Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
merhaba arkadaşlar. ben 3 aylık evliyim. meme uçlarım biraz acıyor ve az da akıntım var. idrarımdada beyaz tortular var ve adetim bu gün tam 5 gün geçti. hamile olabilirmiyim??
merhaba arkadaşlar. ben 3 aylık evliyim. meme uçlarım biraz acıyor ve az da akıntım var. idrarımdada beyaz tortular var ve adetim bu gün tam 5 gün geçti. hamile olabilirmiyim??
ahhh sorma canım yaa bugün ilk muayenem vardı gittim kese görüldü ama kalp atışı yok çok küçük dedi kaç haftalık olduğunu sölemedi geç döllenme olduğunu söledim o zaman normal olabilir dedi tekrar kan testi istedi hayırlısı bakalım bi dahakine alttan bakıcak galiba sen ne yaptın gittin mi doktora
ahhh sorma canım yaa bugün ilk muayenem vardı gittim kese görüldü ama kalp atışı yok çok küçük dedi kaç haftalık olduğunu sölemedi geç döllenme olduğunu söledim o zaman normal olabilir dedi tekrar kan testi istedi hayırlısı bakalım bi dahakine alttan bakıcak galiba sen ne yaptın gittin mi doktora
cnm benimki tam 8 haftalık olmuş cuma günü gittik pıt pıt görünyo kalp atışları..darısıda sana dicem ama duymuşsundurr zaten şimdiye kadar..doktor bey ne kadar endişeli şimdiki anneler diyoo bak eskiden insanlar cinsiyet bilmezlerdi ama sagsalim çocuklar getirilerdi dünyaya dedi..izler kalp atışlarını görüyosunuz çok şanslısınız ama bu kadar dert etmeyin dedi..yicek ekmegi varsaaa gelirr ama yoksa bu kapıdan çıkarsın düşer dedi..çok haklı çok abartıyoruz sanrım..