güzel kismidir,gelsin rengarenk ürünler :23:

Hosgeldin o zaman :72:
Bencede calismak en iyisi, evde insanin ruhu daraliyor gercekten.
Aileden uzaklasmak en cok bu zor sanirim. Icin buruk olmazsin, bak ne guzel yuva kuruyorsun, kocisinle mutlu bi hayatin olacak Allah'in izniyle. :nazar: Arada sirada kacarsin sende ailenin yanina ohhh bi guzel tatil yaparsin. Uzulme sakin.
Yeni seyler almissin, cok begendim, yine kirmizi :)
Hepsini gule gule kullan. :nazar: :nazar:
Arada sirada kacamak yapma planlarim var, özel günlerde ailemi asla yalniz birakmak istemiyorum.
Is durumu vs onlar nasil olur bilemiyorum, isten zirt pirtta izin alinmayacagina göre bu konu beni geriyor.
Sende mutlu olursun insallah tatlim, gelin ya nasip demis...

allah agiz tadiyla kullanmayi nasip etsin hayirli olsun gercekden benimde en cok hosuma giden ceyiz topigi seninkiydi hatta söyleki bende ceyiz düzüyordum yavas yavas baslamisdim ama senin bu topigine girdikden sonra iyice bir gaza geldim birkac aya cati katini doldurdum ve mutfaga bende herseyimi kirmizi aldim utfagin kendisini beyaz almayi düsünüyorum ama diger kalanlari hep kirmizili aldim mesela bak gecen pecetlik aaldim aklima sen geldi paylasmak istedim google girip wesco küchenrollenhalter rot yazarsan cikar cok hosuma giderek aldim bilmiyorum belki seninde hosuna gider:)
Sagol arkadasim, mesajin beni sevindirdi sasirdim birazda.. kirmizi deyince benim aklina geliyor olmam ne hos:)
Cok sagol önerin icin bakicam buna, sen netten mi ismarladin peki ?
Demek sende kirmizili yaptin ceyizini, bence hic pisman olmayacaksin kipir kipir olacak heryer :)
Senin topigin var mi ? Bir bakayim hemen:54:

herşey coook guzel Gamzelim
Allahım bir ömür güzel günlerde kullanmayı nasip etsin eşinle sevdiklerinlee :nazar:
moru cok sevıyorum annem sinir oluyo bu yüzden aksam ewe gidince göstereyim de anlasın tek mor sevdalısı benm olmadıgımı :1:
Sagol arkadasim da benim ceyizim mor degil ki kirmizi :)
isimleri karistirdin galiba ama olsun,yinede annecigine ekledigim ceyiz fotolarini gösterebilirsin:)

güle güle kullanın hepsi çok güzel ayrıca kurbagalara bayıldım:nazar::nazar::nazar::nazar:
Kurbaglarim cok asildir, bir öpücükle prens oluverirler..:) Tesekkür ederim

Melegimmm :16::16::16::16:

ben geldim, gelir gelmez hemen yeni cicislerine göz attim....

yine bos durmamisin :1:

Ay aayy kimler gelmis kimlerrr, benimmm sekerden tatlim gelmis :)
Nerelerdesin, özledim seni.. Buralarda bile yoklugun belli oluyor hemen..

Hepsi O Kadar Modern, O Kadar Özenli Seçilmiş ki..
Bıkmadan Hepsine Baktım..

Allah İyi Günlerde Kullanmayı Nasip Etsin..:nazar:
Hepsi Harika..:16:

Siyah - Beyaz - Kırmızı 3'lüsü Benim Evimde de Mevcut.. :)

Son düzenleme:
Sagol arkadasim da benim ceyizim mor degil ki kirmizi :)
isimleri karistirdin galiba ama olsun,yinede annecigine ekledigim ceyiz fotolarini gösterebilirsin:)

biliyorum ilk başlarda lila ketıl ve aksesuar görmüştüm kırmızıları gördüm tabikidee hersey cok guzel gule gule kullan

ayy tekrar baktım da mor olan pasta fanusunmuş benm niye aklımda hersey mor kaldıki :1:
kırmızı yerine mor hayal ettim sanırım renk körü oldum :9:

Evet canim benim aslinda aklima 3ncü bir renk yokdu siyah beyaz mutfak alcagimi biliyordum ama 3ncü rengi senin topigine bakinca belirledim iyikide yapmisim vallahi okadar canli duruyorki kirmizi simdiden heycanlaniyorum:)

evet ben o peceteligi internetten siparis verdim zaten benim carsiya cikip keyfini cikara cikara alisveris yapmaya zamanim olmuyorki haftanin 6 günü calisiyorum pazarlarida heryer kapali zaten herseyimi internetten aliyorum biraz zor ve daha pahali oluyor ama napalim yapiyoruz iste bir sekilde:((

Benim ceyiz topigim yok canim hepsini yukariya cati katina doldurdum okadar cokki ne aldim ne almadim aklimda yok bile vallah

Back