Merhaba canim, biraz gec yaziyorum kusura bakma..
Bu aralar is dolasiyla cook yogunum, eve yemek yemeye ve uyumaya geliyorum..
Bende esimle ilerde gelmek isterim buraya, tatil amacli.. Onun prosedürü nedir arastirmadim..
Cok uzun isler benim kafami bozuyo stresse giriyorum bakmadim hic :)
Tek bildigim tr de üzerine bir mal varliginin tapulu olmasi gerektigiymis, amac
orada parasi pulu var buraya gelmez diye mantik yürütmek..
Nikah tarihi bulursunuz canim, herkese düsüyor saatleri istedigin gibi olmaz belki
memur sayisina göre degisir ama o konuda sorun olmaz merak etme..
Gelinlik fiyatlari icin hep ayni seyi söylüyorlar demekki, gecen senede subattan sonra
pahali olacak fiyatlar demislerdi.. Millet hemen alsin,kacirmasin diye
Sizin ayirdiginiz bütce ne kadar.. Benim gelinligimin fiyati orta halliydi ne cok pahali
nede cok ucuz.. Satin aldim ben.. Kiralik istemedim.. Sen ne düsünüyorsun?
Estagfirullan canim ne kusuru.
Isin gücün olmasi gercekten cok güzel.
Nisanlim 1500TL ile hesapliyor.
Ama ben o kadar vermek istemiyorum acikcasi.
1000TL düsünüyorum.
Kuzenim 1300TL lik gelinlige pazarlik yapa yapa 1000TL ye almisti :)
Onun gibi pazarlik yapabilen biri lazim yanimda.
Tek kelimeyleeee HARİKAAABendeee bu tarz tabloo istiyorumm, gülee gülee kullan canım kıymetlilerinii . Nerden ve kaça malettiğini merak ettim.
Cok tesekkür ederim, böyle iltiaflari okuyunca mahcup oluyorum :)ilk defa burada bu kadar tam takım ceyızlerı bır arada gordum
ve hepsıde benım olmalı dıye dusundum yoldan cıkardın benı :)
2 soru
grundıng blendar setını almalımıyım ? fıyatı bana makul gelıyor
VE ALLAH AŞKINA BİNDALLINLA İLGİLİ FİKİR VEREBİLİRMİSİN EBNDE O TARZ İSTİYORUM Bİ AKRABAMDA GÖRMÜŞTÜM ÜSTÜ NAR CİCEĞİYDİ,SENINKIKDE ORGANZE SANIRIM NEREDEN VE KACA ALDIN CANIM?
Sagol, amin insallah.. Hepimiz huzur icersinde kullanalim..canm bütün eşyalarını ağız tadıyla mutlulukla kullanmanı diliyorum...maaşallahh
Uzun zamandir topigini takip ediyorum, fakat bi turlu yorum yapmaya firsatim olmadi.
Gercekten herseyi cokkkkk begendim, masAllah sana ve esyalarina.
Allah'im agiz tadiyla kullanmayi nasip etsin insAllah.
Allah kismet ederse, bende insAllah yurtdisindan Turkiye'ye gelin gidecegim en fazla 3 yil sonra. Ceyizim icin daha bi igne bile almadimAma evdeki odalarin renklerine kadar dusundum :)) Ceyizim icin - Gri - Beyaz - Kirmizi - Siyah (Gri agirlikli olarak) renkler secimimdir.
Sence ceyizime ne zaman baslamaliyim? Buralardan mi almaliyim yoksa Turkiye'de mi?
Bu tablolara bayıldımm
görsem hiç kaçırmam hemen alırımm
bitti mi eksiklerr bu arada canımm
canım tablolarınn supeeer evının gırısınede emınım kı cok yakısacaktır
çeyizin çok uyumlu çok güzel bi mutfağın olacak..
Hepsi birbirinden güzel gerçekten.iyi günlerde kullanırsın inşallah
Iki tane istanbul nevresimim var acaba hangisini sordun?MaşallahGüle güle kullan cnm . İstanbul nevresim takımının markasını ve fiyatını öğrenebilir miyim ?
Merhaba canim, sen topigimin daimi takipcilerindendin hala da öylesin :)Canım merhaba, bence de harika tabloların :) Benzerlerini görmüştüm ama buna denk gelmemiştim daha önce hiç. Bizde nazar duasının olduğu büyük bir tablo ve mutfağa bereket duasının olduğu küçük tablolar aldık.Mutfağın için bir şey yazmışmıydım hatırlamıyorum ama çok güzel olmuş :) Maşallah.
Aynen tatlim katiliyorum.evi fazla doldurmak iyi olmuyor canım
ben evde sadeliği sevelerdenim ki ona rağmen gereksiz fazla şeyler aldığım olmuş benimde :)
evlilik güzel gidiyor çok şükür herşey yolunda iş bulamadım daha malesef o sıkıyor beni öyle işte
Tesekkür ederim.. insallah...çok güzel hepsi. güle güle güzel günlerde kullan.
GamzeLim
Merhaba canim, sen topigimin daimi takipcilerindendin hala da öylesin :)
Mutfaga bereket ayeti cok mantikli olmus, bende düsünebilirim bunu..
Mutfagim benim gözbebegim oldu, sagol begenin icin...
Senin dügünün oldu mu peki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?