- 23 Haziran 2012
- 66
- 0
- Konu Sahibi Foreverxxalone
Ailem duyarsa gerçekten morga bi ziyaret yaparım ordanda mezarlığa götürürler beni nasıl bilirdiniz diye soruldundada hamile bilirdik derler artık
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekür ederim :).. Hayatta o kadar şey yaşadım ki artık hiç bişi beni şaşırtmıyor...
Ailem duyarsa gerçekten morga bi ziyaret yaparım ordanda mezarlığa götürürler beni nasıl bilirdiniz diye soruldundada hamile bilirdik derler artık
dalga mı geçiyorsunuz?
Sizde bu rahatlık varken 2 cihan bir araya gelse size bir şey olmaz.Siz rahat olun.hayır dalga geçmiyorum ciddiyim hatta bırakın hamile oldumu sadece kadın oldumu duysalar ölümüm olur üvey aile zaten beni sevmiyolar bahane olur onlara
sanırım......................Boşu boşuna parmaklarını yorma,kendisi başka bir alemde.
Haklısın tweety farkındayım kolay olmadının ama beni bu hayatta bağlayan hiç bişi yok ve ben 10 gün öncesine kadar intihar etmeye çalışan biriydim belki anneliğin güzel duygusu bilmiyorum ama şuanda hayat bana çok güzel geliyor bu yüzdende eğer gerçekten hamileysem bu bebeği doğurmak isterim anne olmak zor ama imkansız diğil...
Biraz öyle oldu ben bile çok sabırsızımdır eyer hamileysem 7 aylıken doğar bu çocuk şimdiden diyim ben
Malesef hayat herkeze toz pembe diğil hamilelik belirtileri olunca bende internetten araştıyordum ve bu siteyi buldum burada bana yardımcı oluna biliceni düşündüm. İlişkiye girdim günden beri şuana kadar yaşadıklarımın hiç bir önemi kalmadı belki hamileyim içimde yeşeren bir bebek bu mutluluğun nedeni belkide delirmeye başladım o yüzden bilmiyorum ama hamileysem bu bebek beni hayatta bağlar ki şuan olasılığı bile beni hayatta bağlamış durumda