Sagol tatlisim... Mor ürünler moda olmaya basladi, yakinda akseuarlik icin olanlardan cokca görürsün umarim..Genee döktürmüşsünnn, çok güzel şeyler alıyosun yaa senin zevkinee hastayımm hastaaaaaaaa
Takı aksesuarından bende morunu arıyorum inş. bulurummmm bu arada 2012 gelini olareak topiğimizee bekliyorum canımm öptümm
http://www.kadinlarkulubu.com/yeni-...1-2012-gelin-adaylari-buyrun-sohbete-625.html
Siyah dan sonra vazgectim aslinda, elimde kalanlari mecburen kullanicam iste.. :)Kırmızı, siyah ve beyaz ağırlıklı bir çeyiz daha, hepsi birbirinden şık, tebrikler :) Allah güle güle kullandırmayı nasip etsin
Ne desem, mahcup oldum, sagolasin canim..bayıldım
bayıldım
bayıldıımmmmmmmmmmmmmmmmmm
süper hepsi......
mutfak önlüğünü nereden aldın? ve bu çeyizleri ne kadar sürede aldın merak ediyorum gerçekten..... ben daha yeni başladımmm diyebilirim...
Sagol arkadasim, elimden geldigince göz zevkime hitap edenleri aliyorumb-a-y-i-l-d-i-m
ya nekadar zevkli birisin yaa masallah herseye masallah sana :)))))
hepsi hepsi hepsi hepsi hepsi cok guzel
hepsinden bende almak istiyoruuuuummmm
birkac sorum olacak
bu ceyizi hazirlamaya kac yasinda basladin? Nezamandir bu muhtesem ceyizi hazirliyosun? Hayirlisiyla dugun nezaman insallah?
Simdiden mutluluklar hepsini cok guzel anlarda cok guzel zamanlarda kullanman dilegimle :)))
Amiiinn güzel dileklerin icin sagol canim..çok ama çok güzeller hepsi canım MaşallahAllah sağlıklı ve mutlu bir şekilde kullanmak nasip etsin inş. sende benim gibi kırmızı hastasısın sanırım
özellikle siyah kırmızı yemek takımını ,kalplı kırmızı bardaklarını ve cupalar - sosluklarını cok begendım bideee ayıla bayıla aldığın battaniyen çok hoşuma gittirica etsem bunları nerden aldığını söylermisin
ya cnm cnm sıkıldı bakınıyım dedim öyle girdim baktım neyapmışsınya çatladım çok güzellerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr güle güle kullan
Amiiinn güzel dileklerin icin sagol canim..
Siyah yemek takimi ve kalpli kirmizi bardaklar ikeadan,
kirmizi yemek takimi izmit carsidan,
cupalari bildigimiz sali pazari magazalari vardirya oradan bulmustum
istanbul bostancidan, sosluklar da ayni sekilde..
Battaniyemi izmitten aldim, markasi diamond..
Insallah bulabilirsin bunlari yada benzerlerini..
Bazilari suan satista degil maalesef.
Sagol tatlisim... Mor ürünler moda olmaya basladi, yakinda akseuarlik icin olanlardan cokca görürsün umarim..
Ah o topige ara sira bakiyorum, vaktim hic yokki araniza katilicam ama dayanamiyorum)
Senin nasil gidiyor ceyiz alisverisin ?
Merhaba canim, biraz gec dönüyorum. Tatildeydim 2 hafta kadar :)
Gebzenin nesi meshur bilmiyorum ama fabrikalariyla bilinir orasi, calisma alani cok..
Ceyiz isi cok zevkli gercekten, hele de birikmis paran olunca.. Bende cogu seyimi nakit aldim.
Taksit durumuna alisamadim henüz..
Sorunlari asip ailenin uzaga gelin gitmene karsi cikmamasina sevindim, her aile icin zor..
Kizlari hem yuvadan ucuyor hemde uzak diyarlara gidiyor.. Haklilar aslinda ama kader secimini coktan yaptirmis bizede..
Hemsirelik güzel bi meslek, insallah oradada hemen istedigin bir hastanede güzel bir isin olur..
Ben evlendikten sonra calismayi düsünüyorum, evde durmak bana göre degil..
