Evimin beni ilk karsilayan kösesine...
:) Eveeet ; güzel paylaşımların daimi takipçisiyim :)
Rica ederim :) Oldu canım Kasım'da evlendim 2 ay geçti gitti bile :)
Senin için de zaman çabucak geçer de bir an önce düğün vakti gelir inşallah sağlıkla mutlulukla hayırlısıyla:)
Tesekkürler..yeni evlilere evleneceklere mutluluklar dilerim...
ayyyyyyy gazmelimmm yaaa bayıldımm gene swarowski taşlı ALLAH yazılı bir tabloo bayıldım şahaserr yaaa
istanbullu nevresime de bayıldım güle güle kullan zevkli hatunsun vesselam
Sagol bebisim, bende görür görmez bayildim.. Evimizin bir kösesinde olmasi gerekiyor bence..
Bereket duasi almayi düsünüyorum mutfaga, bir arkadasin önerisi sayesinde aklima yatti bu fikir...
Böyle güzelini bulur muyum bilmiyorum..
Aldıklarınızı iyi günlerde,güle güle kullanın hepsi çok güzel.
Son aldığınız çikolata fanusunu nerden aldınız acaba?
Canım nerden aldın o fanusu ayrıca alttakini mi üsttekini mi aldın veee kaça aldın* Çok güzeller ve güzel günlerde kullanman dileğiyle
Ayet-el kürsi nin önemini unutmamak gerek, haklisin canim.bereket duasıda gerekli evet karınca duası yazıyor zaten onda ama bence ayet-el kürsi de al bi köşeye de onu as ben almayı düşünüyorum bu ayeti çünkü ölüm haricinde her türlü şerden koruyor ya o dua ALLAH ın izniyle o yüzden dedim mutluluğunu ve huzurunu bozulmasın evini korusun diye
bu arada yeni aldığıklarında müthiş kız nerden bulursun böyle şeyleri bilmem senle alışveriişe çıkasım geliyor inan aşk yazan askılık falan çok orijinel yani
maşallah kırkbir kere evine de çeyizlerine de inşalah ALLAH iyi günlerde kullanmayı nasip etsin hepsini kocişkonla
Fiyatini bende düsündüm ama sonradan normal geldi.son aldıklarında çok hoşlartepsiyi geçen gün netten farklı desenine baktım baktım kızlara sormadan almayım fiyatı çokmu acaba dedim çok geç saatti sonrada giremedim nete kaldı güzel seçim olmuş güzel günlerde kullanırsın inşallah
Ayet-el kürsi nin önemini unutmamak gerek, haklisin canim.
Allah yuvarlarimizdan huzuru ve bereketi eksik etmesin insallah..
Nereden buluyorum ah bilsen, her yerde gözüm, netten alisveris yapmazdim ona da el attim..
Benimki aldigim seyleri gördükce gülüyor bana, sanki alinmayacak seyler
Birlikte alisveris yapabiliriz tabi tatlim, ben cok seviyorum ceyiz alisverisine baya bi alistim..
Nerede bi ceyiz magazasi görsem iceri damliyorum.. O an yanimda olan arkadaslarim bile hevese geliyor.. :)
Sen henüz baslamamistin ama dimi ?
Sagol canim. Begenmene sevindim gercekten..
Tr'nin neresine gelin gideceksin peki ?
Renk secimlerin bana kalirsa tabiki harika, cünkü benim en sevdigim renkler bunlar..
Gerci bu sene siyah kirmizi beyaz üclüsü tavan yapti, baya bir moda oldu.
Ceyizin icin modasi gecmeyecek ürünler almaya baslayabilirsin, tencere takimi olabilir..
Havlu ve nevresim, tekstil ürünleri alabilirsin.. Ve yurtdisinda oldugun icin bilirsin tupperwareyi
ceyizinden eksik etme, cok para verme indirimleri takip et kesene göre alirsin..
Diger ceyizliklik esyalari zamana yayarak alirsin,moda cok hizla degisiyor zevkler degisiyor vs.
En önemlisi kenara para koy canim, sonra gönlünce yaparsin alisverisini insallah...[/B][/FONT][/COLOR]
Bencede kacirma begendiklerini, nasil olsa kendine ait bir yuvan olacak ve aldiklarini kullanacaksin ins.aman seninkide her erkek gibi işte eminim hepsini gereksiz görüyordur bu kadar abaartıyorsun diye erkeklere kalsa bi kaç tabak ve bardak yeticek yani
bende bayılırım züccaciye ürünlerine
yok ben başlamadım çünkü nişanlı değilim yani
ama mesela önüme çıkan çok hoşuma giden şeyleri kaçırmadan alıyorum yani mesela bugün inek desenli süt şişesi aldım çok istiyordum buldum sonunda ohh içime dert kalırdı yoksa birde en son taşlı dekoratif zeytin tabağı aldım
oo bende nişanlanmadan başlamışım farkettimde
o gün gelse aartık kimbilir coşucam neler alıcam
bol çeşit süper çeyizlik ürünler almışı güle güle kullan
Sagolun, darisi tüm isteyenlere...Maşallah, hepsi çok güzel, iyi günlerde kullanın.
Istanbula mi ? Öyleyse yakiniz birbirimize, 1 saat kadarYazini cok gec gordum canim ya, ozur dilerim.
Allah izin verirse Istanbul'a gelin gidecegim :)
Tupperware'leri cok duydum, o kadar cesit cesit urunler varki ne alacagimi sasirmis durumdayimForumda surahi bile alanlar var
Nevresim takimlari, pike, battaniye, yorgan, yastik vs: Kac tane almam gerekiyor sence Gamzelim?
Birde tencere takim icin hangi markayi onerirsin?
Cok mu soru sordum ne? Ayyy bak yine sordum
Haklisin canim, ilk once birikim yapmamiz sart. Ilk baslarda, okulum biter bitmez evlenmeyi dusunuyorduk yani bu sene. Sonra dusunduk, borclarla evlenmeyelim, cicim aylari stres icinde yasamayalim. Birde evlendikten hemen sonra calisamicam, hastane hop diye bulunmaz, sartlari arastirmak gerek :) Ev, araba alalim derken 3 sene sonraya erteledik. Soz+nisan 2 sene sonra insallah.
Herkesin hakkinda hayirlisi olsun.
Sagol arkadasim, evet tam bir kirmizi tutkunuyum.. Bu renk benim gözümü gönlümü aciyor:)Mutfağından sonra bunları da görünce anladım sende de kırmızı siyah takıntısı var :)
Bende de özellikle mutfak için geçerli bu :) Senin gibi çoğu şeyimi kırmızı siyah aldım diyebilirim:)
Çok çook hoş şeyller.. Mutlu günlerde kullan canımm
Cift ürünüm fazla yok aslinda, dikkat ettim evi doldurmak istemiyorum esyayla..herşeyin çok güzel cnm çk çk çk güzel günlerde kullan seninkilere bakarak eksiklerimi not aldım bnde ama bazı şylerdne çift çift gördüm örneğin blender, fanus, kaseler fln inşallah kocaman bir mutfağın olur yksa bu kdr fzla mutfak eşyası küçük bir mutfakta kriz geçirtir insana :) :) ayrıca bütn evi sn almışsın damat sadece kendini getiriyor herhalde
Boy boy olan kek fanuslar mi ?hepsini çok beğendim ama kurabiye ve kek fanusun gerçekten çok yaratıc olmuş. nereden aldın? umarım türkiye dersin:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?