- Konu Sahibi Foreverxxalone
Daha çok kendime güveniyorum diyelim çünkü bi çok şeyin üstesinden hep tek başıma gelmişimdir nicktede belli olduğu gibi :)
çocuk bakmak öle hamile kalmaya benzemez cicim, feleğini şaşırırsın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Daha çok kendime güveniyorum diyelim çünkü bi çok şeyin üstesinden hep tek başıma gelmişimdir nicktede belli olduğu gibi :)
birde biri vardı perşembeye perşenbe diyen o kimdi yaw
ben işte buna koparım yaw aklıma geldkçe gülüyorum hatta bnm 1000. sayfa korkumda oydu tüm sayfayı o yazarak bitirecek diye çok korktum
Yok yaa böyle çok samimi uzun yıllardır olan arkadaşlıklarım var gel kal diyenler oldu ordan oraya sürüklenicam belki ama yapcak bişe yok hatamın bedelini ödüyorum ailem kesinlikle kabul etmez hatta duyarlarsa ölümüm olur zaten benden nefret ediyorlar bahane olur onlara ama kesinleşmedende gitmek istemiyorum çünkü sonra bide eyer hamile diğilsem evede dönemem
işe başlamayı düşünüyorum ama bide bebeği düşürürsem diye korkuyorum benim lise bitmedi daha bana verilicek işler ağır olur garsonluk kuaförlük gibi mesleklere alırlar anca onlarda ağır işler
ben işte buna koparım yaw aklıma geldkçe gülüyorum hatta bnm 1000. sayfa korkumda oydu tüm sayfayı o yazarak bitirecek diye çok korktum
Yok yaa böyle çok samimi uzun yıllardır olan arkadaşlıklarım var gel kal diyenler oldu ordan oraya sürüklenicam belki ama yapcak bişe yok hatamın bedelini ödüyorum ailem kesinlikle kabul etmez hatta duyarlarsa ölümüm olur zaten benden nefret ediyorlar bahane olur onlara ama kesinleşmedende gitmek istemiyorum çünkü sonra bide eyer hamile diğilsem evede dönemem
nasıl çok eğleniyormusun yazdıklarımız seni eğlendirdimi bari.yada eylendirdimi
ya kızlar boşverin şunuu hadii bizim sayfayaaaaaaaaaaaaaaaaa
zaten bu adetliyken hamile kaldıysa atacam kendimi 4. kattan olmadı terasa çıkıp komşudan rica etcem
Evet isimde düşündüm ama hamile miyim sizce ve hamile olup olmadımı kesin nasıl öğrene bilirim illa adetin gecikmesi mi lazım 1 ay beklemem ki ben bizimkiler anlamaya başladı