- 2 Nisan 2014
- 1.412
- 1.931
- 168
Iyi yapistirmis cevabi Gamze Serra hanimida hic sevmem demek ki buymus sebebi.
Size ogretmediler heralde
Senin agzini opeyim .Bunlar en basitleri atalarimizn bizim icin kazandigi topragimiz al bayragimiz daha bitmez Turklerin destani.
Sen bilmiyosan biz mi anlatalim diyecegim ama degmez
Ne itici bir haber
Kendini bilmezin soyledigi bir lafla Turklugu sevgimizi bi sorgulayacagiz.
Bi gidinnn yaaa.
Gecmisin basarisiyla zaten Turk varoluyor suan ama kapasite iste bir yere kadar aliyorİnsan secemedigi ya da kendi yapmadığı, emek harcamadigi şeyle gurur duymamali bence. Bir ıtalyan olarak da dogabilirdiniz bir çinli olarak da. Şu hayatta başardığıniz bişey varsa onunla gurur duyun.
O zaman gecmis olaaEvet bana kimse ırklarin üstünlügünü bununla gurur duyulacagini ögretmedi
Herkes ailesini nasıl severse, onlardan utanmayıp gurur duyarsa; milletiyle de gurur duymak her Türk vatandaşının hakkıdır. Şehit verildiğinde üzülmüyormuyuz kendi kardeşimiz şehit olmuş gibi? Bir Türkün Nobel ödülü almasından millet olarak gurur duyup sevinmiyormuyuz? İşte bunlar milliyetçiliğin ve milli duyguların eseridir.Türk olmak nasil bi gurur? Biri anlatsin ayrintisini
Yeter benim milletime hakaret ettiğin. Sen Türk Milletinden olarak kendini görmüyorsan, milletinden utanıyorsan bile benim milletime hakaret edemezsin.Gecmisin basarisiyla zaten Turk varoluyor suan ama kapasite iste bir yere kadar aliyor
Uyyyy sen ne anladin da ne yazdinYeter benim milletime hakaret ettiğin. Sen Türk Milletinden olarak kendini görmüyorsan, milletinden utanıyorsan bile benim milletime hakaret edemezsin.
Gecmisin basarisiyla zaten Turk varoluyor suan ama kapasite iste bir yere kadar aliyor
Beni al op basinin ustune koyBu tavırla mı kendini, milletini savunuyorsun sen?
Türklüğümle gurur duyacak gibi oluyorum sonra senin gibileri görüyorum hevesim falan kalmıyor.
Evet türk milleti şanlı bir tarihe, çok önemli sahsiyetlere sahipti. Artık senin gibiler temsil ediyor işte.
Zor bir soru Sephoraa, yani benim açımdan zor, farklı ülkeler gezmiş olsaydım, yaşamlarını analiz etme, inceleme fırsatım olsaydı belki kolayca cevap verebilirdim ama dürüst olmak gerekirse şu anda bana imkan tanısalar Türkiye'den yine de gitmem, dil bilmiyorum, çevre bilmiyorum, insanlarını tanımıyorum, ben Türkiye sınırları içerisinde bir şehirden diğerine göç etmek için dahi 40 yıl geçmesini beklemiş biriyim, bilmediklerim beni ürkütür.Şu anki aklınızla, mantığınızla size ülkenizi, ırkınızı, dininizi hatta ailenizi doğmadan önce seçme şansı verilseydi kaçınız türkiyede doğmayı aynı şartlarda yaşamayı seçerdi? Dürüst olun...
Neyi sorguluyoruz ben anlayamadim kadin sevmiyor Turkiyeyi asagiliyor Turkleri bunu cozemedim benZor bir soru Sephoraa, yani benim açımdan zor, farklı ülkeler gezmiş olsaydım, yaşamlarını analiz etme, inceleme fırsatım olsaydı belki kolayca cevap verebilirdim ama dürüst olmak gerekirse şu anda bana imkan tanısalar Türkiye'den yine de gitmem, dil bilmiyorum, çevre bilmiyorum, insanlarını tanımıyorum, ben Türkiye sınırları içerisinde bir şehirden diğerine göç etmek için dahi 40 yıl geçmesini beklemiş biriyim, bilmediklerim beni ürkütür.