Simdilik erken konusmayayim kismetim neredeyse o beni bulur diye düsünüyorum.Calismak en iyisi
Ailem biraz buruk onun disinda hersey yolunda.. Benim icim de buruk.. Zor olacak.
Insallah, Allah herkesin yuvasindan huzuru eksik etmesin..cokkk tsk ederim cnmmm
Cok cok sevindim senin adina Allah tamamina erdirsin bir omur mutlu olursunuz insallah
ben 19 yasindayim 20ye gidiyorum ama daha 0 ceyiz
bu sayfayi gorunce meraklandim bende baslayacagim valla :)
ama gercekten herseyin cok guzel cok cok guzell ya Allah hepsini saglikli ve mutlu birsekilde kullanmak nasip etsn insallah :))))
Rica ederim, kolay gelsin.. Bir sorun olursa hep buradayimçok ama çok teşekkür ederim canım seninle zevklerimiz bayaaa uyuyor :) bu verdiğin markalara bakıcam canım
Kolay gelsin, güzel güzel ürünlerin olsun insallah :))bende yeni açtım topik :) hehe :) ve çeyize yeni başladım... ama tam gaz devam ediyorumAllah mesut bahtiyar etsin güle güle kullanın inşallah canım :)
acaba hangi siteden aldığını hatırlıyor musun ?
Tamam canim aklimda zaten hep, firsatim olsa bi selam verip cikmak istemiyorum cnkü..Gel cnmm beklerizz her zaman, senle muhabbet etmek iyi olucak. Girebildiğin zamanlarr bekleriz.
Benim çeyiz alışverişi bitti sayıyorum artık, bişey almamaya özen gösteriyorum, dekoratif şeyler almaya başladım, onun dışında iç çamaşırı ve pijama takımları felan alıcam o kadar.
Arada sirada kacamak yapma planlarim var, özel günlerde ailemi asla yalniz birakmak istemiyorum.Hosgeldin o zaman
Bencede calismak en iyisi, evde insanin ruhu daraliyor gercekten.
Aileden uzaklasmak en cok bu zor sanirim. Icin buruk olmazsin, bak ne guzel yuva kuruyorsun, kocisinle mutlu bi hayatin olacak Allah'in izniyle.Arada sirada kacarsin sende ailenin yanina ohhh bi guzel tatil yaparsin. Uzulme sakin.
Yeni seyler almissin, cok begendim, yine kirmizi :)
Hepsini gule gule kullan.
Sagol arkadasim, mesajin beni sevindirdi sasirdim birazda.. kirmizi deyince benim aklina geliyor olmam ne hos:)allah agiz tadiyla kullanmayi nasip etsin hayirli olsun gercekden benimde en cok hosuma giden ceyiz topigi seninkiydi hatta söyleki bende ceyiz düzüyordum yavas yavas baslamisdim ama senin bu topigine girdikden sonra iyice bir gaza geldim birkac aya cati katini doldurdum ve mutfaga bende herseyimi kirmizi aldim utfagin kendisini beyaz almayi düsünüyorum ama diger kalanlari hep kirmizili aldim mesela bak gecen pecetlik aaldim aklima sen geldi paylasmak istedim google girip wesco küchenrollenhalter rot yazarsan cikar cok hosuma giderek aldim bilmiyorum belki seninde hosuna gider:)
Sagol arkadasim da benim ceyizim mor degil ki kirmizi :)herşey coook guzel Gamzelim
Allahım bir ömür güzel günlerde kullanmayı nasip etsin eşinle sevdiklerinlee
moru cok sevıyorum annem sinir oluyo bu yüzden aksam ewe gidince göstereyim de anlasın tek mor sevdalısı benm olmadıgımı
Kurbaglarim cok asildir, bir öpücükle prens oluverirler..:) Tesekkür ederimgüle güle kullanın hepsi çok güzel ayrıca kurbagalara bayıldım
Melegimmm
ben geldim, gelir gelmez hemen yeni cicislerine göz attim....
yine bos durmamisin
Sagol arkadasim da benim ceyizim mor degil ki kirmizi :)
isimleri karistirdin galiba ama olsun,yinede annecigine ekledigim ceyiz fotolarini gösterebilirsin:)
biliyorum ilk başlarda lila ketıl ve aksesuar görmüştüm kırmızıları gördüm tabikidee hersey cok guzel gule gule kullan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?