Şu anki aklınızla, mantığınızla size ülkenizi, ırkınızı, dininizi hatta ailenizi doğmadan önce seçme şansı verilseydi kaçınız türkiyede doğmayı aynı şartlarda yaşamayı seçerdi? Dürüst olun...
Size ogretmediler heraldeTürk olmak nasil bi gurur? Biri anlatsin ayrintisini
Senin agzini opeyim .Bunlar en basitleri atalarimizn bizim icin kazandigi topragimiz al bayragimiz daha bitmez Turklerin destani.şahsen
türkiyeli olduğum için gurur duyanllardanım. bizler kadar sıcak ilşkiler yaşayan,misafirperver,bir ülke varmı. yemeklerimiz hele. :) evet birbirimize düşürmek isteyenler çok. ama bu ülkede doğmak güzel. çeşitlilik güzel. yurt dışına giden çoğu arkadaşım burayı arıyor.
Sen bilmiyosan biz mi anlatalim diyecegim ama degmezTürk olmak niye onur, niye gurur? Allah aşkına biri bana açıklasın...
Iyi yapistirmis cevabi Gamze Serra hanimida hic sevmem demek ki buymus sebebi.
Size ogretmediler heralde
Senin agzini opeyim .Bunlar en basitleri atalarimizn bizim icin kazandigi topragimiz al bayragimiz daha bitmez Turklerin destani.
Sen bilmiyosan biz mi anlatalim diyecegim ama degmez
Ne itici bir haber
Kendini bilmezin soyledigi bir lafla Turklugu sevgimizi bi sorgulayacagiz.
Bi gidinnn yaaa.
Ben dürüst olurum olmasına da , verdiğim cevabı dürüst olmamakla yargılama olur mu
Sorunun cevabı ; ben !
Neden peki?
Daha iyi şartlarda yaşamak, daha iyi eğitim almak, daha çok para kazanmak, insana değer veren bi ülkenin vatandaşı olmak dururken neden turkiye?
Bilmem nasıl anlatsam ki ; bizim buralarda ''şükür'' derler buna .
Yaşadığım ülkeden , aldığım eğitimden , kazandığım paradan ve gördüğüm değerden memnunum . Daha iyisi olacaksa da ; neden ülkemde olmasın ?
Senin , benim , diğerinin yetiştirdiği evlatlarla , belki bugün değil ama yıllar sonra neden Türkiye de yaşamak birilerinin hayali olmasın ?
Ha bu arada birde ahde vefa var şükürün yanında , ben rahat yaşayayım diye dökülmüş kanlar adına .
Fazla oryantalist gelmiş olabilir cevabım , ama bende ki cevap bu .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?