Evet Ülkem şartlarını eleştiriyorum, eğitim, çalışanların hakları, insan hakları, demokrasi ve özgürlükler konusunda çok eleştirilerim var ama Coğrafyası, Doğasıyla seviyorum bu ülkeyi, bunlar yeterli sebepler mi sevmek için onu da bilemiyorum çünkü ben başka bir dünya görmedim.
Dinim konusunda gayet emin ve netim farklı bir dinle doğmak istemezdim.
evlaefe Hadsiz olan kim? Soru sorulmuş, soruya cevap verdim, ortada bir Aşağılama yok, ne soru da ne cevabımdaNeyi sorguluyoruz ben anlayamadim kadin sevmiyor Turkiyeyi asagiliyor Turkleri bunu cozemedim ben
"Turklerin neyi var gurur duyulacak?"
Bu cumleyi Kac kisi yazdi bu konuda
Bunu yazmak bile sorgulamak bile hadszlik bence
Oncekilerden bahsediyorum ablaaaevlaefe Hadsiz olan kim? Soru sorulmuş, soruya cevap verdim, ortada bir Aşağılama yok, ne soru da ne cevabımda
Beni alıntılamışsında yazdıklarımda kötü birşey olmadığından şaşırdım yorumunu görünceOncekilerden bahsediyorum ablaaa
öncekilerde de sanki böyle birşey yazmıyordu evla. ben mi kaçırdım?Oncekilerden bahsediyorum ablaaa
Beni al op basinin ustune koy
Sen benim neyimi biliyorsunda asagiliyorsun be insan evladi.
Sephora bayiyorsun beni artik ...
Neden peki?
Daha iyi şartlarda yaşamak, daha iyi eğitim almak, daha çok para kazanmak, insana değer veren bi ülkenin vatandaşı olmak dururken neden turkiye?
Zor bir soru Sephoraa, yani benim açımdan zor, farklı ülkeler gezmiş olsaydım, yaşamlarını analiz etme, inceleme fırsatım olsaydı belki kolayca cevap verebilirdim ama dürüst olmak gerekirse şu anda bana imkan tanısalar Türkiye'den yine de gitmem, dil bilmiyorum, çevre bilmiyorum, insanlarını tanımıyorum, ben Türkiye sınırları içerisinde bir şehirden diğerine göç etmek için dahi 40 yıl geçmesini beklemiş biriyim, bilmediklerim beni ürkütür.
Evet Ülkem şartlarını eleştiriyorum, eğitim, çalışanların hakları, insan hakları, demokrasi ve özgürlükler konusunda çok eleştirilerim var ama Coğrafyası, Doğasıyla seviyorum bu ülkeyi, bunlar yeterli sebepler mi sevmek için onu da bilemiyorum çünkü ben başka bir dünya görmedim.
Dinim konusunda gayet emin ve netim farklı bir dinle doğmak istemezdim.
Tesekkur ederm..2.ci paragraftaki dusuncenize sahip oldugum icin garipsiyorum bazi insanlarin tutuculugunu bende Turkum ..Ama bu cok yuce biseymis gibi lanse edilmesinden sıkılıyorm artk..Yoksa Semihin son dakika da attigi gol hala aklimda:)Herkes ailesini nasıl severse, onlardan utanmayıp gurur duyarsa; milletiyle de gurur duymak her Türk vatandaşının hakkıdır. Şehit verildiğinde üzülmüyormuyuz kendi kardeşimiz şehit olmuş gibi? Bir Türkün Nobel ödülü almasından millet olarak gurur duyup sevinmiyormuyuz? İşte bunlar milliyetçiliğin ve milli duyguların eseridir.
Yoksa milliyetçilik asabiyet değildir. Peygamber Efendimiz Hz Muhammed'in Veda Hutbesi nde söylediği gibi beyazın siyahdan, bir ırkın başka ırktan bir üstünlüğü yoktur.
Biraz olsun anlatmaya çalıştım. Umarım yeterli olmuştur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?