Istanbula mi ? Öyleyse yakiniz birbirimize, 1 saat kadar
Tupperwarelerin her ürünü iyi degil aslinda, mesela bu ürünün taze tutma özelligi varsa eger
neden kapagi olmayan cerez takimini alayim ki ? Ben boy boy saklama kaplari, buzluk serisi,
bakliyat kaplari gibi muhafaza edecegim besinler icin ürün aldim..
Nevresim takimini abartmamak gerek, 10 cesit alana hayretle bakiyorum
3-4 adet yeterli bence, daha sonrada begendikce alirsin. pike de ayni sekilde.
yatak örtüsü bir tane yeter, uyku seti olmasa da olur ben almistim..
Tencere takimi icin, hisar ve korkmaz iyi diye duydum, ben ürünlerimi karacadan aldim.
Komple ceyiz seti olarak.. Henüz kullanmadigim icin iyi veya kötü diye yorum yapmiyim:)
Hastane demissin, hemsire misin canim ?
Ailen uzaga gidecek olmana nasil bir tepki verdi peki?
Allah hepimize kolaylik versin ne diyeyim..
Selam canimmmmm
Evettttt gelirsin artik bi cay icmeye :) Bak merak ettim Gebze'nin nesi meshur acaba? Sen oralimisin, yoksa nisanlin orda yasiyor diyemi orda yasicaksin?
Arastirmalarim devam ediyor tupperware saklama kaplari hakkinda: hosuma gidenler su serisi, oval serisi ve antartika serisi.
Istanbul'a gittigimde hem bana hem ablama alacam onlari
Nevresim takimlari o kadar hosssss ki, insanlar cokca aliyor. Evlendikten sonraya biraktim ben 3 tane ile yetinecez, elim birsuru sey almaya alisacak, evlendikten sonrada devam edeyim ben
Hisar ve korkmaz i bi arastirim ben, cok saol :)
Sene sonunda hemsire oluyorum insallah. Annem inanamiyor gidecegimi hala :) Erkek arkadasimla tanismadan bile once, hep Turkiye'de yasicam derdim, tamam kizim bende gelirim derdi. Simdi oyle mi? Napcan orda, cok uzak bilmem neler, yapamazsin, sen gitme o gelsin falan...
Ilk baslarda iliskime cokkk tepki gosterdiler annem ile ablam. Cok kotu gunler yasadim, bi ayrilip bi baristik sevgilimle.
O bi yana, erkek arkadasimda bi kac sorunlar vardi, sorumlu olamiyordu he he diyip geciyordu. Simdi ise benden daha sorumlu oldu ya. Ceyizlere, esyalara, eve en cok o bakiyor. Isini gelistirdi, birsuru sey degisti acikcasi.
Hani cogumuz deriz, insanlar degismiyor vs, ben inanmiyorum artik, bi insan gonulden isterse yapar.
Simdi cok sukur hersey yolunda, hatta annem kendisi diyor okulun bitsin sozlen artik, olmuyor boyle
Peki sen calisacakmisin canim? Ailen tepki gosterdi mi?
Alisamicam diye korkularin var mi?