- 29 Nisan 2011
- 14.226
- 112
- Konu Sahibi Foreverxxalone
burada kimse kimseyi yargılamıyor sadece biz ona yaptığının yanlış olduğunu söyledik ama o herşeye rağmen bize pişkin pişkin cevap verdi.
yargılıyorsunuz diyen arkadaşlar sizde biliyorsunuz ki yaptığı yanlış.adetliyken ilişki kendini tehlikeye atmaktan başka bişey değil.
bizim amacımız bunu anlamasıdır.evet burası türkiye bizim kendimize göre ahlak değerlerimiz var çoğu insanın olduğu gibi.
bize yanlış olanı söylüyoruz.
ne deseydik yani aferin ablacım iyi yapmışsın adetliyken daha çok zevk alınır erkek arkadaşın terkettiyse etti yenisini bulur onla devam edersin.
ayrıca 10kişi demiştir gebe değilsin diye.ama tatmin olmayıp soruyorda soruyor mutluyum bilmem ne diyor.
eğer mutluysa elini karnına koyup beklesin.bizim aylarca uğraştığımız bişeyi bu kadar hafife almasın.
eğer tabi konu doğruysa.
Ben de ondan bahsediyorum.
Yaptığının doğru mu yanlış mı olduğunu sormamış ki.
Hamile miyim diye bir soru sormuş bu kadar.
Verilen ilk cevaplar "adetliyken mi ilişkiye girdin, fake" vs.
Sorulan soruyla alakası olmayan cevaplar.
Eğer verilen cevaplara yönelik bir soru sorsaydı,doğruluğu yanlışlığı hakkında bilgi isteseydi konu ahlaki,dini.. açıdan irdelenebilirdi.
Ki zaten forumda dini içerik yasak.
Burası Türkiye diye herkes aynı değer yargısına sahip olacak değil.
Bir çok farklı düşünceyi,inancı,adetleri,değerleri barındırıyoruz bünyemizde.
Aferin,iyi ki yapmışsın da denseydi yine "konuyla alakalı yorum yapılması gerekir" derdim çünkü iyi ya da kötü olduğuna dair yorum istenmemiş konuda.
Defalarca aynı şeyi söylemeye gerek de yok,cevap verip geçilir gerisi konu sahibine kalmış.
Son düzenleme: