GamzeLim'in Ceyiz Koleksiyonu

Estagfirullan canim ne kusuru.
Isin gücün olmasi gercekten cok güzel.

Nisanlim 1500TL ile hesapliyor.
Ama ben o kadar vermek istemiyorum acikcasi.
1000TL düsünüyorum.
Kuzenim 1300TL lik gelinlige pazarlik yapa yapa 1000TL ye almisti :)
Onun gibi pazarlik yapabilen biri lazim yanimda.

Bosver öyle hesaplasin, ne olur ne olmaz.. O civarlarda bulursun ama kumasin iyi olmasina dikkat et.
Diktiricekmisin hazir mi alcaksin ?
Ben diktirmedim, hazir aldim 1 gün icersinde istedigim sekle getirdiler ufak tefek degisiklikler oldu..
Istanbul dan mi alacaksiniz ? Gelinlik dedigin zaman istanbul gelir akla..
Pazarlik önemli cidden, baya indirmislerdi bizdede..

Tek kelimeyleeee HARİKAAA Bendeee bu tarz tabloo istiyorumm, gülee gülee kullan canım kıymetlilerinii . Nerden ve kaça malettiğini merak ettim.

ilk defa burada bu kadar tam takım ceyızlerı bır arada gordum
ve hepsıde benım olmalı dıye dusundum yoldan cıkardın benı :)
2 soru
grundıng blendar setını almalımıyım ? fıyatı bana makul gelıyor
VE ALLAH AŞKINA BİNDALLINLA İLGİLİ FİKİR VEREBİLİRMİSİN EBNDE O TARZ İSTİYORUM Bİ AKRABAMDA GÖRMÜŞTÜM ÜSTÜ NAR CİCEĞİYDİ,SENINKIKDE ORGANZE SANIRIM NEREDEN VE KACA ALDIN CANIM?

canm bütün eşyalarını ağız tadıyla mutlulukla kullanmanı diliyorum...maaşallahh

Tek kelimeyleeee HARİKAAA Bendeee bu tarz tabloo istiyorumm, gülee gülee kullan canım kıymetlilerinii . Nerden ve kaça malettiğini merak ettim.

Sagol tatlim. Bende ilk görüste asik oldum bu tablolara.. Bunlari almanyadan aldim.
Türkiye de tablo olarak maalesef hic denk gelmedim, yoksa oradan alirdim..
Eger görürsem sana mutlaka bildiririm.

Cok tesekkür ederim, böyle iltiaflari okuyunca mahcup oluyorum :)
Her genc kiz gibi ceyizim icin cok özendim, uzun zamandir ceyiz aliyorum.
Basindan beri hep kontrollü gitmisim aldiklarima sonradan farkediyorum, fazladan almadim hic birseyi
renk ve uyum icersinde olmalarina özen gösterdim ve almisken iyisi olsun bi kere olsun dedim..
Grundig blender setin icersinde cok acil olmasi gerekenler yok aslinda, mesela mixer olarak bana ufak geldi
bir cirpacagi var cünkü, kek cok yaptigim icin zorlanacagimi düsünüyorum o nedenle ayriyetten bir tane daha mixer almam gerekecek.
Icersinde almadigin ürünler yoksa alabilirsin, daha önce alip da kenara koydugun ürün varsa alma derim..
Bindallimi mahmutpasadan aldim canim, tam artik geri dönüyordukki kendimi baska bir ara sokakta buldum, birkac cesit bindalli
gördüm hosuma gittiler öyle böyle derken saticiyla cok uygun fiyata anlastik. Yaninda kina kutulari vs 100 tl civarina geldi..
Bindalli konusunda cok ucak fiyatli birsey istemedim hic..Abartmak istemeyenler icin benim bindallim ideal..
Senin dügünün yakin mi ? Basladin mi ceyize ?

canm bütün eşyalarını ağız tadıyla mutlulukla kullanmanı diliyorum...maaşallahh
Sagol, amin insallah.. Hepimiz huzur icersinde kullanalim..

Uzun zamandir topigini takip ediyorum, fakat bi turlu yorum yapmaya firsatim olmadi.
Gercekten herseyi cokkkkk begendim, masAllah sana ve esyalarina.
Allah'im agiz tadiyla kullanmayi nasip etsin insAllah.

Allah kismet ederse, bende insAllah yurtdisindan Turkiye'ye gelin gidecegim en fazla 3 yil sonra. Ceyizim icin daha bi igne bile almadim Ama evdeki odalarin renklerine kadar dusundum :)) Ceyizim icin - Gri - Beyaz - Kirmizi - Siyah (Gri agirlikli olarak) renkler secimimdir.

Sence ceyizime ne zaman baslamaliyim? Buralardan mi almaliyim yoksa Turkiye'de mi?

Bu tablolara bayıldımm

görsem hiç kaçırmam hemen alırımm

bitti mi eksiklerr bu arada canımm

Son düzenleme:

Sagol canim. Begenmene sevindim gercekten..
Tr'nin neresine gelin gideceksin peki ?
Renk secimlerin bana kalirsa tabiki harika, cünkü benim en sevdigim renkler bunlar..
Gerci bu sene siyah kirmizi beyaz üclüsü tavan yapti, baya bir moda oldu.

Ceyizin icin modasi gecmeyecek ürünler almaya baslayabilirsin, tencere takimi olabilir..
Havlu ve nevresim, tekstil ürünleri alabilirsin.. Ve yurtdisinda oldugun icin bilirsin tupperwareyi
ceyizinden eksik etme, cok para verme indirimleri takip et kesene göre alirsin..

Diger ceyizliklik esyalari zamana yayarak alirsin,moda cok hizla degisiyor zevkler degisiyor vs.
En önemlisi kenara para koy canim, sonra gönlünce yaparsin alisverisini insallah
...

Bu tablolara bayıldımm

görsem hiç kaçırmam hemen alırımm

bitti mi eksiklerr bu arada canımm

Eksikler fazla kalmadi cnm hatta hic kalmadi, alisveris sitelerini gezerken
bundan var,e bundan var, eksigim yok diye diye bakiyorum..
Bazilarini alamadigim icin tuhaf olmuyorum degil, ama fuzuli masraftan kacindigim icin
ve evi doldurmak istemedigim icin ceyiz alisverisim seyreklesti..
Senin nasil gidiyor evliligin ?

canım tablolarınn supeeer evının gırısınede emınım kı cok yakısacaktır

çeyizin çok uyumlu çok güzel bi mutfağın olacak..

Hepsi birbirinden güzel gerçekten.iyi günlerde kullanırsın inşallah

Insallah, yorumlariniz icin sagolun..

Maşallah Güle güle kullan cnm . İstanbul nevresim takımının markasını ve fiyatını öğrenebilir miyim ?

Canım merhaba, bence de harika tabloların :) Benzerlerini görmüştüm ama buna denk gelmemiştim daha önce hiç. Bizde nazar duasının olduğu büyük bir tablo ve mutfağa bereket duasının olduğu küçük tablolar aldık.Mutfağın için bir şey yazmışmıydım hatırlamıyorum ama çok güzel olmuş :) Maşallah.

evi fazla doldurmak iyi olmuyor canım
ben evde sadeliği sevelerdenim ki ona rağmen gereksiz fazla şeyler aldığım olmuş benimde :)

evlilik güzel gidiyor çok şükür herşey yolunda iş bulamadım daha malesef o sıkıyor beni öyle işte

Maşallah Güle güle kullan cnm . İstanbul nevresim takımının markasını ve fiyatını öğrenebilir miyim ?
Iki tane istanbul nevresimim var acaba hangisini sordun?
Biri markafoniden le pari..
Digeri denizli tekstilden

Merhaba canim, sen topigimin daimi takipcilerindendin hala da öylesin :)
Mutfaga bereket ayeti cok mantikli olmus, bende düsünebilirim bunu..
Mutfagim benim gözbebegim oldu, sagol begenin icin...
Senin dügünün oldu mu peki?

Aynen tatlim katiliyorum.
Evliligin güzel gitmesine sevindim, ailenden uzaga gelin gitmistin sanirim.
Yeni cevre nede olsa, hemen is bulman kolay olmayabilir.. Kolay gelsin

çok güzel hepsi. güle güle güzel günlerde kullan.
Tesekkür ederim.. insallah...

:) Eveeet ; güzel paylaşımların daimi takipçisiyim :)
Rica ederim :) Oldu canım Kasım'da evlendim 2 ay geçti gitti bile :)
Senin için de zaman çabucak geçer de bir an önce düğün vakti gelir inşallah sağlıkla mutlulukla hayırlısıyla:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…